Ennenaikainen siemensyöksy

Anonyymi

Mun ongelma on että joskus kun jo suudellaan ja hyväillään mulla kulli seisoo kuin rautakanki, ja sitten kun aletaan riisuu tumaan ja päästään sänkyyn niin mä laukeen milloin naisen reisille ja milloin lakanoille älkää ehdottako että vedä käteen ennen sänkyyn meno koska laukean reisille siitä huolimatta, vika täytyy olla enemmänkin korvien välissä. Monesti naisen fiilis menee siinä, vaikka jos jatketaan leikkiä niin n. 1/2 tunnin päästä olen taas valmiina ja silloin kestän.
20.v

31

3495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En näe tossa nyt hirveetä ongelmaa kuitenkaan. Jos kerran puolen tunnin päästä pystyt jo uudestaan.....sanot naiselle et on niin kaunis ja seksikäs ettei voinu mitään....naisena mua ei haittais tuo yhtään, kunnon hidas lämmittely takaa parhaimmat orgasmit.

    • Anonyymi

      Oli vähän samaa ongelmaa kun aloitti nämä touhut. Alkuun pääsi nippanappa pilluun sisälle kun jo laukesi.

      • Anonyymi

        Mie nuorna miehenä vetelin käteen moniaita kertoja päivän aikana kun illalla tiesin pääseväni yhtymään.Hyvin kestin melkein kaksikin minuuttia ennenkuin ruiskahti.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Otin mukaan söpön nuoren miehen joka innokkaasti baarissa jutteli ja oli lähdössä kovasti mukaan, oli olevinaan niin miestä, kun päästiin asunnolle ja ruvettiin riisumaan ja otin pojan pippeli käteeni niin siihen reppana laukesi suoraan sormille, eikä loppu illasta enää saanu raasu seisomaan ollenkaan, toivottavasti ei saanut pahoja traumoja.

      • Anonyymi

        Suunnilleen noin kävi nuorena poikana minullekin, ensi kerran kiihkossa laukesin tosiaan naisen käteen, mutta ei menny montakaan hetkeä kun seisoi taas ja sitten kestin jo pistää sisään ja työntää 2-3 kertaa kun laas laukesin, nainen oli ymmärtäväinen eikä sanallakaan moittinut kehui vaan ja yön nukkumisen jälkeen jatkettiin laukeamisia, nyt jo kestin muutaman työnnön ja maltoin jo vähän sormella ja nuolaista pillua kin..... mahtava muisto kovasta kiihkosta nuorena.

        Pappa.


      • Anonyymi

        Ota ensi kerralla mukaan Mies eikä poika.


    • Anonyymi

      Näitä käsiin laukeavia on tullut eteen useampia, niin nuoria kuin vanhempiakin, siinäpä se sitten on ollutkin se sessio, eikun mies kotiin ja itse räpläämään. Moni mies kestää korkeintaan sen 1/2 - 1 minuuttia, mä en siihen mennessä ole vielä edes alkanu lämpenemään. Minuuttimiehiä suurinosa.
      Virpi 36

      • Anonyymi

        Normaali mies kestää juuri tuon verran. Pornoelokuvien aineilla terästetyt kaverit vetelee puumunalla pidempään. Itse Miehenä tyydytan naisen ensin monin tavoin. Esileikkeihin kuuluu tanssin ja riisumisen lisäksi piiskaa ja suuseksiä molemmin puolin. Sormi kiihottaa anusta.
        Kun nainen on saanut, niin käsken pyllistämään ja tunkeudun sisään. En viitsi vedellä hitaasti, vaan annan palaa täysillä niin, että pallit hakkaa pimppiä ja pakarat paukkuu. Siksi minuutti riittää ... ;)


      • Anonyymi

        Tämän takia niitä miehiä on luultavasti niin paljon ollukkii, ihan normaalia miehelle laueta nopeasti, varsinkin nuoremmat kyllä yleensä kestää toisella ja kolmannella pitempään


    • Anonyymi

      Mullekin kävi tolleen. Maksoin thai-tytölle suuseksistä hieronnan jälkeen, mutta olin siinä vaiheessa jo niin kiihottunut, että laukesin kun se pesi mun vehjettä käsidesillä. Harmitti. Olin jo maksanut.

    • Anonyymi

      Meitsi se vaan nuorena ollessa jölökytteli naisen pimpuraa ja orkku tuli sit ko tuli, ei ollu herkässä eikä hoppuhommaa.

    • Anonyymi

      Tuumaat vaan tyynesti daamillesi, että "Ju*alauta sä olet niin kuuma mimmi että saat mut tulemaan ihan pelkällä suutelemisella/hyväilyllä! Ja nyt on sun vuoro..." Jos naisen fiilis menee tuollaisen kehun jälkeen, niin pistäpä sit koko muija pihalle: sellaiset tyypit on kokonaisuudessaan ei-jatkoon -materiaalia. Sitä paitsi, sen puolen tunnin aikana, minkä tarvitset uuteen nousuun, saa naisen laitettua aika moneen kertaan voihkimaan ja hän on ihan täysin valmis sun uuteen tulemiseen. Joten eipä mene odotteluaikakaan hukkaan...
      N37

    • Anonyymi

      Viimeks eilen tulin nopeasti naisystäväni sisään. Muutama työntö takaa niin spermat oli sisällä. Monesti käytetään kondomia sen kanssa kestän pitempään. Onko muut huomanneet saman

    • SSRI-lääkkeet eli masennuslääkkeitä on käytetty ennenaikaisen siemensyöksyn korjaamiseen nuorilla miehillä. Jotenka reippaasti lääkäsille ja asia saadaan paremmalle tolalle !

    • Anonyymi

      Joo mulla oli nuorena kollina kans se vika et hyvä kun sain ees pilluun sisään kun jo laukesin et olin kyl minuuttimies .

    • Anonyymi

      Sehän on hieno asia, että on valmiina nuori mies kuin siitosori. Muuten
      kansat loppuis.

    • Anonyymi

      Musta on hullun kuumaa kun mies laukeaa nopeasti. Sitkun vaan imee niin joskus on voinut ottaa suihin 2 tuntia ja sen jälkeen vielä tunti seksiä. Kerran mulla oli nuori 17v poika yötä, joka laukesi 4 kertaa ja jatkettiin vaan kokoajan. Nopea tuleminenhan vaan kertoo kiimasta ☺️

      ps. Tampereella ketään hereilä?

      • hitto ;) tuohon kun pääsis


    • Anonyymi

      Oli jätkällä paksua ja vetistä siementä kun neljä kertaa antoi peräkkäin

    • Anonyymi

      Sano vaan heti kumppanillesi, että ensimmäinen laukeaminen on sinulla herkässä, jotta hoida se vaikka käsin niin päästään sitten sen jälkeen nauttimaan pitempään.

    • Anonyymi

      Ei mua haittaa, jos mies tulee nopeasti. Voihan sitä tehdä kaikkea muutakin… ;)

    • Anonyymi

      Ennenaikainen siemensyöksy taitaa olla aika yleistä. Itselläni tulee usein housuun pelkästään siitä, että näen jotakin kiihottavaa. Esimerkiksi naapurin rouvan nännien nöpöttävän ohuen topin alta.

    • Anonyymi

      Muutaman kerran päässyt anoppia nussimaan ja aina tulen nopeasti. Tyylin viisi työntöä ja spermat lentää. Onneksi pystyy jonkin ajan kuluttua jatkamaan touhuja.

      • Anonyymi

        Aloita 70 naisista niin nalli ei pala ihan niin nopsaan.


    • Anonyymi

      Heinolan setää kun painat pakoputkeen niin kyllä kestät vaikka puoli päivää!

    • Anonyymi

      Kerroilla on kyllä eroa.

      Tänään pitkästä aikaa(flunssaa, migreeniä, kuukautiset jne), kortsu päälle, vaimon yöhousut pois aamulla herättyämme, unilämpöiset pakarat omaa miehustaa vasten, olisko joku 10-20 työntöä kestänyt. Niin, tähänhän liittyy sekin, että toissayönä heräsin, kun pidin kättä jonkun pienirintaisen blondin rinnalla- ja laukesin boksereihin. Kerroin tästä vaimolle, ja pyysin pilke silmäkulmassa anteeksi- koska mitä sitä unille voi. Olis kyllä mukavampi herätä unesta, jossa rakastellut vaimon kanssa. Oon kuitenkin tällänen perinteiseen avioliittomalliin ja arvoihin sitoutunut.

      Sit välillä tuntuu, että kestää vaiks kuinka kauan.

      Mutta luonteeltani olen tällänen nopeasti laukeava :-).

    • Anonyymi

      Enpä muista koskaan lauenneeni alta minuutissa. Yleensä etenkin kortsun kanssa ongelmana voi olla, että joutuu "jumppaamaan" kolmessa tai neljässä eri asennossa, kunnes viimeinkin 20-40 minuutin jälkeen laukean. Joskus taas kulli pysyy kovana, mutten tahdo laueta lainkaan.

      Joskus en edes laukea ja kortsu alkaa hiertää sen verran, että touhusta menee into. Vaimoni on ymmärtänyt hyvin, vaikka homman jättää siihen, vaikken lauennutkaan. Ehtipä kuitenkin itse saamaan parit orgasmit....

      Olisi kiva joskus ruiskauttaa ennenaikaiset... Niistä ei ole kokemusta.

      • Anonyymi

        Itsellä kokemusta molemmista. Ja kummallisesti, nopea laukeaminen oli parin vuoden mittainen kausi nuorena aikuisena. Junnuna kestokykyä oli, ja taas jostain reilun kolmenkympin tienoilta asti omaa laukeamista on pystynyt hallitsemaan aika hyvin. Mutta parin vuoden jakso siellä 25v tienoilla oli kyllä hätäistä aikaa, ja täysi mysteeri, mistä johtui. Toki se vitutti välillä, mutta en antanut se lopulta häiritä. Homma hoitui, jollei huumorilla, niin jonkinlaisella käsipelillä.

        Mutta sitten, ne muutama kokemus laukeamattomuudesta yhdynnässä ovat sellaisia, että otan mieluummin sen ennenaikaisen version kuin puuduttavan tuntijyystön. Sekin alkaa vituttamaan ja sitä saa melkein enemmän selitellä toisinaan.

        Kiitosta saavat seksitaidot eivät ole kiinni laukeamisstaminasta, vaan ihan muista jutuista. Olkaa rohkeita toisen hyväilyssä.


    • Anonyymi

      Yhellä Raunolla on.

    • Anonyymi

      Tippa tulee

    Ketjusta on poistettu 59 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2326
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2124
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      175
      1974
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      46
      1451
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1200
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    Aihe