Kannattaako ottaa mekanismituoli, jonka kallistusmekanismi ei toimi

Anonyymi

Olisi siis tarjolla tutun tutun kautta vanha nahkainen TV-tuoli, jonka kallistusmekanismi eli selkänojan lukitus ei toimi. Tuolin saa kuulemma makuuasentoon (mitä se sitten tarkoittaakaan) , mikä kuulemma on tuolin paras asento. Olen yrittänyt kysyä, voiko tuolissa istua ns. normaaliasennossa, mutta en ole saanut selvää vastausta. Tuolin omistajat ovat iäkkäitä, joten en taida tämän parempia vastauksia saada.

Onko täällä jollain omakohtaisia tai tuttujen kautta kokemuksia tällaisesta TV-tuolista, jonka mekanismi ei toimi. Kannattaako sellainen ottaa, kun saisi kotiin tuotuna ja ulkonaisesti design ja väri miellyttää silmää. Muutenkin mielipiteet tällaisesta tv-tuolista kiinnostavat. Itse haluaisin pääasiassa rentoutua tuolissa ja kuunnella esimerkiksi musiikkia. Jostain luin, että tällaiset tuolit olisivat hyviä selkävaivaiselle - ja näin ollen myös minulle.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei, jos se vielä pyörii ympäri ilman jalkaa.

  • Anonyymi

   Näppärä korjaa mitä vaan, mutta ne on eri ihmisiä kuin ne, jotka neuvoa täältä kysyvät.

   Jos kyse on nojatuolista, niin niiden mekanismit tulevat etupäässä Kiinasta. Uusi sähköinen meknismi maksaa noin 100 euroa + verot + tullit + rahti. Saksalaiset ja belgialaiset mekanismit ovat kalliita, mutta yleensä ikuisia.

   Jos kysessä on joku laatutuote, kuten Jori Relax, niin kannattaa korjauttaa (tosin ne eivät yleensä mene rikki - koskaan). Jos tuoli on muinoin Hobbyhalleista hankittu, niin kaatopaikalle, jos ei itse osaa korjata.

   • Anonyymi

    Vanha Ekornes on kyseessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vanha Ekornes on kyseessä.

    Stresslessiin saa varaosia.


  • Anonyymi

   Pääasia lienee että tuostakin on saatu aloitus aikaseksi !

  • Anonyymi

   Sen voinee saada tuoliasentoon, jos laittaa sen nojaamaan seinää vasten.
   Makuuasennossa kääntää pois seinästä.

   Kyselisin sinnikkäästi omistajalta lisää ennenkuin lähtisin raahaamaan mistään ja voi olla, että saa vain ongelmajätettä, jonka hävitys maksaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11615
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4512
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   262
   3881
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   50
   2346
  Aihe