Aihe

Kun ei rokotettu

Anonyymi

1940~ ja 1950-luvun alussa syntyneille ei ollut nykyisen kaltaisia rokotteita. Poliovirus oli yleinen 1950-luvulla pikkuvauvoillakin. Sen seurauksena on tavallista lihasheikkous, joka ilmeni vasta myöhemmin. Jotkut polion viisikymppisinä eläkelöityneet lihasheikkouden takia. Onneksi on sähkömopo.
Tuhkarokon jälkitaudit porautuivat joskus aivoihin. Sikotauti aiheutti miehillä jälkitautien takia lapsettomuutta. Vihurirokko vaaransi sikiön terveyden.

Koronan jälkitautaudit näkyvät muutamien vuosikymmenien viiveellä.

3

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin, nyt joku jolle rokote sitten sopinutkaan saa siitä ikäviä vaikutuksia ja samaan aikaan tuhannet muut pelastuvat.

   Täti vaatii rokotefirmoja tilille, kun lapsi sairastui rokotuksesta. Ikäväähän se on ja varmaan mahdotonta nähdä asioita huonon tuurin alta. Mutta huonoa tuuria sekin on, kun tukehtuu koronaan sairaalassa. Onko se sitten vaikka valtion vika jos eivät pakottaneet kaikkia ottamaan rokotusta? Vai sen rokotusten vastustajan?

   Ruotsalaiset antaisivat varmaan ilolla vaikka muutaman kymmenen rokotettua sairastua, jos ei olisi tarvinnut 10 000 hautaa kaivaa... mutta ne on jo kaivettu ja täytetty... siellä.

   • Anonyymi

    Ruotsissa kävi kyllä kylmä kyyti. Samalla tavalla Suomessa toimittiin ns aasialais-epidemian kanssa.


  • Anonyymi

   Koronaan kuolee vielä tuhansittain ihmisiä suomessakin ja tuskin koronasta eroon päästään moniin vuosiin jos sittnkän, tämä päätösten poukkoilu on syypää. ihmiset ei omaehtoisesti kykene toimimaan oikein, on oltava selkeä diktaattorimainen pakko.
   jolla hallitaan ihmisten sopimatonta käytöstä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   441
   3928