Prinssi Harry ja Meghan Markle

Anonyymi

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät omaa enää arvoasemaa Hänen kuninkaallinen korkeutensa, koska he lähtivät itse Englannin kuninkaallisesta hovista pois. He eivät voi olla mitään osa-aikaisia kuninkaallisia ja heittää keikkaa kuninkaallisina. Englannissa kuningas suku ja perhe ovat osa Englannin historiaa ja kulttuuria, sillä kuninkaallisilla on vuosituhansien aikaiset perinteet. Englantilaiset kunnioittavat omaa hallitsijaansa, kuningatar Elisabethia, joka on omistanut koko elämänsä Englannin palvelemiseen. Prinssi Charles ja Prinssi William tulevat jatkamaan tätä perinnettä ja hänen työtään. Kukaan hoviin tullut prinssin tai prinsessa puoliso ei ansaitse mitään erityiskohtelua. Päinvastoin, kuninkaalliseen hoviin ja perheeseen tulevan henkilön tulisi osata elää ja käyttäytyä asemansa vaativalla tasolla. Kuninkaalliset edustustehtävät ja hyväntekeväisyystyö kuuluvat niihin. Pukeutuminen ja naisten muotivaatteet ovat vain pelkkää pintaa. Prinsessa Diana oli aito ihminen, hän teki paljon hyväntekeväisyys työtä ja hän esim. halasi AIDS potilaita. Minusta on hyvin ärsyttävää että näitä kuninkaalliseen perheeseen tulevia naisia verrataan prinsessa Dianaan, ei heissä ole mitään samaa kuin hänessä.
Tuskin Meghan Markle pystyy kaatamaan Englannin kuningashuonetta, vaikka hän esittäisi minkälaisia syytöksiä, jopa suorestaan valheita kuningasperheen ihmisistä. Jos hän olisi ollut fiksu, kypsä ja hienotunteinen ihminen hän olisi selvittänyt kaikki asiat ja kokemansa vääryydet ennen pois lähtöään kuninkaallisesta perheestä. On epähienoa esittää kaikenlaisia syytöksiä ja väitteitä Englannin kuninkaallisesta perheestä. tv-shown ja aikakausilehtien sivuilla. Kyse on hänen oman aviomiehensä prinssi Harryn perheestä. Pahimmillaan Harryltä voi mennä kokonaan välit omaan perheensä ja se olisi enemmän kuin ikävää, sellaista minä en ainakaan toivo. Kukaan nainen ei voi korvata jonkun miehen lapsuuden ajan omaa perhettä, sellaista naista ei ole olemassakaan. Mutta Meghan on varmaan erittäin itsekäs ihminen, hän ajattelee kaikkein eniten itseään, sitten ehkä lastaan ja viimeiseksi prinssi Harrya. Ihmisen pitäisi osat olla aidosti empaattinen ja tietyllä tavalla nöyrä, sillä elämässä voi taphtua mitä tahansa, joku voi aina esim. kuolla yllättäen.

35

929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuninkaallisten suosio on noussut tuon Oprahin ulostuksen jälkeen eikä näiden valehteluun enää uskota edes Usassa paitsi tietysti mustien piirissä ja Killary Klinton. Nyt CNN:n toimittajakin on tekemässä juttua Marklen valehtelusta tuossa ohjelmassa. Saa nähdä saako BLM liikkeen kimppuunsa.

      • Anonyymi

        Harryhan puhuu asiaa. Isänsä kun oli pieni hän näki harvoin vanhempiaan .eikös hänen äitinsä ole aina ollut vähän etäinen lapsisan kohtaan . Hyvä että Harry ei jatka tuota samaa kasvatus tyyliä


    • Anonyymi

      Kyllä heilläkin on vihdoinkin mahdollisuus kertoa oma kantansa tuosta median toiminnasta , sekä hovin ym , niin paljon huonoa kohtelua he ovat saaneet

      • Anonyymi

        Meghan ja Harry ovat fiksuimpia koko sakista. Ei varmasti ollut helppoa Harrynkaan lähteä, mutta viisaus voitti.
        Nyt saavat nauttia elämästä ilman tyhmiä etikettejä ja "ulkokultaisuutta", koko ajan jotain esittämistä.
        Kate on sellainen törökkä, pitää kulisseistaan kiinni vaikka hampaat irvessä, en pidä henkilöstä yhtään.
        Varsin raskas elämä Williamilla ja Katella.


      • Anonyymi

        >> Kyllä heilläkin on vihdoinkin mahdollisuus kertoa oma kantansa tuosta median toiminnasta , sekä hovin ym , niin paljon huonoa kohtelua he ovat saaneet <<

        Oli se minusta aika erikoinen ja lapsekaskin veto tuoda perheen sisäinen riita tai koettu sorto ym. yksityisasiat Oprah-tuomarin ja kasvottoman maailmanyleisön eteen ratkottavaksi.

        Lehtien vetäminen oikeuteen oli vielä ihan ok ja perusteltu teko, mutta perheriidat ja henkiset kivut kuuluisi selvitellä perheessä ja jonkun terapeutin kanssa, eikä tuoda niitä kaikille, jopa omille suvun jäsenille, yllätyksellisinä shokkipaljastuksina tv-haastatteluihin. Sen vuoksi motiivi askarruttaa. Koska tosi kaukana ollaan vielä siitä törkeydestä, mitä Diana joutui kokemaan median taholta.


      • Anonyymi

        Ihmettelen kun tuolla ylistetään Dianaa .hän antoi kyllä kyytiä paljastuksissaan.tahallista höpinää Meghania kohtaan


      • Anonyymi

        Molemmat ovat kuin 6-vuotiaita jotka ovat saaneet liikaa. Meghanilla on vain rahankiilto ja tilttelit silmissä. Nythän ovat olleet hiljaa kun Royal Familyn nettisivuilla siirtyivät alemmas kuvissa.


    • Anonyymi

      Mitä tulee Williamiin ja Kateen, niin arvelen pariskunnan uskoneen, että Harryn tuleva vaimo olisi jokseenkin sen kaltainen tyttö, jollaisia hän oli tapaillut jo aiemminkin; vähän lapsekkaita ja rasavillejä, kuten Harry itsekin luonteeltaan ja tavoiltaan on ollut. Ja jota sitten koulutettaisiin "senioreitten" taholta, vähän kuin ylempää käsin, kuninkaalliseksi.

      Mutta tulikin Meghan, itsevarma ja itsenäinen, kantaa-ottava ja moderni amerikkalainen, joka on kypsä mielipiteitä omaava aikuinen nainen, ja jopa Harrya iäkkäämpi. Ei tullutkaan mitään tyttöstä, jota olisi saanut ruveta muovailemaan tai paapomaan, vaan vastassa olikin ihan muunlainen persoona. Sellainen on varmasti ollut heille paitsi shokki, niin jossain määrin myös alentavaa tai kateuden aihe.

      >> Meghan on varmaan erittäin itsekäs ihminen, hän ajattelee kaikkein eniten itseään, sitten ehkä lastaan ja viimeiseksi prinssi Harrya. <<

      Meghan onkin ehdottomasti kiiinnostavampi omana itsenään, kaikissa ei-kuninkaallisten rooliensa ja tehtäviensä ulkopuolella, itselleen tutuissa amerikkalaisissa ympyröissä, kuin jossain Iso-Britanniassa, kuninkaallisissa kättely- ja juhlapuhevelvollisuuksissa, joka todellakin vaikuttaa vain pakolliselta roolilta hänen kohdallaan. Meghan haluaa selvästi vaikuttaa asioihin omalla tavallaan, mitä kuninkaallisessa perheessä ei voi tehdä.

      Harryn taas uskon palaavan Britanniaan jossain vaiheessa. Eronneena tai muuten. En kyllä häntä minään tulevana amerikkalaisena pysty mitenkään näkemään. Kuninkaallisuus yms. traditiot ja brittiläisyys, johon hänet on kasvatettu, nousevat varmasti takaisin arvoonsa ennemmin taikka myöhemmin. Vanhetessa yleensä viisastuu ja huomaa, että veri on sittenkin vettä sakeampaa ja oma maa mansikka.

      Mitä tulee veljesten suhteisiin, niin nekään eivät todellakaan vaikuttaneet mitenkään "hyviltä" prinssi Philipin hautajaisissa, vaikka kaiken maailman huuliltalukjat ja elekielen tuntijat niin väittivätkin.

      William ei todellakaan näyttänyt omalta luonnolliselta rennolta itseltään Harryn seurassa. Harrykin näytti lähinnä joltain puskutraktorilta, joka on juuri saanut tahtonsa läpi ja on nyt elämänsä nousukiidossa. William nyki kravattiaan ja käyttäytyi ihan samalla tavalla kuin aikanaan erään kirkon kappelista poistuttaessa, josta ei kuvia katsellessa jäänyt epäselväksi, oliko ehkä jotain sanaharkkaa tai kismaa parhaillaan ihmissuhteissa. Ihan yhtä selvää se oli nytkin, että kismaa on. Mutta kauneus on toki katsojan silmässä.

      Lähes kaikilla meillä lienee omissakin suvuissamme sellaisia, jotka sukuun tultuaan laittoivatkin pasmat sekaisin, käyttäytymällä eri tavalla mihin suvussa on aina totuttu.

      Kuningatar Elisabet, "Lilibet", on koko kuninkaallisesta perheestä kaikkein eniten muuttunut ja ottanut opikseen. Hän on muuttunut koko ajan vain edukseen.

      • Anonyymi

        Wiliam on tyytynyt kohtaloonsa. Jotenkin tuon Katen rooli on kauhea.alistuu olemaan hiljaa.pysyy miehensä ja hovin tossunalla ei voi toteuttaa itseään.kerta ei ota riskejä että hän olisi suositumpi kuon miehensä. Tanskan hovissa jyllää valtava kateus kuulemma jopa niin että prinssi perheineen joutui muuttamaan ranskaan kun eivät voineet hovissa elä .


    • Anonyymi

      Miksiköhän tätä Marklea sanotaan itsenäiseksi naiseksi vaikka hän on saanut kaiken elämässään vain naimalla sopivia miehiä tai isänsä suhteilla? Usassa moni näyttelijä tekee erilaisia hyväntekeväisyyspr -keikkoja joita heidän managerinsa järjestää. Se on osa liberaalia verkostoitumista. Jos edustat ns vääriä arvoja heidän piireissään et saa työtä. Tämä sama tarkoitus oli ilmeisesti Oprahin haastattelussakin, Hollywoodissa mustilla on valtaa joten niihin piireihin pääseminen olisi avannut rahahanat. Ja rahaahan nämä kaksi tarvitsee koska ostivat tuloihinsa nähden liian ison talon.

      • Anonyymi

        Ihminen on itsenäinen, kun hän päättää omista asioistaan itse ja tekee mitä tahtoo ja niin kuin tahtoo. Sitähän Meghan on juuri tehnyt. Ja onhan se sopivan miehen naiminenkin itsenäinen valinta. Ja taisi se Meghanin erokin olla aika tavalla hänen itsenäinen tekonsa. Itsenäistä on myös oman blogin pitäminen ja kannanotot erilaisiin aiheisiin. Jo tyttösenä hän on ottanut kantaa asioihin.

        Ja voihan sitä itsenäinenkin ihminen silti jossain asiassa olla riippuvainen myös muista, ja onkin, koska harva, jos kukaan, täällä aivan kaikessa pystyy elelemään 100%:sti itsenäisenä, muita mihinkään koskaan tarvitsematta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihminen on itsenäinen, kun hän päättää omista asioistaan itse ja tekee mitä tahtoo ja niin kuin tahtoo. Sitähän Meghan on juuri tehnyt. Ja onhan se sopivan miehen naiminenkin itsenäinen valinta. Ja taisi se Meghanin erokin olla aika tavalla hänen itsenäinen tekonsa. Itsenäistä on myös oman blogin pitäminen ja kannanotot erilaisiin aiheisiin. Jo tyttösenä hän on ottanut kantaa asioihin.

        Ja voihan sitä itsenäinenkin ihminen silti jossain asiassa olla riippuvainen myös muista, ja onkin, koska harva, jos kukaan, täällä aivan kaikessa pystyy elelemään 100%:sti itsenäisenä, muita mihinkään koskaan tarvitsematta.

        Sitä sanotaan reittä pitkin kiipeämiseksi. Nainenhan majaili Soho Clubissa, jossa naiset ovat ns käytettävissä rikkaille miehille. Tosin vapaaehtoisesti mutta sillekin oli ennen vanhaan rumempi nimi.


      • Anonyymi

        Itse hän on miljoonansa tienannut.niin kuuluisa isä ei ole ollut että rooleja hänelle juurikaan pystynyt järjestämään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse hän on miljoonansa tienannut.niin kuuluisa isä ei ole ollut että rooleja hänelle juurikaan pystynyt järjestämään

        Hollywoodissa kaikki järjestetään suhteilla. Joihinkin rooleihin tarvitaan tietynlainen näyttelijäkortti, joka avaa sitten portit näiden tv-sarjojen assareiden rooleihin. Ja sen kyllä oma faija duunasi. Mikään miljonääri rouva ei ole koskaan ollut, näiden sarjojen palkkioista pitää maksaa kaikki kulut, myös managereille ja pr-firmoille.


      • Anonyymi

        Meghanilla olisi ollut vaikutusvaltaa ja mammonaa ilman Harryakin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meghanilla olisi ollut vaikutusvaltaa ja mammonaa ilman Harryakin

        Vertaatko oikeasti Harryn ja Meghanin omaisuutta että olis suurinpiirtein samat? Ruokahalu kasvaa kun kuvioon tulee kuninkaallinen. Vieläkö M tykkäisi asua vanhassa asunnossaan vai voisiko kiinnostaa miljoonien arvoinen lukaali kodin- ja lastenhoitajien kanssa, puhumattakaan turvamiehintä? Pissa nousi päähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vertaatko oikeasti Harryn ja Meghanin omaisuutta että olis suurinpiirtein samat? Ruokahalu kasvaa kun kuvioon tulee kuninkaallinen. Vieläkö M tykkäisi asua vanhassa asunnossaan vai voisiko kiinnostaa miljoonien arvoinen lukaali kodin- ja lastenhoitajien kanssa, puhumattakaan turvamiehintä? Pissa nousi päähän.

        Eihän tuossa mitään vertailla


      • Anonyymi

        Nehän voi myydä puolet talosta tai asuttaa siihen mehun äidin ja tietysti se jää lapsille asuttavaksi sitten . Nehän tarvii asunnon isona ellei ole vammaisia . Autot ajokortit koulut harrastukset . Megin isä vaikuttaa ei niin onnelliselta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse hän on miljoonansa tienannut.niin kuuluisa isä ei ole ollut että rooleja hänelle juurikaan pystynyt järjestämään

        Oikeesti joga on hindubudhaa . Jeesus ei ole mikään hindu.


    • Anonyymi

      On tainnut sinulla nyt mennä ikiaikaiset ammatit ja vapaaehtoiset avioliitot vähän sekaisin. Sitä paitsi, kiipijät jos ketkä ne vasta itsenäisiä onkin. Ei siinä varmaan kukaan ainakaan auttanut ole. Ja onhan sitä muitakin tapoja edetä asioissa kuin tuo mainitsemasi kiipeäminen. Opportunismi esimerkiksi. Kun tilaisuus tulee, opportunisti tarttuu tilaisuuteen kaiken muun uhallakin.

      • Anonyymi

        No voithan opettaa tuon taidon sitten vaikka tyttärellesi, että reittä pitkin kiipevät ovat itsenäisiä naisia.


      • Anonyymi

        Isänsä oli ohjaaja mutta ex mies ohjaaja niin sai heti roolin pukumiehistä . Se on sellaista .


    • Anonyymi

      Katsoin nyt tuota Oprahin haastattelua ja ihmettelen tätä naista ja hänen valehteluaan. Ymmärtäisin satunnaisen valkoisen valheen, mutta tämä haastattelu oli aivan kamalaa roskaa ja törkeää ja vahingollista valehtelua toisista ihmisistä, jopa arkkipiispasta. Nainen mm väitti ettei tiennyt että Diana teki haastattelun (BBC) eikä tehnyt minkäänlaista ennakkotarkastelua kuninkaallisesta perheestä. Tällainen valehtelu voi mennä läpi teini-ikäisille ihmisille, mutta jos joku aikuinen ihminen uskoo heidän juttujaan niin suosittelen siinä tapauksessa virkaholhoojan hakemista itselle.

    • Anonyymi

      Kannattaisi Meghanin ja Harryn lukea tätä palstaa niin tietäisivät miten kannattaa elää.

    • Anonyymi

      Muija kävelee (näyttäytyy paparazzeille)kuulemma maha pystyssä Montecinon "alakylässä", Doorio tulee perässä ja raahaa Archieta mukanaan. Ihmiset ovat huudelleet Markelle ja Harrylle että nämä painuu takaisin kotiinsa, koska pelkäävät että paparazzit tuhoavat idyllin.Montecito on ns eliitti aluetta, jossa paparazzit eivät pyöri, mutta nyt nämä ovat tuhoamassa alueen arvoa.

    • Anonyymi

      He ovat samalla arvoasteikolla nyt kuin prinssi Andrevin ja Annen lapset. Eli saavT tienata sekä käydä hovin ulkopuolella töissä .mitään kummempaa tuossa ei ole tapahtunut. Ainoastaan he kertoivat oman osuutensa miksi tekivät muutoksen kerta jotkut lehdistöt mukamas lähipiiri ym .pistivät huhuja liikkeelle tästähän ei omaiset tykänneet kun eivät halua julkisuuteen sitä kuvaa että ihmisiä hekin ovat ja ihan samaa arkea elävät kuin taviksetkin.

    • Anonyymi

      Harry syyttelee isäänä, mutta unohtaa sen miten monta miesystävää Diana-äidillä oli.
      Kun Diana vietti makeaa elämää Dodin rinnalla, niin samaan aikaan pojat olivat isänsä hoidossa Englannissa.
      Harry on tehnyt äidistään täydellisen pyhimyksen.

    • Anonyymi

      Onkohan heillä muita läheisiä kuin Meghanin äiti?

      • Anonyymi

        Oprah.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oprah.

        Juutalainen Oprah nimi on vanhasta testamentista . Äitinsä jogabudhaa opettaja . Hindulaisuus on yleinen uskontoa tantra seksillä kamasutraa . Budhapatsaat . Egyptiläiset taas pitää yksisilmää.


    • Anonyymi

      Harry ja Meghan ovat saaneet julkisen anteeksipyynnön ryhmältä joka on heitä vastustaneet
      levittänyt vääriä lausuntoja ym . Onpa hyvä !

      • Anonyymi

        .. ja se ei haittaa kun he valehtelevat Oprahille ja sitä myöden kansalle? Johan on tullut ilmi kuinka jäivät valheesta kiinni. En usko mitään mitä höpöttävät. Rahan eteen ovat valmiita mihin vaan.


    • Anonyymi

      Kaikki tittelit pois Kalifornian turhakkeilta. Eipä tippuisi me-me-megainille ja Hazzalle enää diilejä kun olisivat vain taviksia.

      • Anonyymi

        Ihmettelen mikseivät ota niitä pois , Härryllä tosin on myös titteli Earl of Dumbarton, sen voisi jättää narskumuijalle ja skitsofreenikolle. Countess of Dumbarton vähän kuin pahis Disneyfilmissä, joihin Meghan itseään mielellään nelikymppisenä naisena vertaa.


      • Anonyymi

        Ne tekee myyntityötä eli myy juttuja lehtiin . Tittelit myy lehdet myy . Rahasta on kyse aina . Työ kuin työ ammatti kuin ammatti .


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4674
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1894
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      225
      1445
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe