Lääkitys skitsoaffektiiviseen?

Anonyymi

Mitä käytätte jatkuvaan vitutukseen että pystytte elämään Suomessa?

Siis masennus mukaanlukien.

11

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Psyykke diaknoosit on suulla tehtyjä diaknooseja, joten paras hoito on että et usko niitä
      Älä missään tapauksessa myrkytä maksaasi, munuaistasi ja haimaasi neurolepteillä, koska ne tekee kilometrin päähän näkyvän kemiallisen epätasapainon ja 1000 pahoin vointi oiretta ja vältä kaikkia tarot kortti enneustjia jotka suulla tekee diaknooseja sinun näkymättömästä sisimmästä sk, ne on rahan kuppaus tieteitä, jossa sinulle pitää ensin tehdä halventava diaknoosi, että sinut saadaan laillisesti kaupata big farman pilleri tehtaalle lailliseksi orjaksi.

      Tätä orjakauppaa valtio tulee 11 biljoonalla per vuosi kuten tuki 1800 luvulla Afrikasta orjien tuontia, valtiot rahoitti sitä kuten nyt.

      Vanhukset, vangit, laitos lapset on suoraan markkinoitu big farman suurkuluttaja orjaksi valkotakin alle kätketyin valhein.

      Varo orjakauppiaita, kaikkia leimareita, kaikkia yliviisasta puoskareita. Jotka rahan tähden esiintyy auttjina ja ovat hyvin huolestuneita sinun henkisestä hyvin voinnistasi, ellet tuota big faramlle pilleri rahaa, koska kela maksaa sinun myrkyttämisestäsi satoja euroja kuussa big faramlle,
      Ole varovainen pysy poissa ihmiskauppiasta jotka tekee mitä tahansa valhe diaknooseja näkymättömälle sisimmällesi, saadakseen sinusta rahaa kollegoille, itselleen ja kaikille farmasia kauppialle.

      • Anonyymi

        Ongelma
        * Julkimot ovat skitsoja
        * Skitso näyttelijä riksussa
        * em ovat mielenterveyspotilsita


    • Anonyymi

      Kokemuksia?

    • Anonyymi

      Kokemuksia?

    • Anonyymi

      Xanoreita käytän satunnaisesti kaikkein pahimmista paikoista yli selvitäkseni. Ainoa mikä itselläni tehoaa tosipaikan tullen. Ikävä kyllä näihin ei mielellään reseptejä anneta, joten kyllä itkettää maksaa kadulla huumekauppiaiden ryöstöhintoja. Pääasia ettei joka päivä napostele eikä nosta annosta niin että tolet pysyvät aisoissa eikä jää koukkuun. Itselläni ei ole ilmennyt näiden kanssa mitään ongelmaa ja 2mg on aina tarvittaessa toiminut. Toki riippuvuuden jos kyseiseen lääkkeeseen onnistuu hankkimaan niin sitten on kyllä helvetti irti. Sen sijaan esim masennuslääkkeitä vältän kuin ruttoa, niistä kun vaikuttaa olevan useimmiten enemmän haittaa kun hyötyä, nimittäin lopputuloksena käytännössä lobotomia ja kaikin puolin täysi katastrofi. Varsinkaan neurolepteihin älkää ihmiset koskeko ikinä pitkällä tikullakaan, vaikka niitä jostain ihmeen syystä halutaan joka vaivaan nykyään määrätä.

      • Anonyymi

        Lisättäköön vielä, että myös jotkut opioidit (esim tramal ja oxynorm) toimivat päänsäryn lisäksi vitutukseen toisinaan. Pysyy hyvä ja energinen fiilis koko päivän (varsinkin depoteilla, joissa vaikutus kestää pitkään), vaikka muuten kuinka masentaisi ja kaikki olisi päin helvettiä. Näitähän nyt ei tietty terveydenhuollossa mihinkään vitutukseen käytetä särkylääkkeitä kun ovat ja nistit puolestaan käyttävät näitäkin lähinnä kuosailuun. Sama juttu tietenkin pätee myös näissä kuten bentsoissakin, että koukkuun ei todellakaan kannata jäädä ja toleranssit on syytä pitää mahdollisimman alhaalla.


    • Anonyymi

      Käytin 11,5 vuotta Risperidon tabletteja. Välillä oli injektoitakin. Se vaihdettiin 4 kuukautta sitten Xeplioniin.

      • Anonyymi

        Siis Xeplion 50 mg injektioon.


      • Anonyymi

        No loppuko vitutus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No loppuko vitutus?

        Ei vitutusta voi lääkkeillä hoitaa pois.
        Olisi selvitettävä asiat, jotka vituttaa ja yrittää pystyä elämään ilman vitutusta.
        Sitten ei tarvitsisi lääkkeitäkään.


    • Anonyymi

      Se on yhtä helvettiä sen jälkeen kuin sua injektoidaan suhun mulle pakotettiin sitä ilman syytä vaikka olin jo parantunut koska venäläislääkäri halus bonarii omaan taskuun sen 3000e niin laittoi tahalleen että sairastan skitsofreniaa mikä otettiin myöhemmin pois.. pistää häpeemään millä tasolla suomen mt palvelut on ja kyseinen itseään muita ylläpitävä lääkäri on syyllistynyt moneen hoitovirheeseen ja kiusaa ahdistelee potilaitaan ja ylilääkäri sano että hänestä pidetään. Ehkä hoitajat mutta olen jutellut monien potilaitten kanssa ketä tämä lääkäri on onnistunut kiduttamaan. Pliis älä missään nimessä ota xeplion injektiota siitä seuraa 3kk helvetti valve unia hajanainen olo hirveä usva masennus et pysty pysymään paikoillaan päivisin ku tuntuu että jalkoja on pakko liikkua. Hirvee myrkky mikä on tuottanu john and johnson jotka ei osaa hommansa laitto myös covid rokotteita liikkeelle mikä on johtanut moneen kuolemaan verentulppien takia ja myös kyseinen yhtiö on kounuttanu turhaan ihmisiä opiaatteihin. Täysrikollisii kyseisen lääkkeen valmistajat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe