Jollekin näkijälle

Anonyymi

On ollut vaikeita vuosia takana, suruja ja murheita täynnä olleet. Epäonnistumisia riittänyt matkan varrella, haluaisin tietää tuleeko välillä valoisempia aikoja kohdalle. Ihmmissuhteetkin kiinnostaa, näkyykö niistä mitään. Löytyykö joku uusi suunta, kun on tullut taas kerran umpikuja eteen, eikä oikein ole tietoakaan miten tästä jatkaisi. Kiitti ennakkoon.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maailman resurssit ovat rajalliset. Epäonnistumiset ja epäoiķeudenmukaisuudet ovat osa elämää. Virheistä kannattaa ottaa opiksi. Kaikella mikä tapahtuu on syyt ja seurauksensa. Positiivinen ja optimistinen asenne auttaa onnen luomisessa ja kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta tarkasti

   • Anonyymi

    No tulipa taas oikein viisaita sanoja tavikselta,,,,itsestään selvyyksiä. Varmaan kysyjä ei tarvitse arkiselityksiä vaan joltain näkevältä katsantoa,,,uskokoon sit tai ei.Täällä järkeilijät puuttuu kysyjen asioihin,vaikka on ennuspalsta,tähän voisi palstan pitäjä puuttua poistamalla viestejä mitkä ei ole näkijän vastauksia,urhaa pettymystä kysyjille .


  • Anonyymi

   Nostanpa tämän uudestaan, jos vaikka shirley temple-niminen vois katsoa korteistaan näkyykö mitään jotain osviittaa tulevaa ajatellen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4475
  Aihe