Lypsylehmistä puhetta, yleensä ne keskustalaisia

Kun­ta­vaa­lien siirto on hal­li­tuk­sen suurin epä­on­nis­tu­mi­nen – THL:n pää­joh­ta­ja heitti HS:ssa Hen­riks­so­nin rekan alle: ”Oi­keus­mi­nis­te­ri on nyt sitten poi­mi­nut itse täl­lai­sia lukuja"

Kuntavaalien siirrosta huhtikuulta kesäkuulle on kehkeytymässä aikamoinen soppa. Oikeusministeriö ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (rk.) kertoivat lauantaina, että vaaleja siirretään, ja uusi vaalipäivä on 13. kesäkuuta.

Siirron toki siunaa lopullisesti eduskunta hallituksen esityksestä, joten viimeistä leimaa asian päälle ei ole lyöty. Kuitenkin kahdeksan yhdeksästä eduskuntapuolueesta tukee esitystä siirrosta. Helppo asia siirto ei ollut kaikille muillekaan puolueille, mutta ainoastaan perussuomalaiset asettui sitä vastustamaan.


Poh­jois-Poh­jan­maan pe­rus­suo­ma­lais­ten va­ra­pu­heen­joh­ta­ja kutsui mi­nis­te­ri Kiurua "lyp­sy­leh­mäk­si, joka jou­tai­si teu­raak­si" – IS: Puo­lue­sih­tee­ri vaatii sel­vi­tys­tä. heheh.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos pyytää selvitystä haapavetisen kaupunginvaltuutetun Ilkka Revon, 53, syksyisestä Facebook-kirjoituksesta, Ilta-Sanomat kertoo. Repo toimii perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin 2. varapuheenjohtajana ja on ehdolla kesäkuun kuntavaaleissa.

Revon kirjoitus nousi esiin perjantaina, kun keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä jakoi Twitterissä kuvankaappauksen Revon lokakuussa tekemästä päivityksestä, jossa hän solvaa perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurua "lypsylehmäksi, joka joutaisi teuraaksi". Postauksen yhteydessä jaettu artikkeli käsittelee Kiurun roolia koronakriisin hoidossa.

Päivitys ja Revon Facebook-tili on sittemmin poistettu. Repo kertoo blogissaan, että hän on piirin puheenjohtajan pyynnöstä poistanut tilinsä toistaiseksi. Hän ei kadu puheitaan vaan sanoo kirjoituksella tarkoittaneensa Suomen olevan Euroopan unionin lypsylehmä.

– En pyydä anteeksi puheitani Kiurusta lypsylehmänä. Päinvastoin se oli minun mielestäni todella hyvin sanottu, kun tarkoitus oli kritisoida rahan lypsämistä EU:hun, Repo sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.
https://www.kaleva.fi/pohjois-pohjanmaan-perussuomalaisten-varapuheenjoh/3422717

16

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Turha yksittäisten typerysten möläytyksiä on tänne ottaa tyypit harjataan ja tarvittaessa erotetaan sillä sipuli ja pulinat pois

      • Anonyymi

        Tänne ottaa ?
        Mihin ne sitten pitää ottaa !

        Eikö yhä ole keskustalaisetkin vähän vastuusta persuista, he kuin kepu lapsia -huutelevat kylillä.


      • Anonyymi

        Läskihän Kiuru on Saarikon tavoin. Ei totuus kaunistelemalla parane. Pulinat poies.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänne ottaa ?
        Mihin ne sitten pitää ottaa !

        Eikö yhä ole keskustalaisetkin vähän vastuusta persuista, he kuin kepu lapsia -huutelevat kylillä.

        Outo möläytys THL "laskuharjoituksesta", jonka perusteella Henrikson panikoi.

        Milloin vaalit sitten voidaan pitää ? kesäkuussa tilanne VOI olla pahempikin.
        Huono aika äänestää silloinkin jos valmistaudutaan kuten nyt - EI OLLENKAAN.
        Mitään erikoisvalmisteluja EI ole tehty - vaikka vaalit ja pandemia ollut hyvin tiedossa.

        keskustan vara.puh.joht. Petri Honkonen "asiallinen ja kriittinen läpivalaisu tarpeen" ja "aikaa varautumiseen on ollut ja virusten muuntuminen tiedetään ennestään"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Läskihän Kiuru on Saarikon tavoin. Ei totuus kaunistelemalla parane. Pulinat poies.

        Eipä nyt mennä kenenkään ulkonäköön "jokainen itse läskinsä kantaa" olemalla laiha,olisi epäreilua kauneuden ja seksikkyyden lisäksi, olla laiha (:


    • Anonyymi

      Vaikka myisimme vuosittain 70 000 vähäpäästöistä autosta ja saavuttaisimme fossiilittoman liikenteen työryhmän tavoitteen 700 000 ladattavaa autoa, niin ja edelleen meillä olisi autokannassa yli 2 miljoonaa polttomoottoriautoa.

      – Niiden käyttö ei voi yhtäkkiä loppua ja hinta romahtaa. Näitä autoja tarvitaan laajassa Suomessa joka päivä ja hetki asiointeihin.

      – Käytetyn auton keskihinta on tällä hetkellä noin 6500 euroa ja sitten on näitä tonnin tai parin tonnin autoja, joilla on mieletön käyttöarvo. Eivät niiden omistajat hanki suoraan yli 30 000 euron sähköautoa.

      Mistä verot kerätään ?

      • Vihreät ovat tässä sähkäautoasiassa "moottorina". Elävän elämän todellisuus ei heitä paljon hetkauta.


      • Anonyymi
        oikeahkoSOTILAS kirjoitti:

        Vihreät ovat tässä sähkäautoasiassa "moottorina". Elävän elämän todellisuus ei heitä paljon hetkauta.

        Kiuru liukastelee kuin kaikkostelee (Kaikkonen 5 kuukautta ehdollistakorruptiosta silti ministerinä). Ministerin pitäisi olla korruptiosta vapaa ja rehellinen ainakin suurin piirtein. Kiuru on lainHENGENvastainen ministeri. Demokratioissa kuten Usassa ja Englannissa Kiuru ei olisi päässyt ministeriksi. Suomessa ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja, mutta tätä ei tarkisteta https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkoelo/173800-miksi-ministeri-kiuru-valehtelee-koulutuksensa-ja-ammattinsa/
        Kiuruon Porissavuosia elättänyt perhettään opettajanvirassa ilman pätevyyttä toveripiirin tuella verorahoilla maksettu palkka


    • Anonyymi

      Tämä Henriksson on tavallista yksinkertaisempi ministeri, ei hänen puheensa ole ennenkään olleet uskottavia, mitään ei ole saanut aikaiseksi omalla ministeri aikanaan, nyt on siirtynyt tiedottamaan ihan tuulesta temmattuja lukuja kansalaisille, ymmärtääkö erota, Kärnä ainakin vaati lähtöä tehtävistään.

      • Anonyymi

        Joo totta ehdottomasti heikoin lenkki ja jatkuvia epäonnistumisia


    • Anonyymi

      Yllätys yllätys, uutisissa juuri kerrottiin, että viimeisen vuorokauden uusia tautitapauksia neljäsataa ja risat. Nopeasti vaikutti kapakoiden sulkeminen. Henkilökohtaisesti kyllä uskallan epäillä noita laskelmia.

      • Ravintolat eivät olleet vielä viikonloppuna suljettuina. Eduskunta päätti asiasta vasta tänään. Maanantain tartuntaluvut ovat aina matalia, koska osa testaajista lepää viikonlopun.


      • Anonyymi
        Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Ravintolat eivät olleet vielä viikonloppuna suljettuina. Eduskunta päätti asiasta vasta tänään. Maanantain tartuntaluvut ovat aina matalia, koska osa testaajista lepää viikonlopun.

        Hallitushan on aina etukenosa


    • Anonyymi

      Henriksson on tyyppisvenskatalande alkeellinen mutta hyvä palkka pakkoruotsin takia joka ole kieli vaan ansaintalogiilla rkpläisille
      Turussa on kokonainen yliopisto. Ei missään muualla on parin prosentin vähemmistölle yliopistoa kun sellainen ei riitä tuottamamaan oppineita vaan vain eliitin vähälahjaiset lapset pääsevät hyville pakoille om de talar svenska tillräckligt

    • Anonyymi

      Kumpi on suurempi nauta Saarikko vai Kiuru?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6033
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3665
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1945
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1758
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1611
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1532
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      12
      1430
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1428
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      25
      1341
    Aihe