2021 on metallihärän vuosi

Anonyymi

Mitä härän vuosi yleensä tuo?

Avainsanat: vakaus, turvallisuus, työskentely, eteneminen, sitoutuminen, luotettavuus, luominen, kärsivällisyys, turhautuminen

- Tänä vuonna on aika saattaa päätökseen keskeneräisiä asioita, etenkin jos ne liittyvät avioliittoon tms., perheen perustamiseen, tai sen vahvistamiselle.
- Saavutettuja asemia pyritään vahvistamaan sen sijaan että lähdettäisi uusille alueille
- Ne asiat onnistuvat yleensä tänä vuonna joiden valmistelu on aloitettu jo aiemmin.
- Kurssi kannattaa säilyttää ja olla perusteellinen ja ahkera kun sinnikkyys ja perusteellisuus ovat valttia
- Liiallinen itsensä esiintuominen ja hulluttelu on huono ratkaisu, toiminta pidettävä järkevässä mittakaavassa
- Persoonallisille menestyjille on vähemmän tilaa kuin suuren koneiston pienen osan puurtajilla
- Uskollisuus ja yhteisen hyvän edistäminen arvossa, eikä ole tarvetta suuriin muutoksiin
- Uusien suhteiden solmiminen sujuu hitaanlaisesti, kun järki ja harkinta pitää intohimot kurissa
- Vaikea vuosi: Tiikeri, lohikäärme (alttiita ylilyönneille)
- Ihmissuhdeongelmia: Hevonen, apina

2

602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://astrostudio.fi/21-12-2020-jupiterin-ja-saturnuksen-linjaus/

      "Sosiaaliset perusteet menevät uusiksi, aika koetaan kapinallisena. Itse asiassa meneillään on ww3 suuntaan vahvasti viittaavat asetelmat."

      Nämä molemmat sosiaalisia rakenteita kuvaavat planeetat siirtyvät yhtä matkaa kauriin merkistä vesimiehen merkkiin, ja kohtaavat tarkasti toisensa vesimiehen ensimmäisessä asteessa 21.12.2020 (klo 20:20 Suomessa). Näiden yhtymä tapahtuu n. 20 vuoden välein.

      Sen lisäksi että ne ovat maasta katsoen samalla suunnalla horisontaalisesti, tämä kerta on poikkeuksellinen sikäli, että ne ovat sitä harvinaisen tarkasti myös vertikaalisesti. Asiasta löytyy esim. Tekniikan maailman artikkeli.
      Näin lähellä samassa linjauksessa maahan nähden nämä ovat olleet viimeksi vuonna 1226. Kun sekä vaaka- että pystysuuntainen sijainti maahan nähden on samalla akselilla, on näiden yhteisvaikutus tavallista voimakkaampi.
      Teknisessä mielessä voitaisiin ajatella niiden olevan samassa vaiheessa aalto-opin käsitteillä jolloin ne vahvistavat toisiaan.

      Sosiaalisia rakenteita ja etenemistä kuvaavat planeetat toimivat nyt vesimiehen merkin edellyttämällä tavalla. Jupiterin mukaan yritykset, yhteisöt ja muu laajentumisen sekä etenemisen tai kehittämisen mahdollistava ihmisten välinen kanssakäyminen, sekä saturnuksen mukaan tämän sosiaalisen yhteydenpidon jäsentyminen konkreettiseen muotoon saturnuksen asettamilla puitteilla ja normeilla käytännön elämässä.

      Jupiter on kuin ihmiskunta ja saturnus kuin laki, järjestys ja viranomaiset.

      Saturnus rakenteita hallitsevana on ollut omassa merkissään kauriissa nyt n. 2,5 vuotta ja valtaplaneetta pluto toistakymmentä vuotta. Tästä tuloksena olemme nyt tilanteessa, joka on saavuttanut äärimmäisyytensä. Vesimieslaatu ja sitä luotsaava uranus alkavat purkanmaan hierarkisia, moniportaisia valta- ja rahajärjestelmiä.

      Uuden ajan luominen alkaa yllättäen talvipäivän seisauksessa. Yhteiskuntajärjestys tulee kokemaan uskomattoman laajan purkamisen ja rakentumisen aivan toisenlaiseen muotoon kuin mihin olemme tottuneet.
      Meidän elinikämme aikana yhteiskuntaa ei ole aiemmin rakennettu näistä lähtökohdista, jupiterin ja satunuksen yhtymästä vesimiehessä.

      Koska asioilla on taipumus mennä yli ja äärimmäisyyksiin, niin nyt olemme siinä pisteessä jossa uusi vaihtoehto alkaa tehdä tuloaan. Lopullisemmin tähän tullaan 2023-25 valtaplaneetta pluton myötä.

      Saturnus äärimmilleen vietynä edustaa äärimmäisiä rajoituksia ja alistamista. Jupiter taas äärimmäisen röyhkeää sosiaalista hyödyntämistä toisten kustannuksella, suuruudenhulluuteen asti.
      Molemmat planeetat ovat aiemmin tänä vuonna tehneet yhtymää plutolle, jolloin niiden todellinen tila on saatettu päivänvaloon, tietenkin niiden ihmisten toimesta joille planeettasijainnit ovat nyt antaneet tukensa.

      Jatkossa seuraa uranuksen ja näiden sosiaalisten planeettojen neliöitä, joka nähdään äärimmäisen haastavaksi. Ne kankeat rakennelmat, jotka eivät kunnioita vesimiesmäistä näkemystä, tulevat purkautumaan hyvin näkyvästi ja voimakkaasti. Se on monien mielestä juuri sitä, kun tuulettimessa on paskaa. Järjestelmät ja yritykset, jotka eivät vesimiesajan ideaa sisäistä, ovat ongelmissa.

      Suomi?

      Suomen venus on vesimiehen ensimmäisellä asteella. Edellä kerrottu siis koskee Suomea selvästi. Ongelma varmaankin tulee olemaan sen mukainen.
      Venus on rakkauden planeetta, jonka läksy opitaan itsensä rakastamisen kautta. Ja Suomen venus vesimiehen ensimmäisellä asteella keskitaivaan pisteen vieressä kuvaa Suomen ulkopolitiikkaa ja asemaan valtioiden joukossa - vesimiesmäistä tasa-arvoa ja omien rajojen sekä yksilönvapauden kunnioittamista.
      Voidaan kysyä onko tätä nähty 90-luvun alun jälkeen? Koskapa nyt on menossa kosminen korjaussarja, en voi uskoa että huonommaksi voisi enää mennä.

      Saturnus ohittaessaan Suomen venuksen viimeisen kerran 30:een vuoteen tapaninpäivänä 26.12.2020 antoi toivoa uuden pohjan rakentamisen alkamisesta. Kosminen joululahja Suomen kansakunnalle. Saturnus on tuossa seilannut käytännössä koko vuoden ja sen vaikutus kokonaisuudessaan olisi ohi suunnilleen vuoden vaihteessa 2021-22. Suomen on kuulunut olla tämän vuoden jumissa ja suuntaa hakemassa.

      Saturnus alkaa nyt tapaninpäivästä eteenpäin luoda pohjaa Suomen arvomaailmalle ja samanaikainen uranuksen neliö pitää huolen vesimiesprinsiipin toteutumisesta."

    • Anonyymi

      "Koska asioilla on taipumus mennä yli ja äärimmäisyyksiin, niin nyt olemme siinä pisteessä jossa uusi vaihtoehto alkaa tehdä tuloaan. Lopullisemmin tähän tullaan 2023-25 valtaplaneetta pluton myötä."

      2024 Pluto siirtyy vuosiksi vesimieheen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      138
      1976
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      93
      1652
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      85
      1335
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1324
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      132
      1160
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1122
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      919
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      883
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      110
      851
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      783
    Aihe