Toivakan Ruuhimäen koulun kellarikumpu.

Anonyymi

Toivakan Ruuhimäen koulun kellarikumpu on salaperäinen. Mitä se pitää allaan. Entisajan opettajani oli äkäinen sen päältä, että me lapset leikimme kellarissa. Niisanottuun henkilähettimeeni, joka kieltämättä ei ole kovin vahva on tullut rahinan ja rätinän läpi tietoa, että kellarissa olisi koulun entisen keittäjän Ruumis. Keittäjä todennäköisesti olisi Eedla Suuronen. Miksi Eedla kuoli on epäselvää, murhattiinko hänet ja miksi hänen maallinen tomumajansa olisi koulun vanhassa maakellarissa.

Miksi Eedla ei saa rauhaa, mikä pitää häntä maanpinnalla. Kenties hänestä liikkuu jotain vanhaa ja korjaamatonta tietoa jonka vuoksi hän ei voi astua tuonpuoleisen rajan yli.

Nuo virheelliset tiedot jotka on toimitettu tuonpuoleisen oven vartijoille ovat voineet tulla vain typerysten suusta jotka ovat tehneet vain hölmöjä ja täysin vääriä johtopäätöksiä ihmisen toiminnasta ja ajattelusta. Elämän kirjat saattavat joskus olla täynnä tällaistä töhnää ja typeriä johtopäätöksiä oikean tiedon sijasta kuin vaikka moderoimaton keskustelupalsta. Joskus näitä elämänkirjojen sivuja ei ehditä siivota ja moderoida ennenkuin ihmisen maallinen tomumaja muuttuu elinkelvottomaksi.

En tiedä mitä Eedlasta puhutaan mutta haluaisin sen saada selville ja asiat olisi syytä oikaista. Moni sielu hukkuu noihin tarkistamattomiin tietoihin.

Kertokaa ihmisille mitä tiedätte ja tivatkaa vanhojen juttujen levittäjiltä oikean totuuden perään.

4

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ghosbox eli henkilähetin käyttää ainoastaan radiolähetyksien pätkiä ääninä. Jotkut kalliimmat mallit voi olla ohjelmoitu käyttämään joitakin pätkiä uudestaan, muokaten tai soittaa valmiiksi tallennettu bittijono.

      Ihmisen kuulo on todella valikoiva normaalistikin. Ja esim. Skitsotyyppisistä oireista kärsivä voi kuulla jatkuvasti ikäänkuin muut puhuisivat hänestä, vaikkeivat puhuisi. Joten aivan varmasti jos on intressi henkien kanssa kommunikoida niin sekalaisten äänipätkien kuuntelu voi joskus tuntua antavan mahdollisia epäselviä vastauksia. Aivot sitten muodostavat erillisistä pätkistä koheesion ja liittävät sen johonkin "todisteisiin". Älkää huijatko itseänne, tuhlaatte vain aikaanne ja sekoitatte päätänne.

      • Anonyymi

        Ghostboxit ovat oikeasti ihmisten päässä, nämä jotka oikeasti toimivat eivät ole mitään teknisiä laitteita.

        Täytyy myöntää, että alkuvaiheessa ihmisen ghostbox voi antaa epäselvää tietoa ja kaikkeen ei kannata luottaa. Tästä syystä ei esimerkiksi tuonne elämän kirjoihin saa lähetellä mitä tahansa Intuitiivisia mieleennousemia.

        Tosin tiedustella saa asioista ja varmaankin tämä keskusteluavaus on myös tehty siitä syystä, että aloittaja yrittää kerätä tietoa. Eksaktin tiedon saaminen on vaikeaa ja missään rukouksessa ei saa toivoa mitään tuomiota kenellekään tästä syystä. Yleensäkään ei saa rukoilla.


    • Anonyymi

      Ihmiset tekevät myös paljon tuhoamisrukouksia, eikä tämä ole pelkkä pakanoiden harjoittama tapa. Kristityt myös ja jotkut oikein erityisesti ovat syyllistyneet tähän.

      He ovat lähettäneet näitä tuhoamisrukouksia jopa keskenkasvuisten lasten päälle.

      Olen nähnyt tällaista niin Helsingissä kuin Jyvässeudulla.

      • Anonyymi

        Oikeat kristitys eivät mitään tuhousrukouksia tee. Jeesuksen Kristuksen nimeen kaikki sellaiset myös voi tehdä tyhjiksi, lue vaikka raamatusta itse. Amen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe