Haluan abortin!!

Anonyymi

Olen raskaana. Käytän päihteitä, niinkuin lapsen isäkin. Itse haluaisin abortin, koska tiedän että en ole valmis äidiksi nyt, jos koskaan. Olen vasta 19 ja haluaisin elää vielä ainakin vapaata elämää ilman huolia, muuten tuntuis että jäis osa nuoruudesta elämättä. Haluaisin vaan mennä miten huvittaa ja käyttää mitä huvittaa, ilman että tarvii miettiä sitä lasta.
Mutta lapsen isä olisi halukas muuttamaan elämän jos pidettäisiin lapsi ja uhkaileekin nyt minua sillä, että jos teen abortin hän kertoo mun hyvin huumevastaiselle suvulle mun ”ongelmasta”. Tiedän että sen jälkeen menisi välit ainakin omaan äitiin, joka on mulle todella tärkeä ihminen.
Voiko tämmösellä asialla uhkailla toista noin?
En halua lasta, mutta jos teen abortin menettäisin mulle läheisiä ihmisiä :/

Mitä tässä voi tehdä? Ja nyt en kaipaa yhtään moraalisaarnaa, kun tuntuu että olen muutenkin umpikujassa.
Oisko itsemurha tässä tapauksessa järkevin vaihtoehto? Kun tuntuu että on vain huonoja vaihtoehtoja tarjolla :(

9

165

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pelasta nyt sekä lapsesi että itsesi. Lopeta huumeiden käyttö ennenkuin siihen kuolet. Sinulle näyttää olevan tarjolla myös kunnon mies, joka haluaa pitää Sinusta ja lapsesta huolta.

   Jos jatkat huumehörhöilyä, menetät elämäsi lisäksi ihmissuhteesi. Tarkemmin sanottuna lähesesi mennettävät Sinut.

   Lapsi on elämäsi pelastus.

  • Anonyymi

   Abortti ilman muuta ja välien katkaisu mieheen. Jos tyyppi kiristää tämmöisellä niin lisää on luvassa aina ja joka kerta kun et tee hänen mielen mukaan.

   • Anonyymi

    H.yssyti h.yssyn, n.oloahan se on jäädä rysän päältä kiinni aborttiin viekoittelusta :) Vaikkei täällä kai "kukaan koskaan" käske lapsen tappamiseen, eihän? ;)

    Mutta siis lapsen pitää maksaa hengellään jotta kelvoton h.örhö voisi jatkaa epäterveitä elintapojaan? Lapsen isä sentään tilanteestaan huolimatta yrittää urheasti suojella lastaan minkä voi, ja kun koko elämä on kyseessä, on vaikea keksiä keinoa joka ei olisi sallittu. Totuuden selviäminen m.urhaa hautovan n.arkin lähipiirillekin olisi enemmän kuin oikein ja ansaittua hyssyttelyn sijaan.


  • Anonyymi

   Vastanaineet ei kovin usein tarjoa elämää läheisilleenkään.

  • Anonyymi

   on tärkeää että olet omasta mielestäsi valmis äidikdi jos siltä ei tunnu voit hankkia adressin tai puhua miehesi kanssa. Jos aijotte pitää lapsen on syytä lopettaa huumeiden käyttö jotta sinä ja lapsesi pelastutte. Lapsi on kuitenkin sinulle tärkeä.

   Luota itseesi ÄITINÄ
   ja lopeta päihteiden käyttö vaikka se onkin vaikeaa

  • Anonyymi

   poistor.unkku senkun r.iehuu.. ei taas epämieluisat vastaukset kelpaakaan? :)

   Taitaa olla taas palstan vakiot.rolli vauhdissa..
   Mutta siis lapsi tapettuna v.iemäriin vain kun ei terveellisempi elämä just nyt ja edes muutamaa kuukautta satu kiinnostamaan? Koskaan kuullut adoptiosta? Silloin lapsikin saisi jatkaa elämäänsä jossain häntä kauan toivoneessa ja hartaasti odottamassa kodissa, jollei sitten erään itsekkään m.yrkkyjä himoitsevan ä.mmän omanapaiset huumetokkurat, biletykset ym. joutava ja epäterve mene lapsiaparan koko vuosikymmenten elämän edelle.

  • Anonyymi

   Vai on lapsen isä h.irveä "uhkailija" kun yrittää puolustaa lapsensa henkeä? Sukusi olisikin syytä tietää, millaisen holtittoman m.yrkyllisen m.urhamantan kanssa ovat tekemisissä ja suhtautua sinuun sen mukaisesti, jos enää sen jälkeen ovatkaan. Luulisi lapsesi kuuluvan siihen "tärkeiden ihmisen" piiriin? Ainakin sinä olet hänelle tällä hetkellä elintärkeä, vaikka haudotkin sen "luottamusaseman" mitä t.örkeintä pettämistä.. Useimmille oman lapsen kuolema olisi kaikkein pahin menetys mitä voisi kuvitella. Sinä aiot kärttää sellaista tarkoituksella.

  • Anonyymi

   Et varmaan kaipaisi moraalisaarnoja mutta sellaisilta et tule välttymään kun tulet tänne itkemään hyväksyntää lapsenm.urhalle. Kannattaa tietää, että tutkitusti abortti ei ainakaan helpota noita itsetuhoisia ajatuksia, vaan itsem.urha on 6 kertaa yleisempää kuin synnyttäneillä. Viime mainituilla taas 3 kertaa harvinaisempaa kuin naisilla keskimäärin. Tosin ketä mukavuusaborttöörien omin käsin poistumiset edes liikuttaa, parempi vain että yhteiskunta pääsee tyylikkäästi eroon sellaisesta kunnollisten ihmisten arvoa m.ädättävästä aineksesta..

  • Anonyymi

   Järkevintä ja oikein olisi hakeutua kiireesti päihdehoitoon neuvolan kautta ja alkaa järjestellä adoptiota (aikaa jää mielen muutoksellekin). Siten loppuelämäsi saattaa olla vielä joskus edes jotenkuten laadukasta ja mielekästäkin. Abortin jälkeisestä k.iduttavasta syyllisyysvankilasta ei ole paluuta normaaliin huolettomaan ja itseä kunnioittavaan elämään. Ajatusta lapsesta et pääse pakoon varsinkaan silloin enää koskaan. Kumpaan liittyvät ajatukset mahtaa olla v.ainovampia, onnellista elämää adoptioperheessä elävään lapseen vaiko itsekkäästi tapetun lapsen syyllisyyst.raumaan, ja ehkä myöhempään katumukseenkin?

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4234
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1889
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1098
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   927
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   895
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   886
  7. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   41
   746
  8. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   719
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   684
  Aihe