Kaksi miestä

Anonyymi

Mun fetissi on kaksi miestä sänkyyn, mies molemmalle puolelle ja kunnolla seisova kulli molempaan käteen, joita voin runkkailla ja imeskellä vuorotellen ja välillä molemmat suuhun yhtä aikaa, en välitä saada niitä sisääni mutta kuulun että tämä kelpaisi monelle kundille, mutta mua saa kyllä mieluusti nuolla ja lopuksi runkkaan molemmat kulli kuiviksi.

Päivi. ❤️

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ompahan tuo miehenä koettu,oltiin sängyssä vaimo välissä ja piteli omaa että vieraan kullia kädessä ja runkkaili.Vieraalla alkoi olla lastin lähtö lähellä ja kysyi vaimolta saako painaa kullin sisään.Vaimo levitti jalkansa ja vieras painoi kerralla pohjaan asti eikä montaa kertaa kerennyt painaa kun lastit lensi syvälle pilluun.Kiihottavinta oli katsoa kun vieras nousi pukilta kulli spermaa valuen.Olin itse selällään ja vaimo nousi päälleni pillu spermaa valuen ja kullini meni luiskahtaen pohjaan asti.Muutaman kerran kerkesi vaimo liikkua kyrpäni päällä ja vieras kun vielä tarrasi palleistani kiinni niin sai toiset lastit pilluunsa.

      • Anonyymi

        Kukapa nainen ei kiihottuisi ajatuksesta kahdesta viriilistä miehestä, minä ainakin kiihotun. Mun fantasia on nuori kova kuntoinen mies ja vanhempi harmaahapsinen sharmantti yhtä aikaa, vanhempi antaisi kieli ja suuseksiä samaan aikaan nuori voisi naida pyllyyn, molempien haluaisin laukeava päälleni, rinnat, maha, naama käy hyvin. Kiihottava ajatus on myös vanhemman puoli kova kulli suussani sykkimässä.

        Tyttö tämmöinen


    • Anonyymi

      Ois super kiihottavaa, oon muutenkin kaipaillut naista joka rakastaa handjobeja. Täällä Helsingistä siis 40c mies mukaan fetissisi toteuttamiseen. Mistäpäin Päivi olet, saako sut kiinni vaikka sähköpostilla?

    • Anonyymi

      Se on kiihottava kokemus, olen muutamia kertoja päässyt mieheni ja hänen parhaan kaverin väliin käsittelemään heidän kullejaan tosin sessiot on aina loppuneet siihen että miehet kiihkoissaan nussii minut vuorotellen, kerran kokeiltiin että olin mieheni päällä hänen kulli sisässäni ja kaveri tuli päälleni tarkoituksena työntää toinenkin kulli yhtä aikaa sisään, ongelma oli vaan että hänen kullin pää vaan mahtui sisään ja hän tuli heti, eikä sen koommin sitä yritetty se on aika hankalan tuntuista äherrystä. Mut käsi ja suupeli on kahdella kullille todella kiihottavaa.

      Pia 24 Lahti.

      • Anonyymi

        Kertoo Ville 8v


    • Anonyymi

      Meitä kaksi kaverusta, joita kiinnostaisi tavata sut. Mistä päin olet Päivi?

    • Anonyymi

      Oih, kuumenen jo pelkästä mielikuvasta, kaksi viriiliä nuorukaista molemmin puolin ja mä saisin kiinteät jäykät mulkut käsiini ja voisin säätää ja päättää koska ne räjähtää mun käsiin, vai haluanko sittenkin niiden laukeava sykkien sisääni, kyllä ne sykkivät kulli tuntuu käsissäkin todella kiihottavalta. Näin unelmoi 42 vuotias sinkku tyttö.

      Riitta.

      • Riitta saat mun kullin koska vaan haluat.


    • Anonyymi

      Pirkanmaalta löytyy tällänen 32v normi vartaloinen hyvällä varustuksella kuulemma käyttöön moneenkin tarkoitukseen kikistä saa parhaiden kiinni jeppee20

    • Anonyymi

      Löytyisikö täältä vakavasti otettavat 20-30 vuotiaat kaverukset ko. leikkiin 44 vuotiaalla hoikalle sinkkunaiselle eteläsuomeen, pelkästään käsi ja suuseksin, haluaisin leikkiä kahdella kullille yhtä aikaa, kiihottaa ajatus kahdesta kullista yhtaikaa suussa.
      Riitta 44.

    • Anonyymi

      Me ollaan taas kaverin kanssa puhuttu mistä saatais kestävä hyvännäköinen mies meidän kahden naisen väliin, käsiteltäis kovaa kullia yhdessä ja kestävyyttä täytyisi löytyä nussimaan kahta naista niin ettei meidän tarvii toisiamme tyydyttää kun mies makaa voipuneena ja velttona vieressä.

      Tytöt 26 ja 22
      Tampere.

    • Anonyymi

      Moi
      Kiihkeitä naisia täällä viestittelee. Mahtavaa. Olen herrasmies pks- seudulta ja kiinnostunut teidän seurasta. Jos en yksin riitä, niin voisin saada myls kaverin mukaan.
      Lyödäänkö unelmat toteen😀

    • Anonyymi

      Olen mukana :)

    • Mielelläni :)

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe