Jalkapallo ja tahallinen väkivalta.

Anonyymi

Suomalainen jalkapalloilija Glenn Kamara hyökkäsi väkivalloin vastustajansa kimppuun. Erittäin huonoa mainosta maamme jalkapallolle ja sitä harrastavalle nuorisolle, ei väkivaltaa pidä hyväksyä osana jalkapalloa. Glenn Kamaralle pitäisi antaa pitkä porttikielto maajoukkuepeleihin.

37

254

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Väkivalta kuuluu urheiluun, ei jalkapallo ole mitään balettitanssia.

  • Anonyymi

   Pieni psyykkauskin kuuluu urheiluun... ja Kamara kilahti ja hävisi. Luuseri.

  • Anonyymi

   Kaiffari kutsui Kamaraa "senkin apinaksi". Kannattiko tuosta nyt kilahtaa? On pojalla aika herkkä hipiä. Eikä tuolla ole mitään tekemistä hänen nahkansa värin kanssa.

  • Anonyymi

   Toivottavasti huuhkajat irtisanoutuu vahvasti ja suorasanaisesti väkivallasta ja väkivaltaisista pelaajista. Tahallinen fyysinen väkivaltakulttuuri ei kuulu missään nimessä jalkapalloon.

   • Anonyymi

    Jep, viidakon lait ei kuulu jalkapalloon.


  • Anonyymi

   Tämä on taas näitä järjettömiä juttuja. Muutama vuosi sitten HJK:n pelaajalla oli samanlainen tapaus. Joku oli mahdollisesti jotain sanonut. Sanomisen kohde oli silloinkin lyönyt. Puhuttiin vain sanomisesta, haluten lyöminen tyystin unohtaa. Taas on tällainen tapaus. Palloliitto sekä maajoukkuekin asettui, toimittajien lisäksi, puolustamaan pahoinpitelyä.

   HYI!

  • Anonyymi

   Onkohan tämä taas sitä "rikkeen tehostamista" mitä pojan jalkapallojoukkueessa oikein harjoiteltiin?

   Se jännä homma miten tuollaisessa neitipelissä on noin paljon väkivaltaa pukukoppikäytävillä ja katsomoissa.

   • Anonyymi

    Huuhkajat hyväksyvät Kamaran vastustajaan kohdistaman väkivallan puolustaessaan häntä, se on suuri häpeä suomalaiselle urheilulle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Huuhkajat hyväksyvät Kamaran vastustajaan kohdistaman väkivallan puolustaessaan häntä, se on suuri häpeä suomalaiselle urheilulle.

    Pahoinpitelystä on tehty rikosilmoitus ja siitä on käsittääkseni selkeä näyttö. Jalkapalloväkivallalle taitaa olla rangaistustaulukotkin eikä ihonvärin perusteella saa tuolla kaverialennusta.

    Tuosta 'apinasta' ei ole muuta kuin Kamaran väite eikä apinaksi sanominenkaan nyt kovin vakavaa olisi eikä ollenkaan rasistista.

    Eli kyllähän tämä p.skakippo kaatuu Kamaran syliin. Mut onpahan Ylelle taivastelemista....


  • Anonyymi

   Olen pöyristynyt. Palloliitto ei pelkästään jätä väkivaltaa tuomitsematta vaan asettuu jopa tukemaan väkivallan tekijää!

   • Anonyymi

    Typerää katsella Suomen miesten jalkapalloa, kun siellä seilaa jotakin Afrikansakkia.
    Pysyttäisiin vain omalla kaistalla ja ollaan Suomalaisia hävittiin tai voitettiin.


   • Anonyymi

    Rikos kannattaa kun on suoväritys.


  • Anonyymi

   Myös (MTV) Norwichin kerrottiin tukevan pahoinpitelijää. Fyysiseen koskemattomuuteen tulee olla oikeus, eikä mikään selitys sitä kumoa.
   Hyvästi P.ukki

  • Anonyymi

   Jalkapelle, pallo kuin pelle.

  • Anonyymi

   Yleensä se joutuu julkiseen piinapenkkiin, joka käy toisen kimpuun, vaikka toinen olisi haukkunut vuosikausia.
   Nyt sitten otetaan käsittelyyn haukkuja. Siis saako aina käydä kimppuun, jos toinen haukkuu? Kapteeni Sparvin pitäis vastata, ja paheksua fyysinen väkivalta, muutenhan yks sun toinen voi ottaa oikeuden omiin käsiin.

  • Anonyymi

   Kamara on häpeäksi Suomelle ja maamme jalkapallokulttuurille. Kamaran valehteluun perustuva uhriutuminen karkottaa yleisön pois jalkapallonkentiltä.

  • Anonyymi

   Olisiko kaveri suuttunut ja Pöllöliitto uhriutunut jos heppu olisi kuullut sanottavan 'mustaksi oriksi'?

   • Anonyymi

    Mitäs jos ne molemmat olisvat olleet mustia, olisiko tullut mitään kohua, kerran miesten alasarjan lentismatsissa haukuin naistuomaria vitun lehmäksi, ei tullut kuin keltainen kortti ja lehdissä ei ollut mitään juttua merikillistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitäs jos ne molemmat olisvat olleet mustia, olisiko tullut mitään kohua, kerran miesten alasarjan lentismatsissa haukuin naistuomaria vitun lehmäksi, ei tullut kuin keltainen kortti ja lehdissä ei ollut mitään juttua merikillistä.

    Tässäpä pohdittavaa, jos musta sanoo toista vaikkapa apinaksi, tai valkoinen toista valkoista vastaavasti, onko se 'rasismia'? Merkitseekö tällainen nimitys siis sitä, että apina tarkoittaa mustaa, tai musta apinaa? Tällaisten syytösten sepittelijät ovat mitä ilmeisimmin itse 'rasisteja'.

    Tietenkin kuuluu olla nollatoleranssi väkivallalle kentillä ja kenttien ulkopuolella.


  • Anonyymi

   Oltiin pojan jalkapalloporukan kanssa turnauksessa. Aika sujuvasti yksi HJK:n hyvinruskettunut kikkarapääpoika kutsui meitä s@@t@n@n savolaisiksi. Olisiko meidän pitänyt uhriutua eikä purskahtaa nauruun.

  • Anonyymi

   Painatin juuri paidan jossa lukee: I stand by Kudelka

  • Anonyymi

   Pitäislö neiti Kamaran vaihtaa nimenä Tamaraksi? Pöllöt vois vaikka yrittää keskittyä fudikseen niin joku päivä saattaisivat jonkun pelin voittaakin.

  • Anonyymi

   Kamerapa
   Se oli median vikanapa
   Digidyydigidyy

  • Anonyymi

   Kamara ulos joukkueesta välittömästi.

  • Anonyymi

   Odotin että ennen Kiovassa pelattavaa illan matsia huuhkajat ja palloliitto olisivat selväsanaisesti sanoutuneet irti väkivallasta kuningas-jalkapallon ympärillä ja ennenkaikkea väkivaltaisista pelaajista.

   ...vaan pelkkää hiljaisuutta heidän suunnaltaan.

  • Anonyymi

   Näkyykö polvistumista tai muuta vastaavaa ennen peliä väkivaltaa vastaan??

   • Anonyymi

    Ei toki kun väkivallan tekiä edustaa näitä blm huligaanien väkeä hehän saa polttaa vaikka kaupingin osan ja heitä palvotaan joidenkin joukoissa edelleen.


  • Anonyymi

   Mikä siinä on kun RASISMI hyväksytään vieläkin tässä maassa paremmin kuin vakivalta. Rasismi ei todellakaan kuulu urheiluun. Nyt kun aletaan miettiä mistä Kamraa edes syytetään, Kamaraa syytetään väkivalasta jota ei ole edes todistettu millään tavalla.

   • Anonyymi

    Tottakai väkivalta on tuomittavampaa kuin joutava suunsoitto ja vastustajan psyykkaaminen. Sille päällekarkauksellehan on monta silminnäkijää.


  • Anonyymi

   Nyt väkivaltanen räyhä glen on saamassa pian ottelukieltoa väkivallastaan eikä vieläkään palloliitto ole irtisanoutunut väkivallasta.

  • Anonyymi

   Onko valmentaja Kanervalta kysytty mielipidettä pahoinpitelyistä? Kannattaako?

   Tulee mieleen tapaus Sipilä. Videon mukaan häntä ei lyöty, vaan tönäistiin. Mitä Sipilä sanoi, ärsytti toista? Tuleeko Sipilälle tuomio?

  • Anonyymi

   Vaikka minua ovat erinäköiset eri maissa nimitelleet, ei minulla ole ollut halua ketään lyödä. Korkeintaan olen ihmetellyt. Omapa on sanojan häpeä. Kuten ainakin ennen opetettiin, 'ei haukku haavaa tee'.
   Oli vasta äsken jokin radio-ohjelman mainos sananvapaudesta. Omituisesti sanottiin, että fyysiset jäljet paranevat, mutta pahasti sanottu jää vaivaamaan pitkäksi aikaa.
   Tosiasiassa vaikka haavat paranevatkin yleensä, teon psyykkinen trauma voi olla hyyvinkin pitkäikäinen.

  • Anonyymi

   Kiekkoilija Selänneki puolusti kaukaloväkivaltaa. On siinäkin 'roolimalli'.

  • Anonyymi

   Eiks kinkussa ole kamara?

  • Anonyymi

   Mielestän i juoksen kuin apina. Olenko 'rasisti'?

  • Anonyymi

   Potkupallomaajoukkue ei ole näkynyt tuomitsevan väkivaltaa. En siis tue sitä millään lailla, enkä seuraa otteluita.

  • Anonyymi

   Minä seison Kamaran rinnalla. Respect. BLM 👍 Rasisti on reppana. Nyt tuo Prahan pelaaja käyttäytyi tyypillisesti. Jos sai Kamaralta turpiinsa niin turhaan itkee. Ei ollut pojasta vastaamaan huutoonsa.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   309
   7359
  2. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   76
   3279
  3. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2276
  4. Oulun mellakoitsijat matuja? Kaasuakin tarvittiin

   Kantaväestö harvoin parveilee seurueittain. https://yle.fi/uutiset/3-12042173 "Poliisi: Väkijoukko vastusti aggressiivisesti miehen kiinniottoa Oulu
   Maailman menoa
   86
   2061
  5. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1961
  6. Sofia ja Stefu onnellisesti festareilla.

   En halua juoruta enemmän kun on pakko mutta ihana oli nähdä kaunis Sofia ja komea Stefu festareilla Karjaalla.Ihan eri meno kun Martinan kanssa.Stefu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   1339
  7. Ässillä on taas vauhti päällä

   Somehiljaisuus ostosten kuvaamisen jälkeen ja viime yönä on taas Stefun instassa kerrottu totuuksia https://aijaa.com/DvaDp0
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   1334
  8. Aitolehden aitous

   Ja mikä ylipäätään tässä Aitolehdessä on edes aitoa? No ei ainakaan nimi. Ei sukunimi, eikä toinen nimi, eikä etunimikään. Entä ikä? Onko sekään oikea
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   1281
  9. Sofian stalkkerin päiväkirja 30.7.2021

   Voi vitun vitun vittu! Pakko ottaa tollanen kolmen tonnin fillari kun ei muuta saa. Vittu siinä ei ooees sähkövaihteita ja muutenkaa osat ei oo lähell
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   965
  10. Koska stebuli lusimassa

   Stefan Therman sekavana ratissa – Sofia Belórf nousi ulos öky-Audista kesken aamuriidan: ”En voi olla kyydissä, jos jotain sattuu”
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   942
  Aihe