Hemmetin vastuuttomat viruslingot!

Anonyymi

Opiskelijat ja nuoret HC Saimaalla bilettämässä jo kaksi kertaa. Nyt tartuntarypäs Lampusta. Taas bilettäjät asialla.

Sitten Lappeenrannan uimahallista tartuntoja. Vasta piti ES:ssä lukea onnettomasta, joka ei kunnioita turvavälejä uimahallissa. Nyt sieltä on levinnyt rypäs. Oliko onneton itse pääpiru? Tarttuttiko, tarttuiko häneen, tarttui ainakin muihin.

On naiivia väittää, että lapset ja nuoret eivät sairastu tai levitä koronaa. Kyllä sairastuvat ja levittävät. Useimmat selviävät. Vaarana on, että heidän isovanhemmat saavat taudin ja edessä hautajaiset.

23

560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hoitajan kirjoitus hoidosta ja rokotteista
      Olen työskennellyt hoitokodeissa yli kolmekymmentä vuotta sairaanhoitajana Ruotsissa.

      Jo heti alkuaikana huomasin etta kuumepotilaiden kuolleisuus oli suhteessa hoitoon: Ne joita yritettiin saada kuumeettomiksi särkylääkkeillä tai jäähdyttämällä, kuolivat melkein poikkeuksetta muutaman päivän kuluessa, heillä oli hiki, kylmä vapina, hiki, kylmä vapina, hiki, kylmä vapina, samalla kun kuume ja pulssi asteittain nousi, kunnes sydän ei enää jaksanut.

      Kun minulle tuli mahdollisuus, tein päinvastoin: tuin kuumetta. Jos näin että jalat olivat kylmät, annoin lisää peitteitä, enkä antanut kuumetta alentavia lääkkeitä. Huomasin, että potilaan lämpö nousi ensin, mutta kun jalat olivat lämmenneet, samalla otsa viileni, ja lämpö ei enää noussutkaan, vaam alkoi laskea jo muutaman tunnin päästä ja potilas parani.

      Kun sain oman osaston vastuulleni, opetin henkilökuntaa hoitamaan täten potilaita, ja itse kävin usein katsomassa kuinka hoito sujui. Seurauksena oli että lähes joka vuosi kuolleisuus minun osastollani oli hoitokodin alhaisin, ja tuskin kukaan kuoli kuumeeseen.

      Kun influenssarokotuksia alettiin antaa pari vuosikymmentä sitten, pidin hiukan tilastoa kuolintapauksista. Kävi ilmi että useana vuotena kuolleisuus oli korkeampi rokotettujen, kuin rokottamattomien keskuudessa.

      Kun sikainfluenssa tuli 2009, Ruotsi osti rokotteita 3,5 miljardilla kruunulla ja monet olivat paniikissa. Kun kevät tuli, hävisi vilustumiset, ja Ruotsille jäi jäljelle puolet rokotteista, kun ihmiset huomasivat selvinneensä ilmankin.

      Täällä Ruotsissa ovat monet osastot puolitäysiä, ainoastaan teho-osastolla on enemmän potilaita. Siitä ei kuitenkaan kirjoiteta. En tunne ketään jolla olisi korona tällä hetkellä, joten minua ihmetyttää mitä ihmiset pelkäävät.

      Jos jotain pitää pelätä, niin pelätään joutumista osastolle, jossa ei edes osata hoitaa tavallista vilustumista!

      Muistan, kuinka kahdeksan potilasta kuoli muutamassa viikossa flunssaan 38:sta potilaasta väärän hoidon seurauksena. Se oli nopeampaa menoa kuin korona konsanaan!

      Siinto Hämäläinen
      https://www.siinto.com/

    • Anonyymi

      Onneks tuo uutisoitiin. En enää mene ryhmäharrastukseeni, nimittäin juuri opiskelijoita käy paljon omassa harrastuksessani.

    • Anonyymi

      sairastuneista ja altistuneista suurin osa on kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita.

      lähde

      Opiskelijaporukka lähti Holiday Club Saimaan kylpylään – nyt yli 10 opiskelijalla todettu koronatartunta

      https://yle.fi/uutiset/3-11799175

    • Anonyymi

      Kaikkien pitää toimia vastuullisesti. Satamassa valotapahtuman aikaan oli hienoa kuulla, kun noin 8 vuotias poika sanoi kaverilleen, "ei mennä sinne, muista turvaetäisyys". Hänelle asia oli mennyt perille. Viinan ja huumeiden perässä juokseva nuoriso on avuton. Hallitus ehdottaa, että ravintolat voi pitää auki, mutta ei saa tanssia, eikä laulaa karaokea. Listasta unohtui nauraminen!

    • Anonyymi

      Ulkomaalaisis vaihto-oppilaita ovat. Luuletko että heitä kiinnostaa tai koskaan saavat tietää mistään suomi24 rage postauksestasi.

    • Anonyymi

      Ja 8.3 alkaen kolmen viikon sulku. Kiitoksia haalari lapset kiitoksia ulkoilla matkustelijat kiitoksia mutut kiitoksia sisätiloissa ilman maskia olevat pintaliitäjä nuoriso kiitoksia yleensäkin hällä väliä asenteella elävät ihmiset ikään kattomatta.

    • Anonyymi

      Kun ei suositukset auta, niin pitää mennä pakottamisen tielle.

    • Anonyymi

      Kun suositukset ja maalaisjärki ei auta, niin pitää pakottaa. Ravintolat menee kiinni.

    • Anonyymi

      Tämän seutauksena on hyvät syyt poistaa maasta kaikki hyödyttömät kaksoiskansalaiset, turvapaikanhakijat. pakolaiset ja suomelle hyödyttömät opiskelijat.

    • Anonyymi

      Työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan, koska ilmeisesti samat vastuuttomat, jotka eivät käytä maskia, eivät halua mennä töihin.

      • Anonyymi

        Suomessa ei ole pula työvoimasta, on pula työntekijöistä jotka tekevät halvalla/pimeästi ja ammattitaito on sitten sen mukainen ( esim. balttian raksatunarit). Erikoisosaajat ja huippuammattilauset on sitten erikseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa ei ole pula työvoimasta, on pula työntekijöistä jotka tekevät halvalla/pimeästi ja ammattitaito on sitten sen mukainen ( esim. balttian raksatunarit). Erikoisosaajat ja huippuammattilauset on sitten erikseen.

        Ohhoh. Palkka työn mukaan. Yleissitovuudet hoitaa kyllä palkat niillä aloilla, joilla yleissitovuus on olemassa. Ei kaikilla. Jos halutaan, että minimipalkat koskevat kaikkia, niin ne on kirjattava lakiin. Laki koskee kaikkia. Eihän liitot ole työntekijöitä varten.

        Jos ihmiset eivät halua mennä töihin, niin sitten työpaikka ja työtön eivät kohtaa. Kesätöitä olisi vaikka kuinka paljon mansikkaviljelmillä ym. puutarhayrittäjillä, jos vaan kiinnostaa tehdä muutakin kuin lusia sosiaalipummina ja surffailla netissä.


    • Anonyymi

      Koko Etelä-Karjala pitäisi poistaa Suomesta !

      • Anonyymi

        Kannatetaan, pyydetään putlerilta tukea ja julistaudutaan osaksi Venäjää?


      • Anonyymi

        Kannatan!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannatetaan, pyydetään putlerilta tukea ja julistaudutaan osaksi Venäjää?

        Never, ei koskaan.


    • Anonyymi

      Lappeenrannassakin on aikuisille suunnattuja liikuntaryhmiä, joihin voi ilmoittautua yli 10 henkeä, alkamassa maaliskuun puolessavälissä. Pienet ja vielä matalat tilat eikä voida edes 10 hengellä pitää turvavälejä. Maskeja ei käytetä.

      Yrityksen sivuilla lukee, että toimivat rajoitusten mukaan...

      • Anonyymi

        Sellaiset firmat boikottiin, jotka eivät noudata ohjeita. Kohta ulkonaliikkumiskiellot, pakotteet käytössä, kun ei noudateta suosituksia. Vastuutonta toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sellaiset firmat boikottiin, jotka eivät noudata ohjeita. Kohta ulkonaliikkumiskiellot, pakotteet käytössä, kun ei noudateta suosituksia. Vastuutonta toimintaa.

        Näkyy jo savon seudulla olleen joogasaliyrittäjä, joka viety pakkotestiin, kun ei ollut mennyt vapaaehtoisesti. Isot tartuntaketjut lähtenyt sieltä salilta. Videoita ja äänitteitä asiasta. Hiukan vaikeaselkoisia, kun puhuu Suomea murtaen.

        Saisivat Lappeenrannassa sulkea kaikki vastaavanlaiset paikat, ryhmäliikunnan. Monessa paikassa toki on useampi ohjaaja, että jos yksi on flunssassa niin toinen vetää ryhmän. Mutta entäs jos yrittäjä on itse vain töissä, menettää tulonsa jos laittaa paikan kiinni.
        Kyllä noista tartuntoja tulee, kun ei käytetä edes maskia kaikissa.


    • Anonyymi

      Sitten idiootit eivät voi kuin jauhaa jostain haalareista ja bileistä. Vastuutonta touhua näin Korona-aikaan tämmöinen rellestys.

    • Anonyymi

      Lappeenrannan tartunnat saleilta ja baareista. Baarit saatiin kiinni. Miksi saleja ei saada kiinni? Etelä-Suomen AVI toimii vastuuttomasti.

      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä! Mitä hyötyä on hallituksen suosituksilla, jos AVI ei niitä noudata. Avit hyödyttömiä. Pitäisi olla se Saulin ehdottama Koronanyrkki, jolla myös päätösvalta.


    • Anonyymi

      Jo vihdoin AVI laittoi pakolliset testit rajoille. Jopas se kesti.

      Milloin menee jumppasalit kiinni? Hallitus on linjannut, mutta AVI keksii omia sovellutuksia.

      Nämä eivät ole yksittäisen henkilön mielipideasioita. Ihmishengillä ei saa leikkiä!

      Hei haloo AVI!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe