Yleisradio on epäluotettava

Anonyymi

Yleisradio on muuttunut viime vuosina hyvin epäluotettavaksi uutistarjontansa suhteen. Useat uutiset ja tapahtumat jätetään kokonaan esittämättä vaikka niillä olisi yleistä kiinnostusta. Myös Helsingin Sanomat syyllistyy tähän aika ajoin. On outoa että joutuu ulkomaisista medioista tarkistamaan mitä meille kuuluu ja mitä maassamme tapahtuu.

Yhtenä esimerkkinä on äskettäinen tapahtumasarja jossa tunnettu romaanimies ollen ohjaaja ja kirjailija ym. otettiin kiinni syytettynä useista rikoksista joiden taustat ovat jääneet epäselviksi. Syksyn aikana asiasta paukutettiin viikottain. Sitten kun asia siirtyi oikeusasteiden käsittelyyn, syytetyn ollessa edelleen vangittuna ikäänkuin hyvinkin suuresta rikoksesta, jutun kaikkinainen käsittely katosi medioista. Pihaustakaan ei ole ollut esillä. Syynä on se että useat demarivaikuttajat ex-presidentti-Halosta myöten ovat sotkeutuneet ohjaajan asioihin ja nyt aiotaan koko tapaus häivyttää jotteivät demarit näyttäisi niin hölmöiltä kuin ovat.

Yleisradio toimii maksavien katsojiensa etuja vastaan sensuroimalla. Kaikkia asioita ei käsitellä jotka vapaassa mediassa olisivat itsestään selviä. Lisäksi uutisten, juttujen ja blogien kommentointia on taas alettu voimakkaasti sensuroida. Täysin asialliset kommentit estetään kerta toisensa jälkeen koska ne edustavat toisenlaista näkemystä kuin jutun kirjoittajalla. Olemme siirtyneet samanlaiseen aikakauteen kuin Venäjällä.

Viimeisimmät uutiset sensuroinnista tulevatkin yllättävältä suunnalta. Uusi Suomi on ryhtynyt sensuroimaan kirjoittajien kommentteja ja blogeja. Ne on ensin julkaistu ja sitten ne on otettu yhtäkkiä pois ilman selityksiä. Ei näin voi toimia.

Suomi on vapaan tiedonvälityksen maa ja tällainen jälkijättöinen sensuuritoiminta ei ole nykyaikaa muualla kuin sortovaltioissa, kuten Venäjä, Valko-Venäjä, Kiina, Pohjois-Korea jne. Häpeän suomalaisuuttani tämän asian edessä.

41

108

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mediatarkkailija.

   Valtamediamme on jo kauan sitten siirtynyt suomalaisvastaisten tahojen käsiin.

   Eli kiihkomamuttajien ja vasurisuvakkien.

   Nykyään valtamediamme on lähes totaalisen poliittisen sensuurin ja aivopesun väline.

   • Anonyymi

    Kyllä näin on ja me jopa maksetaan siitä !!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä näin on ja me jopa maksetaan siitä !!!

    Lopetetaan maksaminen, toi on törkeetä, Yle pitää kansan pimeydessä, positiivisessa pimeydessä


  • Anonyymi

   "Yleisradio on muuttunut viime vuosina hyvin epäluotettavaksi uutistarjontansa suhteen. Useat uutiset ja tapahtumat jätetään kokonaan esittämättä vaikka niillä olisi yleistä kiinnostusta."

   Täyttä pötyä. Ylellä on uutistarjontaa ympäri vuorokauden monella kanavalla sekä radiossa että tv:ssa. Mitään merkittävää ei jää esittämättä, sen takaa jo kilpailu MTV:n kanssa.

   "Myös Helsingin Sanomat syyllistyy tähän aika ajoin. On outoa että joutuu ulkomaisista medioista tarkistamaan mitä meille kuuluu ja mitä maassamme tapahtuu."

   Samaa valetta. HS on maan suurin lehtimedia,jolla on päivittäin 2,1 miljoonaa seuraajaa. Mikään ulkomainen media ei pysty seuraamaan Suomen asioita samalla tarkkuudella.
   Tietenkin niistä voi löytyä HS:n kannasta poikkeavia käsityksiä.Niin pitää ollakin.

   • Anonyymi

    Milloin sulla on tilipäivä ?


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Ootko Yle työntekijä


   • Anonyymi

    Jos on tulos rankkaa väkivaltaa eikä sitä ehkäistä kertomalla ni mieti uudestaa


   • Anonyymi

    "Täyttä pötyä. Ylellä on uutistarjontaa ympäri vuorokauden monella kanavalla sekä radiossa että tv:ssa."
    Ei tuota ole kukaan kieltänyt eikä siitä olekaan kysymys, roskaa tuutin täydeltä tai paremminkin uutisia mistä ei selviä totuus
    Tässä maassa tietyt tahot kertovat mitä saa julkaista ja mitä ei. Onko se demokratiaa??


  • Anonyymi

   Miksei YLE ja MTV.ssä keskustella tai uutisoida naisen kuukautiskivuista. Aina vaan jantataan naisen tuloista kun ansaitsevat niin huonosti. Meillä naisilla on muitakin huolia kuin raha ja ansiot.

  • Anonyymi

   Alkaako ääripäätä jo noin kivistää kun ei saa vihapuhua? Olen Ylen lämmin ystävä. <3

   • Anonyymi

    Noinko selität asiat itsellesi.
    Kirkossa istuvat ovat myös tyytyväisiä niin kauan kun pappi ei ole puhua asioista niiden oikeilla nimilä.
    Ilmeisesti myös sinä olet tyytyväinen kun et tiedä totuutta tästä maasta, Vai??


  • Anonyymi

   Ylen uutisissa on nyt parina päivänä ollut juttua supersankarielokuvista. Ovatko ne todella tärkeitä uutisia vai aivopestäänkö meitä olemaan oman elämämme supersankareita?

   • Anonyymi

    Elokuvamainonta ei tietenkään kuulu päivän uutisiin.


  • Anonyymi

   Izvestija (YLE) ja Pravda (HS) näyttävät ottaneet ensisijaiseksi tehtäväkseen perinteisen, kristillisen, suomalaisen kulttuurin tuhoamisen.

   Valehtelevat ihmisille, että suomalaiset olisivat muka syypäitä satojen vuosien takaiseen nxxkxriorjakåuppåån. Pelkkää valetta, Suomi oli pelkkä alusmaa.

   Valehtelevat ihmisille myös, että Suomi olisi muka syyllinen ilmastonmuutokseen. Vaikka kaikki tietävät, että ilmastonmuutoksen syyllisiä ovat ne maat, jotka nostavat maan uumenista fossiilisia polttoaineita.

  • Anonyymi

   Suomi ei ole mikään perinteinen kristillinen kansakunta kuten kiihkoinen kommentoija edellä yrittää vajavaisesti vängätä.
   Minä luotan lujasti koko kansan Ylen uutisointiin ennemmin kuin epämääräisten hu-
   liveikkojen uutistoimistojen kirjureiden ammattitaitoon. ;))

   • Anonyymi

    Tapahtuu pahoja asioita ja pahemmaksi menee ja kansa ihmettelee, että MIKSI.
    Koska media ei kerro totuutta, SIKSI - näennäisestä syyllisestä tehdään kansan silmissä oikea syyllinen ettei heräisi ikäviä kysymyksiä kansan mielessä ja se alkaisi vaatimaan oikeita vastauksia.
    Oikeuslaitosta käyttää sairaiden päämääriensä toteuttamiseen ne jotka eivät myöskään halua totuutta kuultavan.
    Tämä kansa on todella hankalassa ansassa - se ei enää halua tietää omaa tilaansa jottei illuusiot romahtaisi.


  • Anonyymi

   Onhan vuosia ollut selvää, ainakin ajatteleville ihmisille, että tiedotusvälineet ja toimittajat valitsevat mitä ja miten esitetään. Usein on aivan yksipuolista, ja esitetään perustelemattomia heittoja.

  • Anonyymi

   On hyvin ärsyttävää ja tyhmää, että luonto-ohjelmissa on jatkuvasti jonkinlaista musiikkia luonnonäänten päällä.
   Eikä sitä meteliä tarvita urheiluohjelmiinkaan.

  • Anonyymi

   Aamulla YLE esitti, että pitäisikö hamstrata muoviämpäreitä. Käytännössä siis yleisesti yllyttää hamstrauksseen. On hyvin pimeää toimintaa.

  • Anonyymi

   Talvisenmaan asukit on luontonsa ansainnut silloinkin kun sitä viedään kylmästä kuumaan. Viihde ja huvittuvuusasteikkoja ei paljasteta edes viranomaisten toimesta. Surkuhuba on toinen luonto.

  • Anonyymi

   Aloittaja paheksuu sitä, että oikeudenkäynnin aikana mediassa ei ole informoitu kyseisestä asiasta mielestään riittävästi. Hän revittelee lisäksi sillä, että syynä siihen olisivat poliitikot.

   Suomessa on valitettavan hitaasti toimiva oikeuslaitos. Rikostutkijoita on liian vähän, ja nykyään "vähäpätöiset rikokset" jäävät kokonaan tutkimatta. Poliisiin tarvittaisiin lisää tutkijoita, erilaisiin rikoslajeijin perehtyneitä asiantuntija-poliiseja.

   Suomessa ketään ei hutkita ennenkuin tutkitaan. Aloittajan mukaan vika on Yleisradiossa ja mediassa, jotka eivät aloittajan mukaan informoi kyseisestä oikeusjutusta koko oikeudenkäynnin ajan.
   Kyseisestä rikoksesta kirjoitettiin pitkiä artikkeleita. Oli haastatteluja ja valokuvia vastaajan talosta, vuosien ajalta oli tehty "tutkivaa journalismia".

   Suomessa naisiin, nuoriin ja lapsiin kohdistuva väkivalta ja seksuaalirikokset ovat rikosoikeudessa yleensä tuomittu, mutta liian lievin tuomioin.
   Kyseinen tapaus, jossa nuoria tyttöjä lienee hyväksikäytetty esim. lupaamalla näyttelijä työtä, koulutusta tms. On toki tuomittavaa ja asia käsitellään rikosoikeudessa Suomen oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti.

   Kun asiankäsittely on ilmeisesti kesken, media ei saa lisätietoa, uutisarvoista tietoa, josta se voisi informoida "tiedonhaluisia". Odota, kunnes käräjät on käyty, niin varmasti saat lisää tietoa "tuutin täydeltä".

   • Anonyymi

    Totuus on se että asioita halutaan pyöriteltävän, ei ratkaistavan.
    JOTTA tietyillä riittäisi töitä mahtavalla tuntipalkalla


  • Anonyymi

   Ei voi ymmärtää YLEVEROA, pitää kansan kustantaa valtion propaganda. Maksaisi sosialistit edes itse propagandansa.Ikinä en katso yleä , aina maksan.

   • Anonyymi

    Ylen tehtävä pitäisi uudistaa 70-luvulta 2000 luvulle.
    Ulomaalaiset surkeat sarjat pois ja rahaa säästyy 100 000 000,siis veronmaksajilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylen tehtävä pitäisi uudistaa 70-luvulta 2000 luvulle.
    Ulomaalaiset surkeat sarjat pois ja rahaa säästyy 100 000 000,siis veronmaksajilta.

    Niinpä,muut kanavat tarjoavat laadukampaa ohjelmaa ilmaiseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä,muut kanavat tarjoavat laadukampaa ohjelmaa ilmaiseksi.

    Kuka edes ylen ohjelmia katsoo nykyään...


   • Anonyymi

    Tosin heikkolahjainen et tiedä kuka siitä ylestä päättä, kerros myös miksi Suomessa ei edes puoluekannatusta osata tehdä, vai olemmeko pohjois-korea jossa se äänestysprosentti on?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuka edes ylen ohjelmia katsoo nykyään...

    Kuka katsoo edes MTV3 josta tulee silkkaa mainosta joka 5 minuutin välein? Ilmainen ohjelma? No missäs niitä näkee?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä,muut kanavat tarjoavat laadukampaa ohjelmaa ilmaiseksi.

    MIkä kanava tarjoaa laadukampaa ohjelmaa ilmaiseksi?


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Persun propaganda-aloitus. Niitten oma media on pahin vääristely- ja valhemedia.
   ja lisäksi:

   Ovatko rasistit tyhmiä? Kyllä.
   Uusi tutkimusväite: heikko älykkyysosamäärä vahvistaa ennakkoluuloja

   Kanadalainen professori uskoo, että yksinkertaiset arvot auttavat niitä, joille arki on vaikeaa.

   Yleistykset ovat vaarallisia - ja ennakkoluulot. Tuore kanadalainen tutkimus iskee suomalaisittainkin tulenarkaan aiheeseen ja vihjaa, että älykkäät ihmiset ovat avarakatseisempia kuin vähemmän älykkäät, mikä on totta.

   • Anonyymi

    Etköhän ota iltalääkkeet,ja ole hiljaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Etköhän ota iltalääkkeet,ja ole hiljaa

    Iltalääkitys ei estä tällaisia uutisia leviämästä ympäri Eurooppaa ja laajemmallekin. Hävettää olla maailman "onnellisimman" maan asukas. Mikähän puolue saa äänensä tähän tilastoon syyllisiltä?? Arvausten baana on vapaa. Onko vaikeuksia arvata??
    https://yle.fi/uutiset/3-10529887


  • Anonyymi

   Ylen viherpunikkien Jouko Jokinen - huuhaaosasto on kuulemma lähettänyt dokumentin, jossa väitetään että hiilidioksidi tappoi dinosaurukset. En katso Yleä

   Hyönteisethän olivat isoja juuri siitä syystä että HAPPEA oli paljon
   Happi ei ole ympäristökaasu

   En katso Ylen ajankohtaispropagandaa IKÄVÄ ELÄTTÄÄ yleporukkaa veronmaksulla
   Ville Tavio 24.4. Ohjelmisto oli:
   -ilmastonmuutosdokkari
   -avustusjärjestölle lahjoituksia keräävä minidokkari
   -natsidokkari
   -ministerin täysin kritiikitön pitkä haastattelu
   -kritiikitön keskusteluohjelma siitä, miksi Lokan kaltaisia natseja pitää saada kutsua natseiksi

  • Anonyymi

   Minä seuraan vain vuoden 1977 Pravdoja. - Pietarin Trolli

   • Anonyymi

    EINO S REPO KÄÄNTYIS HAUDASSAAN JOS KUULISI SIITÄ MITÄ TUOLLA TAPAHTUU


  • Anonyymi

   eiks ylellä oo myös se kommunistinenkin menneisyys

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   hesarissa oli tänään järjen köyhyyttä tihkuva kirjoitus turpeesta. oliko tarkoitus mustamaalata turpeentuotanto vai kepu. mutta ihan aivoton teksti ajatellen että todennäköisesti kirjoittaja on ollut ainakin iältään aikuinen. kuka maksaa tollasesta paskasta?!

  • Anonyymi

   tämän päivän hesarissa ainakin oli täysin paskaa tekstiä oliko tarkoitus mollata turpeentuottajia vai kepua sen saa jokainen päättää itse. missä näitä pikkusieluisia kirjoittajia sikiää ja kuka maksaa tollasesta paskasta mitään?!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   12544
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4732
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   287
   4442
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   88
   3856
  5. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   101
   2600
  Aihe