Pullukat Ramadan paasto 12.4. mahdollisuus

Anonyymi

Kristittyjen Jeesus lupasi paastoovan kun sulhanen otetaan pois. En ole varma hetkestä, mutta luulen sen olevan lähellä. Siksi tuli mieleeni ekumeeninen Ramadan , jossa voisi aloittaa pysyvän paaston pitkäksi aikaa noudattaen omaa suosikki paastoa.
- kahtena päivänä viikossa
- yksi kuukausi vuodessa
- vegetarismiin siirtyminen
- jonkun nautintoaineen pois jättäminen
- celibaatti
- alkoholista luopuminen
Tämä Ramadan 2021 on hyvä aloitushetki, kun odotamme Imaami Mahdin saapuvan. Sekä Profeetta Isaa.

Itse olen pullukka, jolle on jo monen vuoden ajan ehdotettu paastoa. En kuitenkaan siinä päässyt edelläkävijäksi vaikka yritin 2001 vuonna, mutta sukulaiset patistivat syömään.
Varokaa sukua. Ryhtykää paastoon nyt Ramadanina, jos Jumala suo.

37

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun ilmaisuus lopetetaan, monille alkaa automaatisesti paasto

  • Anonyymi

   On hyvä tehdä parannus tai kääntymys nyt ennen kuin Mahdin toiminta alkaa. Hän saattaa alettuaan toimia nopeasti saattaakseen rauhan ja autuuden maailmaan. Voi olla että eräät toimet häneltä ovat melko radikaalejakin. Sitä emme vielä tiedä asettaako hän omat lähimmät miehensä vastuuseen kaikesta rauhan häirinnästä.
   Tuleeko hän kieltämään pilkkaavan käytöksen vai ei.

  • Anonyymi

   Itse veikkaan olevan mahdollista että tulee suuri ilmestys tai jopa Mahdin tulemus 2022 loppuun mennessä. Kaikki sanovat sitä mahdottomaksi ydinaseiden tähden, mutta toisaalta jos Iran saa ydinaseensa valmiiksi myös niin silloin Mahdi olisi tasaväkinen.
   Tehkää parannus! Valitkaa islam uskontunnustukseksi, jos Jumala suo. Testatkaa nyt paasto, jos Jumala suo. Älkää enää käyttäytykö sopimattomasti, vaan rukoilkaa että saisitte mahdollisuuden tutustua sunnaan eli haditheihin. Sunna merkitsee rakkaudellisia käytöstapoja ja pitkämielisyyttä.

   • Anonyymi

    Se on täyttä soopaa, kun ilmaisuus lopetetaan ja kaikki pelit vain seis ja kaput


   • Anonyymi

    Suomi kiehuu ketkä jalkoihin jää


  • Anonyymi

   Salaam!

   Rauhaa minä olen tullut tuomaan maailmaan.
   Rauhaa joka perustuu Jumalan kunnian ja tekijänoikeuden maailmaan tunnustamiseen.
   Mutta Koraani sanoo että saatana saa täyden vallan houkutella puolelleen muita kuin Jumalan palvelijoita. Sen tähden profeetta Aamos tunnusti sekä myös Jeesus ikuista sotaa. He valitsivat Jumalan vihollisten puolen.
   Vain vähän on rauhan ja Jumalan puolella väkeä. Silti kutsun sinua takaisin tosi islamiin, rauhan uskontoon.
   Kunnia Jumalalle korkeuksissa maassa rauha ja ihmisten kesken hyvä tahto.
   Joka on sodan puolella ja saatanan puolella on valintansa tehnyt. Minä olen päättänyt olla Jumalan puolella ja palata tänä Ramadanina islamiin.

   Salaam!

  • Anonyymi

   Jeesus on suuri kuningas ja Jumalan inkarnaatio Vamana, mutta hänkin valitsi Jumalan hylkäämisen ja oman kunnian tavoittelun Jumalan kunnian täydelleen tunnustamisen sijaan. Siksi on alati sotaa.
   Osta minulta puhdistettua kultaa Jeesus kuningas sanoo. Häntä vielä kiinnostaa Jumalan asiakin, vaikka valitsi sodan ja oman kunnian tien.
   Hän tahtoo tarjota kultaa. Niille jotka ovat köyhiä. Islamhan on hopeaa ja Siionin tytär raamatun kirjoissa. Kunnioittakaamme rikasta suurta kuningasta Jeesusta myös siinä määrin kun hän vielä hieman on Jumalaan päin kallellaan

  • Anonyymi

   Rajojemme ylitävät tuovat muassaan kultuurin joita suomalaisten pitäisi ruveta käyttämään näiten johtamisin ja vaatimuksi.
   - Ellemme näi toimi nämä huutavat meuhkaten rasistia ja vääräuskoista panetelleeen
   JA SITTEN NÄILLÄ ON LUPA HYÖKÄTÄ KIMPPUUME; KUN NÄITTEN VAATIMUKSET EIVÄT TOTEUDU, ELIKKÄ EMME SUOSTU NÄITTEN HUUHAIHIN

   Sitä päivää ootellaan koskas noi kaikki häädetään suomestamme

  • Anonyymi

   - Huilunsoittaja

   Lomitse puun ja pensaiden yö loisti hiljaa ikkunaan
   Ja pimennosta talon sen puhalsi joku huiluaan
   Yön halki soitto virtaa vie
   Niin tuttua, niin valoisaa
   Jokainen maa on kotimaa
   Perille johtaa joka tie
   Sen laulun alta avautui salattu mieli maailman
   Sen hetken syliin antautui alati läsnä olevaan

   minä tahtoisin isä jo kotiin
   isä minua väsyttää
   hän nostaa pienet kasvot
   ja huuli värähtää
   he lähtivät kesken saarnan
   minä loppuun asti jäin

   MIKÄ MUUTEN ON ISLAMISTIN JUONI

  • Anonyymi

   Elä, unelmoiden ja ole ahkera.

   Opeta toista, mutta innosta myös.

   Elä, mutta anna elämän sinua kasvattaa.

   Ole ystävällinen, mutta ole myös ystävä.

   Välitä toisista, mutta osoita se auttamalla.

   Anna anteeksi, mutta osoita se unohtamalla.

   Unelmoi, mutta älä unohda työskennellä unelmien saavuttamiseksi.

   MIKÄS ON ISLAMIN HURMOKSESSA TAKANA, ei mikään noista

  • Anonyymi

   Daniel 11 kertoo Etelän kuninkaan mobilisoivan kaikki joukot Pohjoista vastaan.
   Etelän kuningas on eri asia kuin islam. Islamistin ainoa päämäärä on sama kuin Imaami Mahdin päämäärä ja allegiancen solmiminen hänen kanssaan. Hän tuo 7 vuoden rauhan, mutta sitten islam jakautuu 73 kuninkaalliseen lahkoon ja alkaa mielivalta. Merkit noista lahkoista ja mielivallasta on jo olemassa. Mutta se ei ole tosi islamia, joka on rauhan uskonto ja kalifin alainen. Vaan se on huonoa islamia.
   Suomi on ahdingossa 200 vuotta. Mutta jos kansa voittaa ahneuden ja babylonin porton, haadeksen ja tuonelan. Esim Jehovan todistajien tai Helluntaikirkon avulla. Niin ehkä jäännös voi palata yhteen? En tiedä. Ilmestys 13 on menossa ja Karitsa ainoa joka voittaa

  • Anonyymi

   Suufilaisuus mielestäni lähti voittamaan mielenvikaisia ja naisia totuudessa, kulttuurissa ja oikeauskoisuudessa. Ne se voittikin, mutta Intian eroottiset uskomukset ja Kreikan Diogeneksen kyynisyys olivat totuudessa vielä mahtavammat kuin suufilaisuus.
   Totuuden räävitön ja jopa pilkallinen, loukkaava puoli jäi saavuttamatta. Ennen kuin vasta Ajatollah Khomeini saapui ja alkoi äärimmäisen vapaamielisyyden vallankumous. Yksin miekan avulla voi nimittäin islam päästä täysin vapaaksi.

  • Anonyymi

   Islamia vasten pitää saaha kaikkia samoja keinoja käytäen millä nuo meinaavat alueta tuhota ja vallata, tämä on lähtökohta milla mailma rauhoittuu, mutta se työ pitää siloin tehä loppuun asti ja juuria myöten

   • Anonyymi

    Nämä ovat toisaalta niin vaarallista porukkaa ja missä asti ovat jo levitäytyneet
    - käytäen valeasuja sitä troijan hevosta ns. näitten etsintä pitää suodittaa selvillä kokeilla joissa näitten fanaatisuus tulee esille taistelu islamin puolesta


  • Anonyymi

   Uskonnot ovat vain sanan luojia elikkä nimeyksiä ja ovat samassa asemassa elämän lähteen kanssa, miten JEESUS näitä aikanaan joutui puhistamaan pyhäkön pöytiä
   JA VAIKKA ihminen kaikin voimin kaikkineen pyrkii taivaan portaita rakentamaan, niilä ei korkeuksiin päästä

   Vaan elämän lähe on meissä jokaisessa ja kuletavissa omakohtaisella tiellämme valonantajana, siinä suuri ja pieni kohtaavat taivaan väläyksin

  • Anonyymi

   Kunnia Jumalalle korkeuksissa on ainoa tie RAUHAAN. Mutta monet vaativat kunniaa itselleen.
   Sodat alko pax romanan jälkeen kun raamatun kaanon valmistui ja Jeesusta palvottiin Jumalana.
   Toki Roomassa oli myös keisarin palvonta kultti, mutta se ei tuottanut sotia vaan tuomioita kristityille. Jotka kieltäytyivät palvomasta keisaria, mutta ei Kristusta.
   Islam on rauhan uskonto koska palvoo yksin Jumalaa.

   • Anonyymi

    Islam on rauhan uskonto koska palvoo yksin Jumalaa.

    Tällä varjolla noissä piilee vaaran paikat, jot näistä on pysyttävä kaukana ja ain toiseen suuntaan on lähetävä, miksi muuten suomeenkin syksyvät kunniakkaat koerashet


  • Anonyymi

   - >>Mitä lännen tulee tietää - islamin aikapommi << -

   pyrkivät luuloissaan koko euroopan tuhoon kultuureikseen

  • Anonyymi

   Helsingin poliisi: suomen kieli nykyään harvinaista rikollisjärjestöjen kuulusteluissa
   Tunkeutujat pyörittävät jo maamme huumekauppaa, eikä tilanne tule muuttumaan, ennen kuin rajat suljetaan.

  • Anonyymi

   Islamiin ei kannata liittyä ellei kykene kalifia kuulemaan ja arvostamaan. Hän kutsuu pelastukseen eli toimimaan Jumalan tahdon ja sääntöjen mukaan Koraania ja sunnaa arvostaen. Mutta on monia lahkoja jotka saatanaa seuraten kutsuvat helvettiin.
   Jo Profeetan (saas) aikana muslimit luopuivat Koraanista saadakseen saatanan avulla VOITON. Imaami Mahdi tulee olemaan Faarao Nekoa siteeratakseni KUOLEVAN AURINGON VIIMEINEN SÄDE. Toki hänen jälkeensä vielä voi tulla inkarnaatioita, mutta monijumalaiseen veeda kulttuuriin. Mahdi on monoteismin ja rauhan uskonnon viimeinen vakava sana? Ymmärrän kyllä jos jokin parempi tie on jollakin tiedossa että hän valitsee sen. Mutta itse olen sitä mieltä että islam on ainoa auktorisoitu uskonto Isan tai Jumalan edessä. Muuta yhtä hyvää uskontoa ei ole.

   • Anonyymi

    Valtaus järestelmä tuo islam on jot kaikki voimamme suomessa tuota vasten
    - noita ei pidä päästää etenemään ja helvetöimään maatamme suomea


  • Anonyymi

   Elintasosiirtolaisilta, haittamaajamuuttajilta ja niiden perheen maahan pääsy estettävä. Tilapäistä suojelua vainotulle tarjottava työvelvoitetta vastaan. Menkööt takasin kotiin ne joilla siellä iso suku! Kyllä suku suojelee!

  • Anonyymi

   Pian tämä ialan kielletään mailmanlaajuisesti ja kaikki siihen viittaavakin

   Turkin presidentin ja EU-johdon kokouksessa pyrittiin työskentelemään blokin ja Turkin välisten suhteiden parantamiseksi. Turkin irtautuminen Istanbulin yleissopimuksesta naisten suojelemiseksi väkivallalta oli myös esityslistalla.

   Lopulta EU-komission puheenjohtaja istuutui sohvalle hieman etäämmälle ja alemmaksi. Häntä vastapäätä istui Turkin ulkoministeri Mevlüt Cavusoglu, joka myös osallistui keskusteluun.

   Twitterissä muistutettiin, että EU-komission edellinen puheenjohtaja Jean-Claude Juncker sentään sai istua samalla korkeudella tapaamisissa Erdoğanin kanssa

  • Anonyymi

   VÄKIVALTA, SEKSI JA NAISEN ARVO ISLAMIN USKONNOSSA

   - Koraania ei voi päivittää. Se on Allahin sanelema kirja emmekä voi Allahin sanaa alkaa muokkaamaan.

   Kyllä netti kertoo mitä NÄMÄ touhut ON

   • Anonyymi

    Näihin huuhailuihin on vastattava samoin menetelmin ja yhtä periksiantamattomasti


  • Anonyymi

   Peräänkuulutan vain sitä että islam uskontona on eri asia kuin etelän kuninkaan sotavoima, joka saattaa palvoa saatanaa islamin valekaapuun kääriytyneenä.
   Islam uskontona idealistisena on eri asia kuin langennut, luopunut islamin kannattaja.

  • Anonyymi

   Islammm on monikerroksinen valtaus ja alistamis systeemi, kaikki tämän tunnustajat pitää ejistää suomessa siihen asti, kun tämä on mailmanlaajuisesti koko sakki tuomiolla

   • Anonyymi

    Turkin toiminta on juuri sitä mihin pyrkivät, kaikki järestelmät säpäleiksi ja näitten tyyli kaiken ylle, siinä on tämän jotoksen yksi vaihe, miksi muuten EU- tälle vielä viitsii kumarrella

    Kyl pitää jo olla osuvammat tuotteet ain siloin kun noita kohtaa, koska turkin sadetus on myrkyy euroopalle


  • Anonyymi

   Kaikkien niin islamissa jo olevien kuin kääntyvien on oikein ottaa vastaan Jumalan lähettämä oikein johdettu kalifi Imaami Mahdi.
   Hänen antamansa ratkaisut eri kysymyksiin ja ongelmiin ovat oikeat.
   Varottava on väärää Mahdia. Oikea Mahdi on jo nyt vaikuttanut hengellään positiivisesti esim. Lainsäädäntöön tukien kaikkia oikeita ja hyviä pyrkimyksiä parhaansa mukaan. Niin lukee muistaakseni Harun Yahyan kirjassa.
   Näen suurta edistystä jo tapahtuneen ja lisää toivoakseni tapahtuu oikein kohdennettuna kun aikaa kuluu.

   • Anonyymi

    Tämä touhu on vaarallisinta mitä maa päällään voi kantaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä touhu on vaarallisinta mitä maa päällään voi kantaa

    Enpä usko niin. Hän toimii Jumalan edustajana maan päällä.
    Se mitä Juuda, Kiina, Venäjä ja Yhdysvallat ovat viime aikoina salassa puuhanneet on vaarallisinta mitä on ja merkitsee ikuista sotaa.
    Islam pyrkii tuomaan seitsemän vuoden rauhan maailmaan , jossa salainen sota raivoaa.
    Toivotaan että on mahdollisuus tuolle 7 vuoden välirauhalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Enpä usko niin. Hän toimii Jumalan edustajana maan päällä.
    Se mitä Juuda, Kiina, Venäjä ja Yhdysvallat ovat viime aikoina salassa puuhanneet on vaarallisinta mitä on ja merkitsee ikuista sotaa.
    Islam pyrkii tuomaan seitsemän vuoden rauhan maailmaan , jossa salainen sota raivoaa.
    Toivotaan että on mahdollisuus tuolle 7 vuoden välirauhalle.

    Jumala on kaukana tuosta touhusta, kun tämä porukka tätä valtaustaan pistää pystyyn
    - niinkuin turkin riehuja sanoi on vain yksi islam mikä repii tai pyrkii repimään maapallon riekaleiksi,
    - koskan tätä sakia rupeamme joukolla sivistään niinkuin kuuluu ympäri maapallon


  • Anonyymi

   Viisasta kun ei syödä vaikka sossu kustantaa ja jälkiruoat päälle. Toinen viisas kun ne pyhiinvaelluksellaan kiertää patsasta ja kivittää sitä. Enimmät kivet osuvat patsasta lähimpänä oleviin. Viisasta porukka nämä uussuomalaiset!

   • Anonyymi

    Niin ja tavallaan sekin on vielä "pahaa", että islam itse loi sossun. Koraani nimittäin sanoo, että miehestään eronneista naisista, joista joillakin saattaa olla lapsiakin pitää koko yhteisön kantaa huolta ja turvata heille toimeentulo kohtuullinen. Yksin sinkkuna elävät eronneet naiset ovat siis oleet se syy miksi sossu luotiin ja Koraani on sen mahdollistanut.

    Ihmisoikeuksien julistushan puolestaan sanoo kaiketi että jokaisen työhön kykenevän ja halukkaan on mahdollista saada työpaikka tai opiskelupaikka. Tuollainen täystyöllisyyden ihanne vallitsi Presidentti UKK Kekkosen aikana. Silloin saattoi jokaisella parturillakin olla apulikka töissä ja Ruotsiin vaelsi joukko suomalaisia työnhakuun. Heille ei ollut kyllä tarjottavana mitään huippuhommia, vaan päätyivät: siivoojiksi, ikkunanpesijöiksi, karkkitehtaan pakkaamoon tai nappikauppiaksi. Mutta työtä kuitenkin tarjottiin kun se kuului ihmisoikeuksiin.

    Tänä päivänä on ihmisoikeudet oleet vähän katkolla ja niitä ei ehkä yhtä paljon kunnioiteta kuin ennen johtuen UUDESTA MAAILMANJÄRJESTYKSESTÄ, JOKA TULEE JOKO HALLITTUNA RAKENNEMUUTOKSENA TAI SITTEN ROMAHDUKSENA.


  • Anonyymi

   Anteeksi että suosittelin tuota hurjaa Ramadan paastoa. Se ei ole terveydelle mutkatonta. Jos ei juo niin suolisto kuivuu. Ulostaminen vaikeutuu ja monin tavoin on tuntemuksia jaloissa , päässä, ja vatsassa. Kuivuu melko pahoin jos ei juo.
   Luulen että keskeytän oman paastoni ja etsin terveydelle sopivamman keinon laihduttaa ja lähestyä Jumalaa!!!
   Varokaa kaikkia tämän ketjun kehotuksia. Luulenpa että alkoholikin on monelle lahja joka on auttanut kumppanin löytämään. Siis kukin pysyköön niin kuin Jumala on siunannut!!

  • Anonyymi

   Mikä paasto se on kun pimeässä syödään.

   • Anonyymi

    Kelan piikiin kaikki, on se pimeetä kautaaltaan näiten elämä ja touhut
    - ja mukas vielä paastolla neitseille korkeuksiin


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   215
   4384
  2. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   36
   4065
  3. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2526
  Aihe