Pitäisikö AstralTV kieltää?

Anonyymi

Nythän on menossa joku kansalaisadressi ohjelman lopettamamisen puolesta. Miksi? Kyllähän Astraalipalvelu kuitenkin jatkaa toimintaansa 24/7, ja ohjelma tuo hyvää aamuviihdettä meile työpäiviin valmistuville.
MUTTA. Tänään satuin katsomaan, kun Valonsade - vai mikä Valonsäde se onkin, oli ennustusvuorossa. Kristus-valon kautta jne. Mitä se oikein on, Raamatussahan neuvotaan kaikkia olemaaan ottamatta yhteyttä vainajahenkiin, joten Raamatun kanssa tuolla "Kristus-valolla" ei ole mitään tekemistä.
Jäin kuuntelemaan, kun joku mummo soitti ja puhua pälpätti, Valonsäde jo siitä ärsyyntyi ja tiuskaisikin jotain, sitten tuli aiheeksi diabetes ja kekseistä puhuminen ja tämä "näkijä" vaan totesi jtäysin irti kontekstista jotain, että "Rafael on myös tässä" - just joo. Niin "varmaan olikin". Seuraavaksi soitti nainen, joka halusi miehensä energioita tarkasteltavan. Se vasta hauskaksi menikin. "Miehesi tekee nyt käsillä töitä" - "No ei hän oo töissä, että ihan näitä kotitöitä vaan" - "Niin niin, mutta siis kuitenkin tota noin tekee käsillä töitä" - "No....Joo." "Miehesi opiskelee näitä henkisiä asioita" - "No ei hän itse asiassa oikein ole kiinnostunut mistään näistä..." - "Nii, mut siis tota niinku sinun kauttasi hän opiskelee niitä" - "No, tavallaan, joo". "Olisko viestiä tuonpuoleisesta hänelle" - "No anna mulle muutama nimi, kenen pitäis olla yhteydessä" -"Veli ja eno" - "Joo, tässä "näkyy" vanhempi mies ja hän levittää teille mattoa, saatko kiinni?" No eihän soittaja saanut ja sitten sekin käännettiin silleen, että "ehkä hän haluaa teidän tuntevan, että kaikki on ok". Ihan perseestä.
Muutenkin suurin osa noista neuvoista sellaisia, joissa käsketään kääntymään sosiaali- tai terveydenhuollon puoleen. Ihan normaalia jutustelua, johon saisi selvyyden ilman tuota järkyttävää minuuttimaksua olemalla yhteydessä suoraan asiantuntijaan!!!
Vähän aikaa sitten, joku soitti ja kritisoi Jaana Rusia, että hän oli luvannut miehen ja kertonut vielä tarkan ajankohdankin. "No, hahhah, enhän minä mitään voi luvata". Sitten rouva soitti vielä uudestaan saman ohjelman aikana toiselle ennustajalle ja kritisoi ja yritti häneltä saada selvyttä, että milloin se mies nyt tulee. No Luoja yksin tietää.
Suurin osa tuonne soittavia on mt-potilaita, jotka kuulevat kolkuttelua siellä sun täällä tai sitten ahdingossa olevia ihmisiä, jotka löytäisivät vastauksensa toisaalta.
Onhan se hyvää viihdettä. Meille muille. Välillä on vakiosoittajia, joilla varmaan sadan euron puhelinlasku tuosta, mutta kukin tavallaan.
Mutta älkää lopettako tätä, koska saahan siinä hyviä neuvoja elämään, ja just sitä VIIHDETTÄ. Siinähän pyöriikin se teksti, että "Ohjelma on tehty viihdetarkoituksella".

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta,useimmat yksinäisiä ja saattavat pälpättää ihan vaan jutellakseen ja taksa hinta kallista.USEIMMAT REPPANOITA-ja ilmeisen varakkaitakin koska puhuu pitkään,ikään kuin saa terapiaa ja ennustaja sanoo mitä toisessa päässä halutaan kuulla.Se on jännä seikka,että aina ja kaikilla onnettomilla kysyjillä tarina saa hyvän ja onnellisen lopun...epäilen kyllä. KOSKAAN ei nähdä että suhde tai talokaupat eivät tule onnistumaan ainakaan helpolla vaan aina hyvä kortti noisee joka ikisellä-siitähä saa hyvän mielen koska puhelut kalliita! uskovat liian naiivista epätoivoisina.

    • Anonyymi

      Minua vihastuttaa tuo "Kristusvalo" niin paljon että en haluaisi puhua koko asiasta mutta pakko sanoa jotain. Ihmiset jotka käyttää sitä sanaa ovat tietyn lahkon, "karismaattisen liikkeen", uskovaisia. Heillä on kaikenlaisia outoja tapoja. Mm. tanssijoita niiden jumalanpalveluksissa. Minäkään voi ymmärtää miten he kuvittelee että Kristusvalolla olisi jotain tekemistä Raamatun ja Jumalan kanssa. Se sotii täysin Raamattua vastaan. Siinä ohjelmassa on ainakin yksi muukin lahkolainen. Se jonka kädet vatkaa ihan hulluna.

      Sinne tosiaan soittaa ahdingossa olevat ihmiset joita pienikin lohduttava sana keneltä tahansa, vaikka naapurilta, auttaisi ja höperöt mummut.

      Osa niistä asiantuntijoistakin on mt-ongelmista kärsiviä. Se on taivahan tosi. Ei ole tervettä nähdä ja tuntea asioita. Semmoinen on merkki harhaisuudesta. Yksi niistä asiantuntijoista on itse kertonut heräävänsä usein kesken unien eikä saa enää kiinni unenpäästä kun se näkee enkeleitä. Ja se sanoi kerran lähetyksen alussa että se tuntee selässä lämpöä. Harhaisuuteen eli psykoosiin tai psykoosipiirteiseen persoonallisuushäiriöön kuuluu kaikenlaiset harha-aistimukset; näkö, tunto, kuulo ja haju harhat. Psykoosi ei ole skitsofrenia eli siihen ei liity se että kuulisi pahoja ääniä pään sisältä.

      Harmi kun se ohjelma loppuu tv:stä ensi vuonna. Olisi ollut niin hyvää viihdettä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe