Hennaan satsattava lisää

Anonyymi

Jotkut kivenkovaa vastustaa Henna hanketta ja väittävät että ei yhtään enää rahaa sinne.
Totuus on kuitenkin se että nyt sinne on vasta luotu pohja ja NYT on aika alkaa takomaan rahaa. Päiväkoti ja koulu saatava sinne kerrostalo. Siitä se lähtee ja 10-15 vuoden kuluttua siellä on uusi uljas asumalähiö ( monikulttuurinen ja ekologinen).
On kiva kauppakeskus, hyvät urheilumahdollisuudet, moskeija ja helluntaiseurakunnan rakennus. Ostarilta löytyy R-Kioski, ja monta muuta kivaa kauppaa, myös alkoholiliike ja ravintoloita sekä etnisiä ruokapaikkoja.
Kaikki tämä kiva on tulossa kun nyt vaan satsataan kunnolla markkinointiin ja rakennetaan se kerrostalo. Siitä se lähtee.

21

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä. Äänestetään kokoomusta niin saadaan moskeija hennaan ja koulu. Muita kouluja ei sitten tarvitakaan! prisma ja moskeija siitä on hyvä kunta tehty pysytäämpi raiteilla

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä että Hennaa pitää nyt alottaa kehittään. Ihan oikeesti. Siellä on nytten perustat kunnossa ja nyt vasta alkaa hankkeen toteuttaminen. Suurta ymmärtämättömyyttä on nyt laittaa hommaa jäihin niinku Perussuomalaiset vaatii.Mikä iso raha on Hennaan mennyt 20 miljoonaaeuroa? Se on vasta käsiraha jotta pääsee hanketta nyt toteuttamaan.

      • Anonyymi

        Kyä näin on. Kun hennaan saadaan tuhat asukkia niin kaupunki saa investointinsa takaisin melkein 50 vuodessa. Kokoomuksen talousosaamiseen voimme luottaa!!


    • Anonyymi

      Kaupunki sai 6 miljoonaa korona apua ja se voitaisiin sijoittaa Hennaan ja rakentaa vaikka aluksi kaksi kerroksinen talo. Aseman läheisyyteen josta on mukava lähteä töihin Hesaan tai Lahteen.

      • Anonyymi

        Hyvä idea. Serkkupoika jo Helssingistä soittelikin ja kyseli koska pääsee muuttamaan kerrostaloon keskelle maaseutua. Kuulemma Kalliossa ottavat jo vuoronumeroja muuttaakseen.


    • Anonyymi

      Se vuokrakerrostalo olisi aivan varmaan heti täynnä stadista muuttaneita ja stadissa työskenteleviä jos sitä markkinoitaisiin tehokkaasti.
      Väittääkö joku ettei helsingistä löydy noin 50 taloutta jotka haluaa muuttaa pois helsingistä maaseudun rauhaan kauas monikulttuurisuuden aiheuttamista lieveilmiöistä?
      Aivan varmaan löytyy.
      Se kerrostalo sinne ja nopeeaan.

      • Anonyymi

        Aivan varmasti olisi. Itse stadissa asun ja kaipaan pois täältä monikulttuurisuudesta. Aamulla lapset meni ulos ja vastaan käveli tummia miehiä, kyllä siinä pelästyi. Eikä varmasti haluta muuttaa mihinkään muualle maaseudulle kuin olaan koska kyllä ola on ola.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan varmasti olisi. Itse stadissa asun ja kaipaan pois täältä monikulttuurisuudesta. Aamulla lapset meni ulos ja vastaan käveli tummia miehiä, kyllä siinä pelästyi. Eikä varmasti haluta muuttaa mihinkään muualle maaseudulle kuin olaan koska kyllä ola on ola.

        Täällä kävelee vastaan vaan jämptejä maaseudunmiehiä ja reippaita naisia. On kun 80-luvun Suomi oli. Täällä on kesätkin lämpimämpiä ja talvet runsaslumisia. Kyllä kelpaa lasten laskea mäkeä minareilla tai stigalla.


    • Anonyymi

      Kuntavaalien jälkeen perustetaan erityinen Henna ykköshanke -työryhmä, jossa Orimattilan eri poliittiset puolueet ovat voimakkaasti Hennaa kehittämässä.
      Puheenjohtajuus tietty kuuluu automaattisesti Kokoomukselle, joka on hienon Henna-hankkeen ideoinutkin.
      Nyt on jokaisen puolueen herättävä, jotta pidetään Orimattila oikeilla raiteilla.

      • Anonyymi

        Kyllä näin on. Kokoomus on jo ehtinyt laatia toimenpideohjelman kustannusten kattamiseksi... artjärvi myydään Iitille, koulut lakkautetaan, vanhustenhuollosta leikataan työvoimaa ja terveysasema lakkautetaan, koska kaikilla on kuitenkin työterveys. Näillä toimilla vapautetaan vuosittain kolme miljoonaa Äyriä hennaan ja markkinointi ostetaan tietenkin puolueen markkinointiosastolta jolla on hyviä tuloksia markkinoinnista mm vaalikampanjoissa.


    • Anonyymi

      Kaupunkilaisten pitäisi nostaa kanne Hennan kannattajia vastaan, nimittäin meiltä ei ole kysytty yhtään mitään mihin verovarojamme käytetään. Lehdestä saa sitten lukea noita käsittämättömän suuria rahamääriä mitkä hukattu jonnekin puskaan? Siis jos tuo 15 miljoonaa pitää paikkansa niin haluaisin nähdä kaikki kuitit mihin tuo määrä on mennyt?

      • Anonyymi

        -Sieltä on täytynyt ostaa maata, eikä sitä silloin kun on noinkin merkittävä hanke saa mitään halvalla. Sen tietävät maanomistaneet ja ovat osanneet pyytää käyvän hinnan.
        - Noin merkittävässä hankkeessa on tarvittu konsulttia ym. eikä niitä saa ilmaiseksi.
        - On tarvinnut rakentaa infraa ja kaivinkoneet ei pikkurahasta kuoki.
        - Kyllä rahanmenoa on ollut.
        - Kuitteja et saa koskaan nähtäväksi.


      • Anonyymi

        15M€ onpi alakanttiin. Kuitteja et saa, vaikka julkista aineistoa pitäisikin olla. Pyydetty on. Löytyy myös yhteyksiä maanomistajien ja valtuutettujen välillä. Se ei ole korruptiota. Maksat vaan jatkossakin verot kiltisti niin saadaan Hennan ystäville rahaa taskuun. Sydän on oikealla ja veronmaksajien rahat povitaskussa.


    • Anonyymi

      Hennasta tulisi kehittää sellainen Kauniaisten tyyliin kaupungin osa, jossa asuu ökyjä. Niille ei matkat merkitte mitään kun tehtäs helikopteri kenttä ja sitten vaikka pienois kylpylä sinne soramonttujen alueelle. Pitää ostaa ne soramontut pois varmaan 10 milliä riittäsi siihen.

    • Anonyymi

      Tuota kuittiasiaa pitäisi lähteä penkomaan oikein urakalla, kyllä sieltä alkaa nimiä löytymään nopeastikin.

      • Anonyymi

        Ei ole mitään kuitteja. Olisi ollut hölmöä säilyttää mitään dokuja. Tiedät sen itsekin.


    • Anonyymi

      Pientä hiillostusta pitäisi kuitenkin alkaa tekemään. Osanomien Sipiläinen voisi alkaa asiaa tutkimaan ja kunnos iso juttu etusivulle niin alkaisivat kaikki tajuamaan millaisesta KUPRUSTA on ollut kyse

      • Anonyymi

        Ei ne ole mitään kupruja, vaan Orimattilan kaupunginvaltuuston aikanaan tekemiä yksimielisiä päätöksiä. Siellä se sinunkin edustajasi oli mukana päättämässä. Vasta se sitoutumattomien Särkinen nosti Hennan tikunnokkaan ja sen myötä teikäläiset persutkin heräilivät horroksestaan.


    • Anonyymi

      On tää kyllä sellainen kylän pahanen et huh huh. Eihän siitä Tönnöön tulevasta nuorisokodistakaan puhuttu ääneen missään vaan siitä sai lukea lehdestä, että sellainen on tulossa??? Kyllä olivat Tönnöläiset ihmeissään. Tämä Henna vaan on mittasuhteeltaan ihan järkyttävän iso jos 15miljoonaa hukattu metsään niin kyllä minä tulen vaatimaan päitä pölkylle saattepa nähdä. ja ennen kuin joku taas möläyttää persuista jotaiin niin minä en liity nyt enkä tulevaisuudessakaan heidän touhuihinsa.

      • Anonyymi

        Saat sinä yrittää nostaa asioita esiin. Mutta turhaan sillä asiat on päätetty sellaisessa mafiassa ettei niistä moni tiedä ja niitä ei muuteta. Tönnön nuorisokoti on yksi, Prisman Erkontien katkaisu toinen, ja Henna nyt näkyvimpänä ollut esillä muutaman vuoden. Mitään et voi sillä Orimattilassa määrää joku muu kuin valtuusto.


    • Anonyymi

      Siltä vaikuttaa tosiaan, että päättäjät ovat aivan lapasia mutta ei nyt lähdetä salaliittoteorioihin sentään. Tuota erkontien katkaisu haloota en vaan ymmärrä? Eivätkö ihmiset tajua mitä mahdollisuuksia se tuo siihen torin kupeeseen jos vaikka saataisiin se oikeasti torikäyttöön ja entä sitten kun joku laittaisi kivan kesäkahvila terassin pystyyn siihen laidalle tulisiko vihdoin vähän kaupungin tuntua joo kyllä tulisi verrattuna tähän hetkeen joka on äkkiä vaan kylän läpi et pääsee nopeasti Lahdentielle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe