Työnjohdon tökeröimmät mokat !

Anonyymi

työntekijän silmin katsottuna.
Listataampa tähän millaisia mokia työnjohto tekee rakennustyömailla.
Silloin kun kyseessä on pienempi alle 200 henkilön firma ei kerrota firman nimeä mutta suurimpien ollessa kyseessä firman nimi voidaan kertoa niin tietävät mitä asioita on vara parantaa.
Tässä oma esimerkkini muutamien vuosien takaa Lujatalon kerrostalo työmaalta.

On lämmin kesä ja kerrostalossa on kaikki valut ja vesikatot tehty ja on aika kutsua sisätöitten ammattimiehet työmaalle tekemään väliseinä hommia, ikkunat ja ovet puuttuvat lukuunottamatta pohjakerrosta (väliaikaiset ovet varkaita estämään).
Väliseinä työt alkavat ja samaan aikaan ovien ja ikkunoitten asennus työt.
Kun ikkunat ja parvekkeiden ovet ovat asennettu tulee LATTIANHIOJA HIOMAAN LATTIOITA !!! Miksi ihmeessä vasta nyt kun väliseinä miehet ovat jo töissä ja olisi ollut viikkoja aikaa hoitaa hiomishommat tyhjissä tiloissa ja ilman valtavaa pöly ongelmaa kun kaikki reiät olivat auki.

Oikea työjärjestys on työnjohdon ammattitaidon osaamisen mittari ja tässä tapauksessa osaamisesta ei ollut tietoakaan!

7

122

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   jospa se lattianhioja on ollut rokulissa.

   • Anonyymi

    Ei ollut sillä hän oli pääurakoitsijan työntekijä ja teki muuta silloin kun olisi kaikkien kannalta ollut järkevää hoitaa homma ennen muiden töitä.


  • Anonyymi

   Skanskan työmaalla joku vuosi sitten hiukan ennen työmaan valmistumista märkäkorva mestari antoi määräyksen apupojille että kaikki rakennusmateriaalit täytyy siirtää ulos.
   Mukana meni myös ne materiaalit joita tarvittiin lähipäivinä !

   Hölmön hommaa että ei osata katsoa tuon verran työmaan etenemisen parasta vaan suorastaan tehdään tahallista haittaa aliurakoitsijoille jotka joutuvat ulkoa etsimään tavaroitansa jotka ovat jo kenties menneet ulkona pilalle.

   • Anonyymi

    Tuo tahtoo olla ongelmana usealla mestarilla että ollaan liian tomerana tyhjentämässä mestoja vaikka hommat on oikeasti vielä kesken, luulevat että hommat tulevat aiemmin valmiiksi kun esim. viimeiset listat kannatetaan ulos !!


  • Anonyymi

   Kaikenlaisia vastaavia mestareita sitä työmaita johtaakin.

   Tuli viesti että noin 50km päässä sijaitsevalle työmaalle täytyy rientää tulevana aamuna kun vastaava mestari oli soittanut että nyt on mestat kunnossa (putkien läpiviennit- palokittaukset)
   Ajelin sinne aamulla ja ryhdyin hommiin enkä ennättänyt tehdä kuin puoli tuntia kun sähkömiehet tulivat ihmettelemään että sähkövetoja on vielä vaikka kuinka paljon.
   Työt loppuivat siihen ja aja takaisin 50km edelliselle mestalle.

   VASTAAVA MESTARI EI OLLUT OTTANUT SELVÄÄ ONKO MESTAT SELVÄT VAI EI !
   ÄLKÄÄ KUTSUKO TURHAAN JOS EI OLE OIKEA AIKA TEHDÄ SEURAAVAA VAIHETTA !

   • Anonyymi

    menikö elämä kuitenkaan pilalle. Asia tuli itse omin silmin ja korvin tarkastettua ja sait sähkäreiltä ajantasaisen tiedon missä mennään. Toki vastaavan ja muidenkin työnjohtajien päätyö on projektin vetäminen ja oikean tiedon jakaminen.


   • Anonyymi

    Olin kerrostalo mestalla tekemässä kylpyhuoneiden kattoja ja yksi katto jäi rästiin edelliseen rappuun kun valmiustaso ei ollut kohdallaan että olisin voinut tehdä homman valmiiksi.

    Työnjohtaja tulee tohkeissaan että käy nyt tekemässä se katto sinne edelliseen rappuun.
    Hilasin sinne tarvittavat välineeni ja ryhdyin hommiin mutta heti aluksi huomasin että kupariputken päät törröttää katon yläpuolella joten enhän minä silloin voi laittaa kattoa umpeen.

    Tämä on samaa skeidaa mitä muutkin on tämän otsikon alla valitelleet, suotta juoksutetaan ja tuhlataan urakka miesten aikaa kun ei osata/viitsitä ottaa selvää onko mesta kunnossa vai ei !!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   302
   4118
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2297
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   2032
  4. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   1759
  5. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   28
   1497
  6. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1325
  7. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   951
  8. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   41
   799
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   771
  10. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   66
   759
  Aihe