TANSKASSA tavoitteena nolla maahanmuuttajaa

Anonyymi

"Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen sanoo, että hallituksen tulevaisuuden tavoitteena on nolla turvapaikkahakemusta."

"Meidän pitää olla varovaisia, ettei maahamme tule liikaa ihmisiä, sillä muuten sosiaalinen yhteenkuuluvuutemme ei säily. Se on jo uhattuna, pääministeri perusteli."
____________________________________________________________________

Tanskan pääministeri: Tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa
https://yle.fi/uutiset/3-11751633

Hyvä tavoite ja asenne Tanskan sosiaalidemokraateilla.

Fanitan nyt Tanskaa. Hyvä Tanska!

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      HALOOOO,,,

      Hyvä tanska

      NIIN on syytä suomenki tavoitella aivan samaa

      matutukselle on tultava loppu,


      """" liika on liikaa

      sanoi entinenki tyttö kun häävuoteesta karkasi """"""""""

    • Anonyymi

      Tämä nykyinen käytäntö, että kaikki otetaan tänne, oli kysessä kuka tahansa, ei toimi. Jokainen järkevä ihminen tajuaa, että tulee taloudelliset resurssit tietyssä kohtaa vastaan.

      Kanadalaistutkija Howard Duncan varoitti jo 2011 Ruotsin mallista maahanmuutossa. Duncanin mukaan Ruotsi on malliesimerkki epäonnistuneen politiikan maasta. Siellä maahanmuuttoasioita ohjaa moraalinen auttamisenhalu, joka johtaa helposti ongelmiin. Humanitaaristen arvojen sijaan pitäisi painottaa taloudellista hyötyä.

      P.S. Sen toteamisella, että maahanmuuttajia käytetään palkkojen polkemiseen tai että radikaali islam on ongelma, ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. Todellisessa rasismissa on kyse siitä, että ihmisiä vainotaan ja haukutaan esim. erilaisen ihonvärin tai syntyperän vuoksi.

      • Anonyymi

        Totta, noinhan asia on.


    • Anonyymi

      Tullut mieleeni eräänlainen ajatus, miksi näille tulijoille ei tehdä maahantulosopimusta, jossa heidät koulutetaan ja kun lähtömaassa tulee rauhan aika heidät palautetaan takaisin omaan lähtömaahansa. Näin maat saisivat osaavat koulutetut maan uudelleen rakentajat jokaisella alalla.

      • Anonyymi

        Ei mikään huono idea. Joukossa on nyt valehtelijoita jotka valehtelevat olevansa turvapaikan tarpeessa. Tulevat oikeasti tänne hyvien avustusten houkuttelemina. Olisi oltava velvollisuus lähteä pois kun turvapaikkaa ei enää tarvita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mikään huono idea. Joukossa on nyt valehtelijoita jotka valehtelevat olevansa turvapaikan tarpeessa. Tulevat oikeasti tänne hyvien avustusten houkuttelemina. Olisi oltava velvollisuus lähteä pois kun turvapaikkaa ei enää tarvita.

        Tanskan kautta Ruotsiin ja Ruotsista Suomeen. Näin se menee ja suomalaiset ovat niin tyytyväisiä, että saadaan mamuja tänne. Eivät muuten ole sotapakolaisia, ihan vaan tiedoksi.


      • Anonyymi

        Juuri noin pitäisi toimia. Ei ole mitään mieltä, että tänne tulevat nuoret naiset kaapuineen ja lapsineen, tuskin koskaan nämä naiset sopeutuvat työelämään. Lapsetkin taitavat sopeutua aika huonosti, koska he pitäytyvät vain oman maalaistensa kanssa, eivätkä tunnu oppivan oikein maan kieltäkään.

        Koulutuskelpoiset koulutetaan ja lähetetään todella kehittämään omaa maataan. Ei taida vasemmistopuolueet tähän suostua.


    • Anonyymi

      Britanniankaan ei ole enää pakko ottaa tiettyä määrää maahanmuuttajia eli maahantulijoita, koska Britannia on eronnut Euroopan Rahaliitosta/Euroopan Unionista, jolloin mitkään EU- direktiivit eivätkä pakkotoimet koske enää britanniaa. Eli siis britit laittoivat ovet ja ikkunat säppeen ja tulijat loppuivat saman tien.

      Kaikki ne maat, jotka kuuluvat EU:iin ymmärtääkseni joutuvat tekemään EU keskushallinnon kautta saneltavien määräysten vaiko ne ovat lakeja mukaan. Eikös meille ole saneltu maatilojen koko, hedelmien koko, kurkkujen koko ym. ja myöskin paljon muita direktiivejä tulee jatkuvasti lisää ja se viimeinen jo uutisissakin kuultu direktiivi eli pakkotoimi on 150 centtisten lasten turvaistuimet autoon. Ne maksavat, mutta turvavyötkään eivät siis riitä enää ja onhan tuon kokoinen lapsi jo iso, että miten sitä enää turvaistuimeen isompaankaan voit laittaa.

      Olette varmasti huomanneet, niin EU- direktiivit ovat sellaisia, joiden kautta myydään aina jotakin jonkun eduksi. Onko takana suuret eurooppalaiset firmat, joiden tuotteita saadaan myytyä tällä tavalla koko Eu alueelle? Haiskaa jotenkin tällaiselle asialle. Jokaisen direktiivin takana on ollut rahansaanti itse sinne suurempiin maihin, joissa kaikki suuret firmatkin ovat.

      Mites on mennyt tämän rokotusten jaon kanssa? No tottakai niin, että jälleen olemme huonossa asemassa, vaikka olemme jo etukäteen maksaneet tietyn summan rahaa rokotekehitykseen ja tilattuun rokotemäärään. Mutta,... nyt niitä rokotteita ei vaan kuulu ja virusmuunnokset lisääntyvät . Britannia sen sijaan on rokottanut jo oliko se noin 20 % asukkaistaan ja ihan siksi ettei se ole riippuvainen ehneesta EU:sta, joka myy ehkä rokotteita ties minne tai sitten on hujattu koko Eurooppaa. Amerikoissa on jo hyvin paljon rokotettu kansalaisia. Israel on kohta rokottanut melkein kaikki, mutta hei ne ovat niitä rikkaampia ja omillaan toimeentulevia maita ja maanosia, joilla on omat lääketehtaat ja rahasammot, eivät ole riippuvaisia eivätkä halua jakaa rahojaan monien maiden kesken.

      Haiskahtaa sille, niinkuin Suomea olisi jotenkin huijattu.

      • Anonyymi

        Suomen ongelma on se että päättäjät tekevät päätöksiä tunteella, kun pitäisi tehdä päätökset järjellä. Pitää olla kylmä eikä antaa tunteiden määrätä.


    • Anonyymi

      Juu hyvä asia, koska sadat tuhannet ihmiset lähtevät sellaisista maista, joissa ei ole edes sotatilaa. Ja muuten se tosiasia, niin avustusjauho ja riisisäkkejä pudotellaan helikoptereista ja lentokoneista köyhimpiin maihin, joita mekin maksamme kaiken aikaa eli olemme mukana tässä ruuanjaossa jo omasta maastamme käsin. Kukaan ei vaan puhu asiasta mitään. Suomi antaa monille avustusjärjestöille melkoisen siivun ymmärtääkseni tai sitten en ole tajunnut näitä asioita.

    • Anonyymi

      Nolla ?, Suomessa ollut nolla pitemmän aikaa.

      • Anonyymi

        mitä kirjoitit? siis nolla. eihän tuo nyt pidä lainkaan paikkansa ja jos pitää niin mistä saakka ollut nollataso? Kerro.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitä kirjoitit? siis nolla. eihän tuo nyt pidä lainkaan paikkansa ja jos pitää niin mistä saakka ollut nollataso? Kerro.

        Riippuu ketä tarkoitetaan.


    • Anonyymi

      Kyllä suomi ottaa turvapaikanhakijoita humaratäärisistä syistä edelleen, tulijat tulevat vantaan lentoasemalle ilmateitse, joitakin voi tulla muutakautta.
      Suomi ei ole persuladia.

      • Anonyymi

        hihi---------


      • Anonyymi

        Ottaa vastaan mutta onko sellainen OK? Siihen käytetyt rahat on jostakin muusta pois. Valtion kassan rahat tasataan ja budjetoidaan eri asioihin joita valtio tekee.


    • Anonyymi

      Juu hyvä asia, koska sadat tuhannet ihmiset lähtevät sellaisista maista, joissa ei ole edes sotatilaa. Ja muuten se tosiasia, niin avustusjauho ja riisisäkkejä pudotellaan helikoptereista ja lentokoneista köyhimpiin maihin, joita mekin maksamme kaiken aikaa eli olemme mukana tässä ruuanjaossa jo omasta maastamme käsin. Kukaan ei vaan puhu asiasta mitään. Suomi antaa monille avustusjärjestöille melkoisen siivun jatkuvasti. Omassa maassa on kymmeniätuhansia köyhyydestä ja muista syistä kärsiviä lapsia ...heistä ei välitetä, luullaan vain että pitää olla musta ihoinen

    • Anonyymi

      Samaa toivotaan totta kai koko maailmassa, että sodat ja muut katstroofit loppuisivat, eikä ihmisten olisi pakko paeta kotikonnuiltaan tuntemattomiin oloihin ja vieraitten maitten torjumiksi.
      Niin kauan kuin esim, Myanmarin ja Valko-Venäjän tapaiset hallinnot ajavat omia kansalaisiaan ase kädessä ja pidättävät parempaa elämää toivovia kansalaisia, jatkuu kansainvaellus maasta toiseen.Tuli mieleeni takavuosien valitus siitä, kuinka ulkomaalaiset ryntäävät tänne ja vievät työpaikat ja naiset, ja nyt päivitellään sitä, että työikäisistä maahanmuuttajista vain 30 % on ansiotyössä ja loput sossun huollettavina. Mitä oikein lopulta toivotaan heidän kohdallaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe