Millä tavoin opettajat on teitä nöyryyttäneet?

Anonyymi

Mulla riittäis vaikka miten paljon kerrottavaa näistä tapauksista, koska peruskoulussa jokanen mun opettaja oli ihan kauhea. Tässä nyt kuitenkin ehkä sellaset pahimmat tilanteet:

Seiskalla meidän luokan historian opettaja (miespuolinen) oli ihan hirveän pelottava. Tosi moni oikeasti pelkäsi sitä ja kuulemma pelkää edelleen, mitä oon kavereiden pikkusisaruksilta kuullut. Se mikä oli outoa, tää opettaja vaikutti mukavalta aluksi, koska hän puhui yleensä rauhallisella äänellä ja jutteli paljon oppilaiden kanssa. Mutta, kun joku oppilas ei esimerkiksi kuunnellut tai häiritsi tunnilla, tää miesopettaja sai ihan hirveän raivarin. Hän huusi ja raivosi aivan kurkku suorana sille oppilaalle. Jotkut oppilaat alkoivat itkeä tän opettajan käytöksestä ja siihen perään tää opettaja usein nauroi. Tottakai jokin kuri pitää olla, mutta mielestäni tällainen menee ihan yli. Muistan, kuinka tän opettajan käytös vaikutti monen oppilaan itsetuntoon, niin myös munkin. Ihmettelen, että tää opettaja on edelleen samaisessa koulussa opettajana, vaikka mun seiskaluokasta on yli 10 vuotta. Moni oppilas kuitenkim myös tykkäs tästä opettajasta hirveesti, koska niille oppilaille, joista hän sattu pitämään oli tosi kiva ja ystävällinen. Ehkä se on se syy, miks sen toimintaan ei sitten puututtu ja enemmän kuitenkin kuultiin siitä sitä positiivista palautetta.

Tässä samaisessa koulussa oli meidän äikän opettaja, joka oli kyllä itseasiassa mukava, mutta hän ei koskaan puuttunut kiusaamiseen, vaikka sitä olis tapahtunut luokassakin oppitunnilla.

Viiminen minkä kerron on tosin kevyempi tapaus, mutta silti samaan aikaan mun mielestä tosi väärin opettajalta sanoa tällä tavalla ekaluokkalaiselle. Tää tosiaan ei tapahtunut mulle, vaan mun kaverille, kun hän oli vasta jotain kolmatta päivää koulussa ja oli unohtanut tehdä läksyt jostakin aineesta. Hän meni kertomaan siitä opettajalle itse, mikä mun mielestä on jo niin nuorelta ihmiseltä fiksu ele, että hän omatoimisesti kertoi ja myönsi, ettei ollut tehnyt määrättyjä läksyjä. Tää opettaja vastasi tähän vitsillä, että: "Nyt meidän täytyy sitten hirttää sinut."
Tää mun kaveri oli sitten alkanut itkemään ihan hysteerisenä, mikä on täysin ymmärrettävää. Vaikka opettaja selvästi vitsaili, lapsi ei sitä välttämättä ymmärrä. Ton ikäset ottaa ton tapaset puheet tosissaan. Vähintään hän luuli, että jotain tosi pahaa läksyjen unohtamisesta seuraisi hänelle.

4

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Inhottavinta on se kun joutuu jonkun opettajan/opettajien silmätikuksi. Olen itse aina ollut se jostain syystä melkein kaikkien opettajien kohdalla, vaikka olen kiltti. Se vaikuttaa itsetuntooni hyvin negatiivisesti...Mietin päivittäin, että miksi juuri minä :(

    • Anonyymi

      Tuohan oli vakava uhkaus. Täysin mauton teko. Sopimaton livahtanut alalle. Ties mitä vahinkoa saanut aikaan sekopää.

    • Anonyymi

      Minulla taas vastakkainen kokemus opettajasta .hän oli miesopettaja ja jollain kumman syyllä kiusasivat pojat häntä aina mitä erlisemmilla tavoilla. Näin kerran että hänellä oli kyyneleet silmissä . Hän oli kiltti opettaja kaikin tavoin ja se kai ei junttien poikien mielestä ollut miesmäistä kun hän jaksoi aina rauhallisesti selittää asioita eikä koskaan suuttunut, monta kertaa ajattelin tätä opettajaa aikuisena että jaksoiko hän tehdä työtä eläke ikään asti . Oli hyvä opettaja.

    • Anonyymi

      Ei lapselle voi kroonisia vitsejä luetella , he eivät sellaista ymmärrä .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3115
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2341
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1710
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1563
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1077
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      921
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      856
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      801
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      764
    Aihe