Ajatuksia rokotteista

Anonyymi

Ja nimenomaan koronarokotteista. Ne ilmeisesti suojaavat vain vakavalta tautimuodolta (mikä tietenkin on hyvä asia) mutta eivät ilmeisesti estä saamasta tartuntaa, eivätkä myöskään levittämästä tautia. Niiden antaman suojan kestosta ei ole vielä tietoa, eikä siitä suojaavatko ne virusmuunnoksilta. Ne ovat ns. kokeellisia rokotteita, uusia ja uudenlaisia. Rokotteiden ottajat ovat koekaniineja. Kerrotaanko tämä heille etukäteen? Kerrotaanko riskeistä ja mahdollisista haitoista? Kerrotaanko että rokotteita valmistavat lääketehtaat on vapautettu vastuusta? Tietävätkö ihmiset mitä ne rokotteet sisältää? Moni luulee että saa palata normaaliin elämään kun ottaa rokotteen, mutta ei saa. Edelleen täytyy käyttää maskia ja noudattaa kaikkia rajoituksia. Lisäksi on mahdollisesti käymässä niin että rokote pitää uusia koko ajan, kun tulee uusia virusmuunnoksia. Esimerkiksi 2 kertaa vuodessa.
3 kuukauden ajan rokotettu ihmisiä Suomessa, vissiin jotain 800 000 henkilöä. Noin 50 kuolemantapausta (mahd. rokotteisiin liittyviä). Tällä tahdilla uhreja tulee 350 jos kaikki rokotetaan. Sitten toiset annokset kaikille ja niidenhän on kerrottu aiheuttavan pahempia haittoja kuin ensimmäisten annosten. Eli sen jälkeen kuolleita tulee olemaan ehkä 800. Sen jälkeen uudet "annokset" kaksi kertaa vuosittain kaikille ja kuolleita onkin jo muutamassa vuodessa muutamia tuhansia? Täysin mahdollista vaikka jossittelua onkin. Sairastuneita on tietenkin myös. Lasketaan vaikka näin: vakavia haittoja saaneita on tällä hetkellä noin 450. Jos kaikki piikitetään niin tuo luku on sitten 3150. Toisten annosten jälkeen ehkä 7500. Sen jälkeen tulee vielä lisää rokotuksia (2 x vuodessa, joka vuosi) niin vakavia haittoja saanaiden määrä on kymmeniä tuhansia? Kuulostaako siltä että nämä rokotteet ovat turvallisia? Sanon omana mielipiteenäni että näitä rokotteita ei kannata ottaa, enkä ainakaan itse ota. Mutta jos joku ottaa niin olisi ehkä viisasta ensin selvittää mitä on ottamassa, miettiä hyötyjä ja haittoja jne. Koska nämä eivät todellakaan ole ns. perinteisiä rokotteita, vaan jonkinlainen uusi juttu, tuntematon sellainen.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet kyllä melkoinen pessimisti ja vedät lääketieteen kehityksen vessasta alas. Kyllä rokotteista on suuri hyöty ja nämä koronarokotteet torjuu tartuntaa. Kun koronavirus on nyt muuntunut, alkuperäinen rokote ei tehoa täysin mm. afrikkalaiseen variaatioon, mutta estää kuitenkin vakavan tautimuodon. Rokotteita muunnetaan sen mukaan kuin viruksetkin muuntuu, aivan kuten influenssarokotteissakin. Jos rokotteissa todetaan vaarallisia sivuvaikutuksia, niitä muutetaan vähemmän vaarallisiksi. On mahdollista että koronarokotuskin jää vuosittain pistettäväksi kuten influenssarokotus koska on havaittu että koronavirus muuntuu. Ehkä se sitten joskus laantuu kokonaan tai sitten jää kiertämään maapalloa kuten influenssavirus.

      • Anonyymi

        mitä enemmän rokotuksia ,sitä varmpaa että olet anki viruksille.parepi kun annat oman alkuperäisen immuniteetin toimia kehossasi etkä lähde tuohon lääketehtaitten leikkiin mukaan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitä enemmän rokotuksia ,sitä varmpaa että olet anki viruksille.parepi kun annat oman alkuperäisen immuniteetin toimia kehossasi etkä lähde tuohon lääketehtaitten leikkiin mukaan !

        Kuulut näköjään Tegnellin porukkaan. Niinhän hänkin väitti vuosi sitten että Ruotsissa ei tarvita mitään suojautumista jotta saadaan luonnollinen immuniteetti. Eipä vaan saatu, vaan ihmisiä kuoli kuin kärpäsiä. Korona on siitä paha sairaus että immuniteetin saadakseen se pitää sairastaa täysimääräisenä, eikä kaikki selviä siitä hengissä ja jää myös pahoja terveysongelmia loppuelämäksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1689
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1598
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1179
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1134
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1112
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      7
      1028
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      4
      981
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      975
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      974
    10. 6
      960
    Aihe