Paraisten keskustan surkeus

Anonyymi

Onko Paraisilla suunnitteilla keskustalle parannuksia? Toinen toistaan huonokuntoisempia rakennuksia joiden seuraava vaihe lienee purkaminen. Mitä tilalle? Isoin häpeäpilkku on taksiasema, rakennus hirveässä kunnossa ainakin ulkopuolelta ja toisekseen, miksi ihmeessä taksiasema paikalla mistä saataisiin pienellä vaivalla hieno. Aivan suntin varrella.. Missä tahansa muussa kaupungissa em. rumilus olisi jyrätty aikoja sitten.

16

1728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taitaa olla aikapitkä tie kun homma on pilattu jo vuosikymmeniä sitten. Tarkoitan näillä kauppiaiden lyijykynähinnastoja joilla myytiin tavaraa ja hyvä asiakas sai 15 % alennusta eli osti tavaran normaalilla ohjehinnalla. Kun asiakkaat oppi menemään mantereelle ja ostoksista sai aina pensarahat ja isommista pääsi vielä baariin lounaalle kun ostosten hintaa vertaili paikalliseen tasoon. Jo edesmennyt kauppiaspolvi oli varakasta väkeä ja jatkajat eivät pystyneet enää samaan kun ajat ovat muuttuneet joten edessä oli hakeutuminen muihin puuhiin jotta saisi elannon itselleen ja pesueelleen. Lisänä sopassa on vielä kielellinen eriarvoisuus, sillä 4 % kieliryhmä ei kauppiaita elätä ja vanhat asenteet karkoittaa muut asiakkaat. Näin olen asian kokenut vuosikymmenien saatossa.

      • Anonyymi

        Jotenkin tuntuu että keskusta on jämähtänyt 70-80-luvulle. Nyt kun S-marketin kylkeen tuli lidl ja Reimarinin rempattiin joitakin vuosia sitten, ei keskustaan ole syytä poiketa. Vierasvenestamakin on sanalla sanoen ankea. Jotain tarttis tehdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotenkin tuntuu että keskusta on jämähtänyt 70-80-luvulle. Nyt kun S-marketin kylkeen tuli lidl ja Reimarinin rempattiin joitakin vuosia sitten, ei keskustaan ole syytä poiketa. Vierasvenestamakin on sanalla sanoen ankea. Jotain tarttis tehdä.

        Saaristokaupunki eikä ole kunnon venesatamaa, vaan automaatti ja kuppila. Ei paljon auta jos reissulla veneeseen jotain apua tarvitset. Parainen panostaa vääriin asioihin , pitäisi pysyä niissä kuvioissa mitkä ovat tuttuja ja aiemmin koettuja mutkattomia toimintoja eikä yrittä olla erinomainen kun siihen ei rahkeet yllä.


      • Anonyymi

        Pakko kysyä tuoreena paraislaisena, että mikä se 4% kieliryhmä mahtaa olla? Saksankieliset? (Eteenosuneiden autojen rekkareiden perusteella voisi ollakin.)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotenkin tuntuu että keskusta on jämähtänyt 70-80-luvulle. Nyt kun S-marketin kylkeen tuli lidl ja Reimarinin rempattiin joitakin vuosia sitten, ei keskustaan ole syytä poiketa. Vierasvenestamakin on sanalla sanoen ankea. Jotain tarttis tehdä.

        Tarttis: ensin varmaan vaihtaa nuo kaupungintalot jämähtäneet ns. "virkamiehet" jotka ovat muumioituneet virkansa taakse.. ennen sitä ei mikään siellä muutu....


    • Anonyymi

      Taksiasema on kyllä hirveä! Mikä on se ränsistynyt pikkukioski R-kioskin vieressä? Odottaa purkua ja lupaa kerrostalon rakentamiseen siihen pikkutontille?

    • Anonyymi

      Paraisten keskusta on todellinen aikapysähdys 70-luvulle: rakennusten tyyli ja huono kunto, liikkeet menevät kiinni klo 17. Axon talo on ränsistymisen paraatiesimerkki. Viehättävä Vanha Malmi on tarkoin varjeltu salaisuus, jota ei ulkopaikkakuntaisille hevin mainosteta.

      Ei voi kun ihmetellä kaupungin näköalattomuutta keskustansa kehittämiseen

    • Anonyymi

      Paraisilla kaupungintalolla on keskitetty vain suomenkielisten tekemisiin ja heidän olemiseensa ja heidän käskyttämiseen....Että silleen.........

    • Anonyymi

      Muualla parhaat rannat jätetään yleiseen käyttöön virkistyskeitaaksi, Paraisilla lyhytnäköisesti parhaat paikat rakennetaan kivitalokomplekseja täyteen jolloin tulee tietenkin hienoja asuinmiljöitä mutta yleishyödyllinen tavoita jää toteutumatta. Kun napsitaan pikavoittoja jää suuri potti saamatta ja asioita ei pysty enää korjaamaan kun vahinko on jo tapahtunut, hyvä esimerkki rantahotelli joka ei ole koskaan toiminut taloudellisesti vaikka silloiset järkipäättäjät sen uskoivat niin tekevän ja myöhemmin koko alue on rakennettu täyteen muutaman henkilön nautittavaksi asiat olisi voinut mennä toisinkin kun Merikaupunki sentään olemme.

    • Anonyymi

      Käytiin kävelemässä suntin varrella ja keskustassa. Potentiaalia olisi mutta jotenkin kaikki rempallaan. Onko niin että suntin varrella ei ole ainuttakaan terassia missä voisi syödä oikeaa ruokaa? Ja se taksiaseman rötiskö, omistajalla ilmeisesti hyvät suhteet oikeisiin henkilöihin kaupungissa kun tönö saa olla tuon näköinen!

      • Anonyymi

        Sehän Paraisilla on vikana että kaverille tai muuten tutulle järjestyy aina, vaikka se olisi vahingollista yhteisölle jatkossa. Menneisyydestä muistuu kalkkitien sisääntulo joka olisi vaatinut El-Sä :n myymälän lyhentämistä , mutta ei onnistunut ja tiestä tuli mitä tuli .Vielä jatkoksi tuli naapuriin kauppakiinteistö joten sumppu oli valmis. Se toimintaperiaate että kaverille ja tutulle ensin ja ehdoitta on suurin syy että tilanteemme on sitä mitä se on.


      • Anonyymi

        Kaupunki omistaa taksiasemarötiskön! Siitä sen surkeus.


    • Anonyymi

      Täältä poistetaan heti ne kirjoitukset jossa kommentoidaan Paraisten hallinnon toimenpiteitä ja aikaansaannoksia.

    • Anonyymi

      Rahat taitavat olla Paraisten hallinnolla vähissä onneksi ovat omat palkka-asiansa hoitanee kuntoon eli huippu palkat ilmeisesti.

    • Anonyymi

      kalkkia ymmärtääkseni Paraisilla riittää. Kalkkimaalilla saa seinät hohkaamaan puhtautta. Falunin punamultaa joukkoon ja färiä pintaan. Krävs lite talkoarbete tillsammans. Nu skal vi hygge os. Eller hur.

    • Anonyymi

      Kuinkahan paljon ns. "virkamiehiä" kaupungin palkkalistoilla oikein mahtaa olla ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe