Bensan hinnat kuriin

Anonyymi

Valaiskaahan joku viisaampi, mikä ihme noissa Lopen bensa-asemien korkeiden hintojen syynä on? Siis eihän noissa suoraan sanottuna ole perkele soikoon järjen häivää. Silloin kun ajokkini ajovalot suuntaavat Lappiin lomalle on siltikin Lopella kallein litrahinta.. Joku mättää.... Tehkää nyt helevetti tälle jotain, hienoja huoltoasemia hienoja yrittäjiä kunta pullollaan mutta löpön luritan tankkiini toistaiseksi muualla ei mahda mitään!

8

929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskenään sopivat hinnat. Eli ei ole kilpailua. Harmi. Onneksi voi tankata muualla.

    • Anonyymi

      Onneksi oma kansanedustajamme tekee ulostuloja bensan hinnankorotuksia vastaan persujen imussa. Sama kansanedustaja on ollut meemiksi päätyneen Kokoomuksen Toivon Polku vaihtoehtobudjetin tehneen työryhmän puheenjohtaja. Tottakai, Petterin hyvä ystävä. Toivon Polku sisältää myös seuraavan:

      "Siirrämme autoilun verotuksen painopisteen auton ostamisesta käytön ja päästöjen verotukseen. Luovumme autoverosta asteittain, alkaen päästöttömistä ja vähäpäästöisistä ajoneuvoista. Kompensoimme veromenetyksen nostamalla ajoneuvoveroa ja liikennepolttoaineiden verotusta."

      Onko keskituloinen ja köyhä kansa liian yksinkertaista ymmärtämään, mitä eroa on autoverolla ja ajoneuvoverolla? Autovero on se, mikä maksetaan kun ostetaan uusi auto. Ajoneuvovero on se vuosittain maksuun lankeava vero.

      Lopputulema siis on: Jos äänestät Kokoomusta, ajoneuvovero nousee ja polttoaineen hinta nousee. Mutta rahamiehet saa sentäs ostaa uudet autot halvemmalla!

    • Anonyymi

      kävin riksus ja hämeenlinnas

      riksus oli 4 senttiä halvempaa

      hämiksessä pari senttiä kallimpaa kun täällä

    • Anonyymi

      Kyllä lähipalvelut tuntuu sen verran lompakossa, että aina se on vaan ajettava Riihimäkeen niin ruuan, lääkkeiden kuin bensan perässä ja matkakulut huomioidenkin jää voitolle.

    • Anonyymi

      Näillä seuduin 4 tien varrella viikonloppu tai juhlapyhä nostaa hintaa . Muutamina öinä on korotettu hinta ollut vomassa . Bensakauppias täyttää lompakkoaan ja Marinin Sanna maksattaa ns, "aneita" kulkineen käytöstä .

      • Anonyymi

        Edelliset porvarihallitukset nostivat polttoaineiden verotusta useamman kerran ja enemmän kuin Marinin hallitus, jos on päässyt unohtumaan. Kokoomuksen ollessa hallituksessa valtio on velkaantunut eniten ja köyhät köyhtyneet rikkaiden rikastuessa.


    • Anonyymi

      Tankatkaa vain Riksussa, kohta ei ole edes bensistä Lopen taajamissa. Kummallista ruikuttamista muutamista senteistä. Itsellä ajoa vuodessa n. 35000 ja tankkaus lähes poikkeuksetta omalla kylällä. Ei polttoaineissa ole kauppiaalle kovin kummoista marginaalia, kyllä he repivät tuloksen oheis tuotteista.

      • Anonyymi

        Pari viikkoa sitten eräällä Loppilaisella tankkauspaikalla 95E 1,729 e, noin tuntia aiemmin olin tankannut Hyvinkäällä 1,559 e. Yleensä hintojen ero on iso muttei noin iso. Sinänsä Loppilaiset bensa-asemat ovat mukavia paikkoja pysähtyä ja muut palvelut polttoaineen myyntiä lukuunottamatta ovat hyviä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe