Persut haluaa selvityksen kiinteistöhuollon tapauksesta

Anonyymi

Valtuustoaloite: Äänekosken Kiinteistöhoito Oy:n toiminnasta halutaan selvitys
22.02.2021 19:53 (muokattu 22.02.2021 19:54)

Kahdeksan valtuutetun allekirjoittamassa valtuustoaloiteessa kerrotaan, kuinka tehdyt selvitykset eivät ole poistaneet Kiinteistöhoidon toimintaan kohdistunutta kritiikkiä.

Valtuustoaloitteen allekirjoittaneet valtuutetut vaativat, että kaupunki tilaa ulkopuolisen, puolueettoman selvityksen yhtiön toiminnasta, että selvitys esitellään valtuustolle ja julkaistaan julkiseksi niiltä osin kuin yhtiölaki sen sallii. Lisäksi vaaditaan tilintarkastajan selvitys ja perustelu miksi lakia on rikottu ja miksi tilintarkastaja ei ole asiaan puuttunut.

Joni Kotilainen (ps)

Harri Piilonen (kesk)

Tommi Lunttila (kok)

Olli Jämsén (kok)

Tarja Pullinen (kok)

Marko Laitinen (ps)

Lauri Lax (ps)

Matti Tiusanen (kesk)


https://aksa.fi/valtuustoaloite-aanekosken-kiinteistohoito-oyn-toiminnasta-halutaan-selvitys/

Näin ne hommat vaan lähtee etenemään..

Seuraavaksi ruvetaan selvittelemään muita Äänekosken kaupungin kiinteistöjen myynteihin ja ostamiseen liittyviä sotkuja

114

1589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinä on vastuussa olevat paniikissa, pelkäävät paljastuksia.

      • Anonyymi

        Mitä sieltä on löytynyt kallilla konsulttifirmalla teetty selvitys veronmaksajien rahoilla.
        Ei löytynyt mitään, mistä saisi päitä vadille.
        Harmittaako?


      • Anonyymi

        Niin just. Oi ihana äänekoski.


    • Anonyymi

      Onneks rehelliset persut haluaa tutkia asiat

      • Anonyymi

        persut on oikeisto populistinen puolue joka vaan johtaa harhaan ihmisiä voi verrata 30-luvun ikl-lään


      • Anonyymi

        Rehelliset tosiaan kun yrittivät pilata toisten maineen ja kiiloittaa omaa kilpeään.


    • Anonyymi

      Kokkareita, keskustalaisia ja persuja vaatii selvitystä. Hyvä! Demareita ja vasureita ei ainuttakaan selvitystä pyytäneiden joukossa. Salmelinin Simo hallituksen pj. Ei ole mennyt putkeen hänellä.

    • Anonyymi

      Aloite on pelkkä vaalitemppu.
      Kaupunginhallituksessa joille asia on avattu moneen kertaan ja ovat selvitykset hyväksyneet vaativat nyt lisä selvityksiä.
      Miksi eivät ole vaatineet silloin kun asiaa on kaupunginhallituksessa käsitelty
      Lax, Laitinen läpinäkyvää kuin Lunttilan lumenauraus mummoille.

      • Anonyymi

        Lunttila aurannut 12 vuotta. Vaalivuosina mutta myös niiden välissä. Hyvä Lunttila!


      • Ei todellakaan ole mikään vaalitemppu. Se miksi aloite tehtiin vasta nyt niin siksi että halusin odottaa kiinteistöhoidon selvitystä tilanteesta kun sitä valtuusto vaati. Nyt kun selvitys pitkän odotuksen jälkeen saatiin (22.2.2021) niin oli selvää että aloite pitää tehdä että asia oikeasti selviää. En voi toisten allekirjoittajien motiiveihin ottaa kantaa miksi allekirjoittivat aloitteen mutta omalta osalta voin todeta että en ole tähän päivään mennessä saanut sellaista selvitystä yhtiön toiminnasta mikä olisi vakuuttanut minut että se on toiminut oikein. Pitää joku tätä sitten vaalitemppuna niin olkoon niin. Asiat pitää selvittää oli vaalit tulossa tai ei.


      • Anonyymi
        jonikotilainen kirjoitti:

        Ei todellakaan ole mikään vaalitemppu. Se miksi aloite tehtiin vasta nyt niin siksi että halusin odottaa kiinteistöhoidon selvitystä tilanteesta kun sitä valtuusto vaati. Nyt kun selvitys pitkän odotuksen jälkeen saatiin (22.2.2021) niin oli selvää että aloite pitää tehdä että asia oikeasti selviää. En voi toisten allekirjoittajien motiiveihin ottaa kantaa miksi allekirjoittivat aloitteen mutta omalta osalta voin todeta että en ole tähän päivään mennessä saanut sellaista selvitystä yhtiön toiminnasta mikä olisi vakuuttanut minut että se on toiminut oikein. Pitää joku tätä sitten vaalitemppuna niin olkoon niin. Asiat pitää selvittää oli vaalit tulossa tai ei.

        Aivan oikein teit, hyvä!


    • Anonyymi

      Joni Kotilainen tuskin haluaa muuta kuin huomiota asialla kuin asialla.
      Yhtiössä on tehty tilintarkastukset, jos niissä ei ole mainittu mitään ja kaupunginhallitus omistajaohjauksella on ne nähnyt ja hyväksynyt,mitä haluat muuta kuin huomiota?
      Katsoin mielenkiinnosta tietojasi.
      Oletko omistamasi firman Oy:n toimitusjohtaja? Aloitettu pieniyritys.
      Et näytä tietävän Oy lakia tai et halua lukea sitä oikein.
      Ei sieltä tule kuin tilintarkastajien lausunto jonka kaupunginhallitus on nähnyt ja samat henkilöt vaativat lisää selvityksiä. Mitä?
      Valtuutettu Kotilainen & ajavat omaa agendaansa tekemällä aloitteita,mistä milloinkin .
      Milloin pitäisi kokouspalkkiot puolittaa milloin pitää konsulttien käyttö lopettaa ja taasa aloittaa.

      Tuskinpa tyydyttää mikään vastaus minkä tulevat saamaan.
      Kateus ja katkeruus.
      On kovin kummallista miki Kotilainen ja & ole kannelleet
      Kuluttajaja markkinointivirastoon, jos hakevat syyllisiä ja luulevat niitä löytävänsä.

      Osalle tämä menee nyt kuin häkä päähän ,mutta mielenkiintoista katsoa kennelle tulee päänsärky.

      • Mistä minä olen kateellinen tai katkera? Tuosta Oy laista niin kyllä minä olen tietoinen minkälaisen selvityksen kaupunki pystyy teetättämään jos vain tahtotilaa poliitikoilla löytyy asialle. Ja tuosta olenko firmani toimitusjohtaja niin en ole. Se että otat firmani tässä keskustelussa esiin niin on jossakin määrin ymmärrettävää mutta siihen voin vaan todeta että tällä kylällä on yritys toimintaa ihan turha perustaa pelkän kaupungin töiden varaan ja aloitteella ei ole firmani kanssa mitään tekemistä. Tietenkin hyvä veto yrittää kääntää asiaa niin että ajaisin tässä omia etujani ja tätä samaa on vasemmisto puolueet toitottaneet kun eivät halua asioita selvittää.

        Ja siinä tosiaan olet oikeassa että haluan asialle huomiota ja että asia selvitetään vihdoin ja viimein kunnolla. Liian kauan on ongelmia lakaistu maton alle ja kukaan ei suostu ottaa vastuuta tapahtuneista. Ja nyt sille asialle on tultava loppu. Aika sitten näyttää haluaako poliitikot viedä aloitteen eteenpäin vai pyrkivätkö lakaisemaan maton alle.

        Ja toinen asia niin kun aloite sinua selvästi ärsyttää niin pistätkö jatko kysymykset ja minun ja muiden mollaamiset omalla nimelläsi niin tiedetään kenen kanssa keskustellaan. Niin kuin minäkin tässä teen koska minulla ei ole mitään salattavaa. Onko kenties sinulla ?


      • Anonyymi

        Miksi juuri sinä haluat, että asiasta vaietaan?


      • Anonyymi

        Eipä nuo selvitykset riittäneet persuille onneksi nyt saavat selvittää omilla rahoillaan vaikka maailman tappiin.


      • Anonyymi
        jonikotilainen kirjoitti:

        Mistä minä olen kateellinen tai katkera? Tuosta Oy laista niin kyllä minä olen tietoinen minkälaisen selvityksen kaupunki pystyy teetättämään jos vain tahtotilaa poliitikoilla löytyy asialle. Ja tuosta olenko firmani toimitusjohtaja niin en ole. Se että otat firmani tässä keskustelussa esiin niin on jossakin määrin ymmärrettävää mutta siihen voin vaan todeta että tällä kylällä on yritys toimintaa ihan turha perustaa pelkän kaupungin töiden varaan ja aloitteella ei ole firmani kanssa mitään tekemistä. Tietenkin hyvä veto yrittää kääntää asiaa niin että ajaisin tässä omia etujani ja tätä samaa on vasemmisto puolueet toitottaneet kun eivät halua asioita selvittää.

        Ja siinä tosiaan olet oikeassa että haluan asialle huomiota ja että asia selvitetään vihdoin ja viimein kunnolla. Liian kauan on ongelmia lakaistu maton alle ja kukaan ei suostu ottaa vastuuta tapahtuneista. Ja nyt sille asialle on tultava loppu. Aika sitten näyttää haluaako poliitikot viedä aloitteen eteenpäin vai pyrkivätkö lakaisemaan maton alle.

        Ja toinen asia niin kun aloite sinua selvästi ärsyttää niin pistätkö jatko kysymykset ja minun ja muiden mollaamiset omalla nimelläsi niin tiedetään kenen kanssa keskustellaan. Niin kuin minäkin tässä teen koska minulla ei ole mitään salattavaa. Onko kenties sinulla ?

        Selvitetään viimeinen, kun on jo selvitetty. Taidat olla typerä?


    • Anonyymi

      Ei siitä tarvitse vaieta,mutta kovin on kummallista tehdä aloite asiasta jota on jo käsitelty.
      Aloitteita ei tehdä jo käsittelyssä olevasta asiasta vaan vaalien alla sekin käy aseeksi.
      Onko yhtiö kieltäytynyt antamasta valtuustolle tarvittavia tietoja niitä joita se osakeyhtiölain mukaan voi antaa. Miksi aloitteen tekijä ei ole kysynyt asiaa tilaisuudessa jossa on ollut ,etkö ole saanut tarvittavia tietoja. Miksi et niitä vaatinut tai etkö saanut?
      Jos tilintarkastaja ja yhtiökokouksesssa omistaja ei ole huomauttanut mistään ,niin mitä te tällä aloitteella haette?
      Jos in-house yhtiö rikkoo huomautuksista huolimatta rajojaan ulosmyynnissä se menettää in -house asemansa.Onko yhtiö menettänyt in-house asemansa?

      Miten kaupunki ja kaupunkilaiset ovat tästä kärsineet tai kärsivät miten kaupungin muut yhtiöt?

      Kaupunginhallitus valvoo konserniyhtiöitään ja nyt osa hallituksesta haluaa lisää ulkopuolisia selvityksiä. aloitteella Nyt voi jo kysyä KH hallintotapaa. Onko se edes tehtäviensä tasalla.
      Tässä asiassa on jotain hyvin outoa.Suurimmalle osalle valtuutetuista annettu selvitys on ollut riittävä.

      • Tuossa kyseisessä tilaisuudessa ei annettu valtuutetuille aikaa keskustella tai esittää kysymyksiä. Ja asia ei tällä hetkellä ole missään käsittelyssä joten aloite on aiheesta paikallaan.

        Onko sinulla jokin kytkös yhtiöön? Kun asia tuntuu sinua häiritsevän noin paljon. Eikö se ole yhtiön ja kaupunginhallituksen edustajien kannalta parempi että asia selvitetään? Jos mitään ei löydy niin hommahan on sillä sitten selvä.


      • Anonyymi
        jonikotilainen kirjoitti:

        Tuossa kyseisessä tilaisuudessa ei annettu valtuutetuille aikaa keskustella tai esittää kysymyksiä. Ja asia ei tällä hetkellä ole missään käsittelyssä joten aloite on aiheesta paikallaan.

        Onko sinulla jokin kytkös yhtiöön? Kun asia tuntuu sinua häiritsevän noin paljon. Eikö se ole yhtiön ja kaupunginhallituksen edustajien kannalta parempi että asia selvitetään? Jos mitään ei löydy niin hommahan on sillä sitten selvä.

        Nyt meni Kotilaiselle tunteisiin. Kyllä varmaan tämänkin saat jotenkin Kauton syyksi kuten kaiken muunkin yrität. Vai onko menny Tuomisen kans omat sukset pahoin ristiin?


      • Anonyymi
        jonikotilainen kirjoitti:

        Tuossa kyseisessä tilaisuudessa ei annettu valtuutetuille aikaa keskustella tai esittää kysymyksiä. Ja asia ei tällä hetkellä ole missään käsittelyssä joten aloite on aiheesta paikallaan.

        Onko sinulla jokin kytkös yhtiöön? Kun asia tuntuu sinua häiritsevän noin paljon. Eikö se ole yhtiön ja kaupunginhallituksen edustajien kannalta parempi että asia selvitetään? Jos mitään ei löydy niin hommahan on sillä sitten selvä.

        Olet Joni ihan oikeassa siinä, että tutkia kannattaa, sitä odottaa myös monet kuntalaiset. Toivottavasti jokin ulkopuolinen taho tutkisi tämän asian.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nyt meni Kotilaiselle tunteisiin. Kyllä varmaan tämänkin saat jotenkin Kauton syyksi kuten kaiken muunkin yrität. Vai onko menny Tuomisen kans omat sukset pahoin ristiin?

        Missä olen Juhoa syyttänyt jostain?
        Ja ei minulla ole sukset ristissä kenenkään kanssa. Ja en kyllä ymmärrä että mitenkä minulla nyt tästä on mennyt sen kummemmin tunteisiin.

        Tää viimeinen kommentti vaan osoittaa että tais loppua rahkeet keskustelussa. Mutta kun ilmeisesti aihe sinua niin paljon häiritsee niin soita minulle henkilökohtaisesti tai laita seuraavassa viestissä oma nimesi rohkeasti esille niin tiedetään kenen kanssa keskustellaan :D

        Ymmärrän kyllä että puskista on helpompi huudella kuin tulla suora selkäisesti esiin omalla nimellä. Mutta jokainen taapertaa tyylillään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet Joni ihan oikeassa siinä, että tutkia kannattaa, sitä odottaa myös monet kuntalaiset. Toivottavasti jokin ulkopuolinen taho tutkisi tämän asian.

        Kyllä se on kaikkien etu että homma selvitetään.


      • Anonyymi
        jonikotilainen kirjoitti:

        Missä olen Juhoa syyttänyt jostain?
        Ja ei minulla ole sukset ristissä kenenkään kanssa. Ja en kyllä ymmärrä että mitenkä minulla nyt tästä on mennyt sen kummemmin tunteisiin.

        Tää viimeinen kommentti vaan osoittaa että tais loppua rahkeet keskustelussa. Mutta kun ilmeisesti aihe sinua niin paljon häiritsee niin soita minulle henkilökohtaisesti tai laita seuraavassa viestissä oma nimesi rohkeasti esille niin tiedetään kenen kanssa keskustellaan :D

        Ymmärrän kyllä että puskista on helpompi huudella kuin tulla suora selkäisesti esiin omalla nimellä. Mutta jokainen taapertaa tyylillään.

        Kyllä kannattaa vain jatkaa Kauton syyttelyä kuten olette aina peloissanne harrastaneet. Sillä se menestys tulee. Aina ja joka paikassa nostatte Kauton esille mutta kertoo enemmän teistä kuin Kautosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt meni Kotilaiselle tunteisiin. Kyllä varmaan tämänkin saat jotenkin Kauton syyksi kuten kaiken muunkin yrität. Vai onko menny Tuomisen kans omat sukset pahoin ristiin?

        Vähä järki ei hänelle pitkälle riitä.


      • Anonyymi

        No ainakin minä kärsin. Vituralleen meni.


    • Anonyymi

      Aina kummallisemmaksi menee nuo vastaukset,”ei annettu tilaisuutta kysyä”.
      Miksi ei annettu? Kuka esti?
      Kai siellä nyt puheoikeus valtuutetuilla on, kuinka asian käsittely jatkuu jos siihen on aihetta ei kai Äänekoski mikään Pohjois-Korea ole.
      Niin tai jos et halunnut kysyä että sait jatkaa sitä esiintulollasi ,mutta tässä on kaupunginhallituksen jäseniä mukana joiden on pakko tietää asiasta kun vastaavat omistajaohjauksesta.
      En ole näiden yhtiöiden hallituksessa ,mutta hallitustyö on minulle tuttua koulutettuna hallituksenjäsenenä.
      Siksi tämä kuvio on todella outo ulostulo ja kun vaalit ovat lähellä ei voi kun päätellä tätä kyseisten ”herrojen”;vaalitempuksi joka kyllä vahingoittaa kaupunginyhtiön mainetta.Mielenkiintoista !

      • Tuu vaan rohkeasti esiin sieltä puskasta :D


    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen case,kuinka kaupunginhallitus käsittelee aloitetta.
      Kaupunginhallituksen on pakko tietää asia vai selvittääkö se omia päätöksiään jollain ulkopuolisella, silloin kaupunginhallitus ei voi nauttia luottamusta.Luottamusta eivät nauti nytkään ne hallituksen jäsenet jotka ovat aloitteen allekirjoittaneet.
      Samalla väite, että valtuutettu ei saisi kysyä tarvittavia tietoja on kova väite ja se on demokratian vastaista.Luottamushenkilön tiedonsaanti on julkisuuslaissa kaikkia tiedonsaantioikeutta laajempi ja häen kuluu saada tiedot mitä hän pitää tarpeellisena.Sen sijaan valtuutettu ei voi vaatia koonteja, yhteenvetoja ja selvityksiä ja tiedonsaanti ulottuu julkisiin asiakirjoihin.

    • Anonyymi

      Hyvä Joni, olen sama mieltä kanssasi, kyllä tämä asia pitää tutkia perinpohjin. Kuitenkin useamman kerran on kiinteistönhuolto toiminut väärin, ja kaupunki eli me veronmaksajat ollaan maksumiehinä.

      Asiat pitää tuoda julki

    • Anonyymi

      Miten veronmaksajat ovat tässä maksumiehinä?
      Voisitko selvittää.
      Olen ymmärtänyt että yhtiö olisi tehnyt päinvastoin kaupungille rahaa.

      • Niin nyt ei ole kyse siitä onko yhtiö tehnyt rahaa vaan siitä että onko se toiminut oikein. Yhtiö viimeisen 4 vuoden aikana rikkonut hankinta lakia ja yhtiön toimintaan on kohdistunut paljon kritiikkiä. Se on yhtiön hallituksen, kaupunginhallituksen ja kuntalaisten etu että asia selvitetään. Jos mitään moitittavaa ei yhtiön toiminnasta ei löydy niin silloinhan yhtiön maine puhdistuu ja asia on siltä osin selvä. Jos taas löytyy jotain niin näiden toimijoiden on kannettava vastuu omista töppäilyistään.

        Ja tuohon kysymykseen vastaus niin kaupungin kun tilaa palvelua jostain niin se maksaa x määrän rahaa. Samanlailla veronmaksajat maksaa kiinteistöhoidon tuottamista palveluista.


    • Anonyymi

      Siirry vaan Kotilainen takas kirjoittamaan anonyymisti kuten olet tehnyt tähänkin asti. Voit haukkua vaikka Kauttoa kun et ole saanu tarpeeksi asioita tuotua esille tai mitä nyt mielen päällä milloin liikkuukaan.

      • Uli uli


      • Anonyymi
        jonikotilainen kirjoitti:

        Uli uli

        Ethän sä ole muuta osannu kuin aina valittaa joka asiasta. Onneks meillä on talous kunnossa ja asiat kohdillaan susta riippumatta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ethän sä ole muuta osannu kuin aina valittaa joka asiasta. Onneks meillä on talous kunnossa ja asiat kohdillaan susta riippumatta.

        Vai talous kunnossa xD Kannattaa tutustua kaupungin talouteen tarkemmin. Se joka väittää että kaupungin talous on kunnossa on kyllä kujalla asioista. Jos et nyt usko niin kyllä se tässä lähivuosina tulee avautumaan sinullekin ja sitä ei voi pistää koronan piikkiin.


    • Anonyymi

      Kotilaisen
      on parasta pysyä totuudessa niinkuin näkyy kirjoittavan,rotia pitää olla.
      Valittaa markkinaoikeutaan ja varautua maksamaan oikeudenkäynti kulut.Hävinnythän se yleensä kulut maksaa.Ei siihen veronmaksajien rahoja pidä käyttää omien vaalitemppujensa maksamiseen.
      Kehoittaisin kuitenkin lukemaan noita enakkotapauksia kuinka siellä on käynyt,voi tulla kalliit vaalit.

    • Anonyymi

      Yrittäjien sivuilla Kiinteistöhoito Oy on listattu AAA luokkaan jossa on Suomessa 58 yritystä.
      AAA luokitus merkitsee yrityksen erinomaisista taloudellista tunnusluvuista tulevaa tietoa.
      Luokituksella se pystyy osoittamaan taloudellisen asemansa esim.tarjouskilpailussa.
      Koska siinä tutkitaan myös yksityisten muuttujien ennustekykyä.
      Miten joku voi väittää, että veronmaksajien rahoja( kaupungin rahoja ) on käytetty väärin).

      • Anonyymi

        Ai miten, huoh. Äänekosken kaupunki ostaa palvelut kiinteistönhuollolta, eli me äänekosken asukkaat maksamme niistä palveluista. Ymmärrätkö vieläkään ?

        Ja vaikka kiinteistönhuolto kuuluu johonkin aaa ryhmään, niin silti nuo väärinkäytökset pitää tutkia.

        Kuten Joni kirjoitti, jos ei ole mitään salattavaa, niin maine putsattu..

        Ja helppohan se on anonyymina kirjoitella, tulkaa facen Äänekoski ryhmään kirjoittelemaan omalla nimellä. Odotan innolla teidän avauksia aiheesta 😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai miten, huoh. Äänekosken kaupunki ostaa palvelut kiinteistönhuollolta, eli me äänekosken asukkaat maksamme niistä palveluista. Ymmärrätkö vieläkään ?

        Ja vaikka kiinteistönhuolto kuuluu johonkin aaa ryhmään, niin silti nuo väärinkäytökset pitää tutkia.

        Kuten Joni kirjoitti, jos ei ole mitään salattavaa, niin maine putsattu..

        Ja helppohan se on anonyymina kirjoitella, tulkaa facen Äänekoski ryhmään kirjoittelemaan omalla nimellä. Odotan innolla teidän avauksia aiheesta 😊

        Tämä just on se juttu: me kuntalaiset olemme maksumiehinä kun kaupunki tilaa Kiinteistönhoidolta palveluita. Tämän pitäisi ehdottomasti kiinnostaa kaikkia kuntalaisia.


    • Anonyymi

      "Seuraavaksi ruvetaan selvittelemään muita Äänekosken kaupungin kiinteistöjen myynteihin ja ostamisiin liittyviä sotkuja."

      Mielenkiinnolla odotamme selvitysten valmistumista.

    • Anonyymi

      Miten olisi,jos vaikka yhden "persuehdokkaan" taustat selvitettäisiin aina 1968-90 ajalta,sieltä löystyisi mielenkiintoisia tapahtumia,että oikein kunnallisvaali ehdokkaaksi ja sukunimen vaihtaneena.

      • Anonyymi

        Ei muuta kuin rupeat selvittämään, kun saat tutkimuksesi selville, niin voitko myös kirjoittaa sen facen äänekoski ryhmään että sielläkin nähdään sun tutkimustulos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei muuta kuin rupeat selvittämään, kun saat tutkimuksesi selville, niin voitko myös kirjoittaa sen facen äänekoski ryhmään että sielläkin nähdään sun tutkimustulos

        facen äänekoski ryhmä? hehehehehehehheeeeh.heheheheheee ,eikö enää muuten juorut kulje?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        facen äänekoski ryhmä? hehehehehehehheeeeh.heheheheheee ,eikö enää muuten juorut kulje?

        Mitkä juorut ??

        Eihän se mitään juoruilua ole jos keskustellaan avoimesti kiinteistönhuollon tekemistä väärinkäytöksistä.

        Eihän siinä jos et uskalla muuta kuin täällä huudella


      • Anonyymi

        Kuka tämä ehdokas on ja mikä tausta. Kannattaisi kertoa jos tietää. Ja jos jotain tapahtunut vuosikymmeniä sitten niin ihminen voi muuttua. Puskista huutelu ei ole kivaa.
        Minulle nimet ei sano mitään mutta olen kuitenkin persuihin kallellaan ja haluaisin kunnon ehdokasta äänestää.


    • Anonyymi

      Joni Kotilainen ja muut aloitteen tekijät ovat oikealla asialla. Haastavan homman on Joni valinnut kun täällä yrittää saada asiallista keskustelua aikaiseksi puskista huutelijoiden kanssa. Marke Tuominen ollut hiljaa. Jostain "kumman" syystä 😊

    • Anonyymi

      Haasteista tykkäät -niin jos siitä saat itsellesi jotain mahdollista etua.

      • Anonyymi

        Mitäs etu Kotilainen saa, jos haluaa muitten kanssa että asia selvitetään ????

        Minkä takia täällä moni inttää vastaan eikä halua että asiat tutkitaan niin kuin pitääkin ?

        Tulkaa faceen kirjoittamaan asiasta, vai pelottaako liikaa omalla nimellä kirjoittaminen ??

        Mielestäni tämä, niskasen kiinteistön osto ylihintaan sekä mustaniemen kylpylä homma pitää selvittää perinpohjin


    • Anonyymi

      Kotilainen
      Kun tykkäät haasteista!
      Miksi sinä pyörität asiaa tällä palstalla ja kaupungilla.
      Miksi et tee tutkimuspyyntö markkinaoikeuteen?
      Konserniyhtiöiden hankinnat eivät ole yksinkertaisemmasta päästä.
      Täällä sinä yksinkertaistat ne.
      Omat vastuksesi ovat myös hyvin yksinkertaisia kannattaisiko asioihin perehtyä ja tutustua vähän pintaa syvemmältä.Siitä kertoo tuo aloite.
      , Olet ollut päätöksiä tekemässä ja valitat että et ole saanut tarvittavia tietoja.Jos niin on niin asiat eteenpäin.
      Asiat kuuluu selvittää ,mutta niiden oikeilla foorumeilla,kyllä markkinaoikeus ne selvittää.

    • Anonyymi

      Selvittäkää perinpohjin. Miksi ihmeessä eivät voineet reakoida kun yli meni ja lopettaa. Tässä kärsii moni jo liikaa.

      • Anonyymi

        Kuka tästä nyt kärsii? Sinäkö?
        Muutama yrittäjä valittaa.
        Missään en ole nähnyt esim.yrittäjien virallista ulostuloa asiasta.
        Yrittäjät jotka eivät pärjää kilpailtuksessa jostain syystä.
        Lue valtuuston pöytäkirjoja. Yhtiöiden toimintatapaa on muutettu.
        Tottakai asioita pitää tonkia ja kääntää joka kivi ,ei muuta kuin töihin ja onnea matkaan mitä lie sitten haetkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka tästä nyt kärsii? Sinäkö?
        Muutama yrittäjä valittaa.
        Missään en ole nähnyt esim.yrittäjien virallista ulostuloa asiasta.
        Yrittäjät jotka eivät pärjää kilpailtuksessa jostain syystä.
        Lue valtuuston pöytäkirjoja. Yhtiöiden toimintatapaa on muutettu.
        Tottakai asioita pitää tonkia ja kääntää joka kivi ,ei muuta kuin töihin ja onnea matkaan mitä lie sitten haetkaan.

        Käy kysymässä KTK:lta että ovatko muka hyötyneet siitä, kun kiinteistönhuolto on monopoliasemassa kilpailuttanut yksityisyrittäjät pois markkinoilta..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käy kysymässä KTK:lta että ovatko muka hyötyneet siitä, kun kiinteistönhuolto on monopoliasemassa kilpailuttanut yksityisyrittäjät pois markkinoilta..

        Monopoli asema kilpailutuksessa? Nyt en ymmärrä.
        Lue hankintalakia.
        Ei kai se yhtiön vika ole jos ei pärjää kilpailutuksessa.
        Yleensä kilpailutuksessa mennään hinta edellä(aina se ei ole tietysti viisain).Kilpalutuksessa on paljon muitakin kohtia,jos et täytä niistä jotain putoat pois.
        Ei tuo asia nyt näin yksinkertainen ole ,se että jollain kilpailutuksessa olisi monopoli on kyllä täysin väärä väite. Mitä järkeä olisi kilpailuttaa ,jos olisi monopoli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monopoli asema kilpailutuksessa? Nyt en ymmärrä.
        Lue hankintalakia.
        Ei kai se yhtiön vika ole jos ei pärjää kilpailutuksessa.
        Yleensä kilpailutuksessa mennään hinta edellä(aina se ei ole tietysti viisain).Kilpalutuksessa on paljon muitakin kohtia,jos et täytä niistä jotain putoat pois.
        Ei tuo asia nyt näin yksinkertainen ole ,se että jollain kilpailutuksessa olisi monopoli on kyllä täysin väärä väite. Mitä järkeä olisi kilpailuttaa ,jos olisi monopoli.

        Voi pyhä järjenkäyttö, tai sen puute sinun kohdalla.

        Pakkohan se on kilpailuttaa kun laki niin vaati, ja kun kyseessä on monopoli asemassa oleva firma, niin sen on helppo kilpailuttaa pikkuyrittäjät pois markkinoilta, tappio kuitataan laskuttamalla ylimääräistä Äänekosken kaupungilta vuodesta toiseen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi pyhä järjenkäyttö, tai sen puute sinun kohdalla.

        Pakkohan se on kilpailuttaa kun laki niin vaati, ja kun kyseessä on monopoli asemassa oleva firma, niin sen on helppo kilpailuttaa pikkuyrittäjät pois markkinoilta, tappio kuitataan laskuttamalla ylimääräistä Äänekosken kaupungilta vuodesta toiseen

        Miten pikkuyrttäjät ja monopoli liittyvät yhteen? Se että pienyritysten ja hankintarajat eivät kohtaa ei ole yhtiön vika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten pikkuyrttäjät ja monopoli liittyvät yhteen? Se että pienyritysten ja hankintarajat eivät kohtaa ei ole yhtiön vika.

        Mitä sää et niin kuin tajua ??

        Jos monopoliasemassa oleva firma jättää tarpeeks halvan tarjouksen, jolla ei oikeasti voi tulla edes toimeen, niin ei pikku yrittäjällä ole mahdollisuutta vasta tarjoukseen, kun tulee konkurssi. Eli kilpailutetaan pikkuyrittäjät pois markkinoilta, jolloin monopolifirman asema vaan kasva !!

        Se on helppoa monopoliasemassa olevan firman tehdä kilpailutuksissa halvempia tarjouksia, kun kuittaavat tappiot laskuttamalla Äänekosken kaupungilta ylimääräistä.


        Voiko tätä asiaa enään yksinkertaisemmin selittää !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sää et niin kuin tajua ??

        Jos monopoliasemassa oleva firma jättää tarpeeks halvan tarjouksen, jolla ei oikeasti voi tulla edes toimeen, niin ei pikku yrittäjällä ole mahdollisuutta vasta tarjoukseen, kun tulee konkurssi. Eli kilpailutetaan pikkuyrittäjät pois markkinoilta, jolloin monopolifirman asema vaan kasva !!

        Se on helppoa monopoliasemassa olevan firman tehdä kilpailutuksissa halvempia tarjouksia, kun kuittaavat tappiot laskuttamalla Äänekosken kaupungilta ylimääräistä.


        Voiko tätä asiaa enään yksinkertaisemmin selittää !!

        Tässä se on riittävän yksinkertaisesti selitetty. Luulis nyt jo kaikkien tajuavan, jopa niiden valtuutettujenkin, jotka tätä hommaa puolustelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi pyhä järjenkäyttö, tai sen puute sinun kohdalla.

        Pakkohan se on kilpailuttaa kun laki niin vaati, ja kun kyseessä on monopoli asemassa oleva firma, niin sen on helppo kilpailuttaa pikkuyrittäjät pois markkinoilta, tappio kuitataan laskuttamalla ylimääräistä Äänekosken kaupungilta vuodesta toiseen

        Meinaatteko että on kilpailutettu. Heh heh.


    • Anonyymi

      Jos omistajan tahto on ollut että työttömiä ei tehdä niin sopimuksia ei ole katkottu.
      Näin olen kuullut.

    • Anonyymi

      Kansalliset kynnysarvot esim. rakennusurakat ovat 150 000 € ilman ALV.
      EU kynnysarvo 5 350 000€

      Kyllä aika moni pienyrittäjä ja aika moni urakkan luulisi jäävän tämän alle mitä on kilpailutettu koska ovat kynnysrahan alapuolella.
      Lisäksi on pilkkomiskielto joka koskee kaikkia hankintoja ,jakaminen on eri asia.
      Lisäksi on hankintamenettelyjä joita hankintayksikkö voi käyttää tiettyjen lakiin perustuvien käyttöedytysten täyttyessä.
      HILMAssa julkisen sektorin ostajat ilmoittavat tulevista hankinnoissaan.
      Hankintailmoitus ja tarjouspyyntö eivät saa erota toisistaa.

      Kyllä makkinaoikeus selvittää sinne vain vireille asia se käsittelee hankinta-asioita kilpailu ja ja valvonta-asioita vuonna 2019 se ratkaisi noin 500 asiaa.

    • Anonyymi

      Nyt on luettavissa kaupunginhallituksen pöytäkirja.
      Ei muuta kuin markkinaoikeuteen Kotilainen ,mutta omilla rahoilla ,vaalit maksaa.

    • Anonyymi

      Kyllä ehdottomasti Markkinaoikeuteen
      jos todetaan aiheettomaksi tälläkin palstalla kirjoittajat vastaavat aiheuttamastaan vahingosta.
      Mielipiteensä voi sanoa tai kirjoittaa,mutta syyttäminen on eri asia.

      Markkinaoikeuteen hävinnyt maksaa oikeudenkäyntikulut.

      • Anonyymi

        Mitäs vahinkoa täällä on aiheutettu ?

        Onko kiinteistöhuollon tulos huonontunut kun täällä kirjoittelee huolissaan olevat kuntalaiset ?

        Ja ylläpidon tehtävänä on poistaa asiattomat viestit niitä vaan ei taida olla täällä


    • Anonyymi

      Kaupunginhallitus on vastuussa omistajaohjauksesta ja he toimivat virkavastuulla.
      Nyt olivat (Lax ja Tiusanen) vaatimassa lisäselvityksiä.Vaatia omille toimilleen lisäselvityksiä, on luotettavaa toimintaa kun pyytävät ulkopuolistaselvitysta omista toimistaan.

      • Anonyymi

        Näin pitää toimiakin. Ijan sama kenestä tai mistä kyse, niin tutkia pitää asiat.

        Hyvä Lax ja persut


    • Anonyymi

      Pitää tehdä selvitys myös kaupunginhallituksen toimintakyvystä.

    • Anonyymi

      On jokin ristiriita jos on vastuussa toiminnasta ja hyväksyy sen.
      Valtustossa vaatiikin omille päätökselleen lisää selvityksiä, jotka on hyväksynyt,
      voi hyvää päivää

      • Anonyymi

        Hallitus on valvonut tätä tapausta


      • Anonyymi

        Pakkoha se on tutkia vasemmistososiaali hallituksen toimia, eihän se eka kerta ole kun menee hankinta asiat persielleen äänekoskella.

        Tämmösien sotkujen takia on myös tullut eroamisia ja konkurssikin Äänekoskella, ja eroaminen sekä konrkurssi tuli kun salatut asiat näki päivänvalon


    • Anonyymi

      Höpö höpö kirjoita edes totta. Miten muka tullut konkka.? Täällä ei tosiaan ole kuin valheita valheitten perään. Kun ei uskalleta nimellä kirjoittaa niin ei ole mukamas mitään vastuuta.Kuule kyllä on.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Persut haluavat? Entä sitten eihän heidän puheilla ole mitään painoarvoa koko valtakunnassa.

      • Anonyymi

        Kuntavaalien jälkeen Persujen puheilla on todellakin paljon painoarvoa. Gallupin ykkössijalta on helppo ponnistaa kuntavaalivoittoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuntavaalien jälkeen Persujen puheilla on todellakin paljon painoarvoa. Gallupin ykkössijalta on helppo ponnistaa kuntavaalivoittoon.

        Entä sitten? Nieleskellään?


    • Anonyymi

      Mitä tekemistä kuntavaaleilla on tämän asian kanssa tekemistä. Ensinnä tarvitaan osaamista ei räyyhäpolitikkoja.
      Se kuka kovimmin huutaa kun ei muuta osaa.

      • Anonyymi

        Eihän täällä huuda ja räyhää kuin sinä persujen politiikasta


    • Anonyymi

      Perusujen politiikka ,anna mun nauraa ,oikeita myyriä täynnä luuletko että teitä ei ole jo merkitty.
      Putoavat vielä omaan kuoppaansa .

    • Anonyymi

      Kyllä täytyy ihmetellä kulkevat kylillä ja syyllistävät Kiinteistönhoitoa on siinä osavaa
      sakkia.
      Käy niin, että pilkka sattuu omaan nilkkaan.

    • Anonyymi

      Heh Persut nyt haluaa mitä milloinkin.

    • Anonyymi

      persujen vaaliohjelma olisi mukava lukea.Vastustetaan kaikkea varmuuden voksi.
      Niin voi kylillä hutaa"eikun minähän sanoin".näin tekee vastavirtaan uiva lohi.

      • Anonyymi

        Mutta lohella on määränpää, ja sen takia kannattaa taistella.

        Toista se on muissa puolueissa, ovat kuin lammaslauma, eivät osaa muuta kuin määkiä laumassa, ja pelata Äänekosken kassan taas miinukselle, ja pahasti. Ja sitten porukalla haukkuavat persuja, kun heillä on oikea määränpää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta lohella on määränpää, ja sen takia kannattaa taistella.

        Toista se on muissa puolueissa, ovat kuin lammaslauma, eivät osaa muuta kuin määkiä laumassa, ja pelata Äänekosken kassan taas miinukselle, ja pahasti. Ja sitten porukalla haukkuavat persuja, kun heillä on oikea määränpää

        Lohi syö kuolleet kalat


    • Anonyymi

      Lohiko ja kumppanit on pelastajia.Ei mikään Turhapuro pelasta kaupunkia.
      Ensin pitäisi opetella edes käytöstavat kun ilmestyy itseään esittelemään täysi pelle.

    • Anonyymi

      Moukka joka haukkuu omiaan ja kalastelee itselleen ääniä.

    • Anonyymi

      Tämä äänesti eilen omia päätöksiään vastaan,kertoo jo paljon.

    • Anonyymi

      Persujen Trioolta puuttuu osaaminen.
      Lax ei ymmärrä edes yksinkertaisia asioita.
      Kotilainen jauhaa samaa ,ei osaa edes esittää mitä tutkitaan ,mutta tutkia pitäisi Laitinen kumartaa niin,että on nokka tai pyrstö kiinni oikea kameljontti nehän tunnetaankin värinvaihtokyvstään.

      • <3


      • Anonyymi

        Kaupungin hallituksen ja valtuuston pöytäkirjoista sekä kuuntelemalla valtuuston kokouksia ei voi muuta päätellä.Selvityksiä selvityksen perään,paljonko ne on jo maksaneet?
        Lax äänestää omia päätöksiään vastaan siinä on toinen kamelontti,näkyhän se kaikessa ,että osaaminen puuttuu näiltä jotka hakevat itselleen näkyvyyttä hinnalla millä hyvänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupungin hallituksen ja valtuuston pöytäkirjoista sekä kuuntelemalla valtuuston kokouksia ei voi muuta päätellä.Selvityksiä selvityksen perään,paljonko ne on jo maksaneet?
        Lax äänestää omia päätöksiään vastaan siinä on toinen kamelontti,näkyhän se kaikessa ,että osaaminen puuttuu näiltä jotka hakevat itselleen näkyvyyttä hinnalla millä hyvänsä.

        Eikös se ole hyvä että asiat selvitellään perin pohjin, vai olisiko pitänyt kahtoa moision ja velpekin toimintaakin läpisormien


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös se ole hyvä että asiat selvitellään perin pohjin, vai olisiko pitänyt kahtoa moision ja velpekin toimintaakin läpisormien

        Tottakai on hyvä.
        Yksi puolueeton Suomen arvostetuimpia konsulttiyhtiötä on asian selvittänyt
        .Ei ole varmasti ollut halpa selvitys.
        Tämä selvitys riitti 34 valtuutetulle.Hyvä niin. Nyt jokainen saa selvittää asiaa omaa laskuunsa niin kauan kun haluaa. Eikä niinkuin persujen 3 jäsentä olisivat halunneet veronmaksajien piikkiin jatkaa selvitystä.
        Niin ja onhan se markkinaoikeudessa yhden valtuutetun viemänä.Tuskimpa etenee.
        Paljon puhetta ,mutta vähän villoja on vanha suomalainen sanonta.

        Kiinteistöhoidolle on tehty jo mainehaitta,jos olisi yksityinen firma kysyisi nyt varmasti sen perään.Paljonko se maksaa.Ehkä muutaman työpaikan tulevaisuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai on hyvä.
        Yksi puolueeton Suomen arvostetuimpia konsulttiyhtiötä on asian selvittänyt
        .Ei ole varmasti ollut halpa selvitys.
        Tämä selvitys riitti 34 valtuutetulle.Hyvä niin. Nyt jokainen saa selvittää asiaa omaa laskuunsa niin kauan kun haluaa. Eikä niinkuin persujen 3 jäsentä olisivat halunneet veronmaksajien piikkiin jatkaa selvitystä.
        Niin ja onhan se markkinaoikeudessa yhden valtuutetun viemänä.Tuskimpa etenee.
        Paljon puhetta ,mutta vähän villoja on vanha suomalainen sanonta.

        Kiinteistöhoidolle on tehty jo mainehaitta,jos olisi yksityinen firma kysyisi nyt varmasti sen perään.Paljonko se maksaa.Ehkä muutaman työpaikan tulevaisuudessa.

        Eivätkö perust tehneet valtuustoaloitteen konsulttikuluista.
        Nyt olisi vaadittu lisää uusia selvityksiä vain selvityksen perään.
        Voi hyvä jysäys mitä porukkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivätkö perust tehneet valtuustoaloitteen konsulttikuluista.
        Nyt olisi vaadittu lisää uusia selvityksiä vain selvityksen perään.
        Voi hyvä jysäys mitä porukkaa.

        Kaikessa toiminnastahan näkee näiden 3 toiminnan miten asioita hoitavat.
        Puuttuu osaaminen ,sivistys mitään eivät saa aikaan,mutta puheet kylillä on kyllä rehvakkaita kun itseään kehuvat ja toisia ”haukkuvat”.Vastenmielisiä.


    • Anonyymi

      Kusetusta. Palikat jaettu. Kaikilla ei onni käynyt.

    • Anonyymi

      Mitäs se enää auttaa. Kyllä valtuustossa osataan vetvoo ja järjestellä ihan päin mäntyä tää homma. Onkoha missää muualla tämmöstä sekametelisoppaa. Ja tarkoitan ihan tätä työtä tekevää väkeä mitä heille on tehty. Eka kerran on mielessä että täältä vois muuttaa hevon kuuseen. T. Entinen kaupungin työntekijä

      • Anonyymi

        Mitä heille on tehty?
        Työpaikat on säilytetty kaikilla.
        Kiittämättömyys se on maailman palkka.
        Toivottavasti löydät itsellesi muualta työpaikan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä heille on tehty?
        Työpaikat on säilytetty kaikilla.
        Kiittämättömyys se on maailman palkka.
        Toivottavasti löydät itsellesi muualta työpaikan.

        Milloinkahan ne laitetaan avoimesti julkisuuteen mitä on tapahtunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä heille on tehty?
        Työpaikat on säilytetty kaikilla.
        Kiittämättömyys se on maailman palkka.
        Toivottavasti löydät itsellesi muualta työpaikan.

        Toivottavasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Milloinkahan ne laitetaan avoimesti julkisuuteen mitä on tapahtunut.

        Mitä on tapahtunut.Ei ole tapahtunut juurikaan mitään,josta voisi päitä pudotella tai jotain sanktioita saada.
        Sekös nyt harmittaa.
        Lue valtuuston pöytäkirjoista muuta julkista tietoa ei tule.


    • Anonyymi

      Mitä helvettiä sä valitat. Olet saanut pitää työpaikkasi. Jos ei kelpaa lähde vetämään.

      • Anonyymi

        Oletko varma. Eipä oo kaikki saanu.


      • Anonyymi

        Kuka käskee uskomaan persujen tyhjään vöyhkäämiseen.
        Eivät edes uskaltaneet lähteä Piilosen mukaan ja allekirjoittaa selvitystä markkinaoikeudessa. Piilonen vielä yrittää kalastella ääniä. Luulisi nolottavan kun ei ole valtustossa minkäänlaisia eväitä edes puha.Kylillä kyllä jaksetaan vääntää ja tyhmät uskoo.


    • Anonyymi

      joo tässäkin työntekijöiden työpaikat säilyytetiin ja nyt itketään.
      oikeasti jos yhtiö olisi laitettu vapaille markkinoille niin puolet porukasta olisi nyt kilometritehtaalla.

    • Anonyymi

      Normaalisti lumihommat, harjaukset yms. tehdään öiseen aikaan, jolloin ihmisiä liikkuu vähemmän. Yksityinen firma olisi saanut jo kenkää urakoista ainakin tuhat kertaa. Onhan tuo täysin neuvostoaikainen suojatyöpaikka. Voikohan kaupungille lähettää laskun auton hiekkapuhalluksesta harjakoneella? Vai lähettääkö ne laskun mulle.

    • Anonyymi

      Kiinteistöhoito on kaupungin yhtiö ja tekee kaupungin tilapalveluiden tilaamia töitä.
      Valtuusto on päättänyt näin.Mitä sinä valitat.

      • Anonyymi

        Puolet porukasta on muualla. Kiitos vaan.


    • Anonyymi

      persut Kotilainen,Lax,Laitinen tehneet itsestään pellejä,muuta ei osata kun itseään kehua.Mikä on kun ei taidot riitä,mikä on kun ei onnistu?

      • Anonyymi

        Heille nauretaan yleisesti.


      • Kiitoksia kehuista, voitko jatkaa kirjoittelua omalla nimellä.


      • Anonyymi
        LaitinenMarko kirjoitti:

        Kiitoksia kehuista, voitko jatkaa kirjoittelua omalla nimellä.

        Sinä myös et uskalla edes palautetta pyytää omalla nimelläsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä myös et uskalla edes palautetta pyytää omalla nimelläsi.

        Laitisen käskytyksiä ei nyt kukaan ota tosissaan.
        Vanha sanonta kuuluuu" se koira älähtää,johon kalikka kalahtaa"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä myös et uskalla edes palautetta pyytää omalla nimelläsi.

        "Sinä myös et uskalla edes palautetta pyytää omalla nimelläsi."

        Onko sulla jotain vikaa ymmmärtämisessä ??

        Eikös tuossa rekisteröitynyt nimimerkki pyytänyt kirjoittelua omalla nimellä, mutta et näköjään osaa lukeakkaan.


    • Anonyymi

      Mitä keskustelemista tässä on? Asia on loppuun käsitelty ja perusujen aloite ei johtanut mihinkään.Omia päätöksiään olisivat vaatineet tutkimaan verorahoilla joita jo tutkittu kymmenillätuhansilla euroilla.
      Ei voi sanoa muuta kuin se siitä , ei valtuuston terävämpiä kyniä.

    • Anonyymi

      kolmikko on vitsi...

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe