Aihe

Uudentyyppisiä superbakteereja suomessa

Anonyymi

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomessa-on-havaittu-uudentyyppista-superbakteeria-vastustuskykyinen-antibiooteille-voi-sairastuttaa-myos-perusterveen/8104446#gs.xqf15p
"Suomessa on havaittu uudentyyppistä superbakteeria – vastustuskykyinen antibiooteille, voi sairastuttaa myös perusterveen.
Tyypillisesti tämän tyyppisiä bakteereja havaitaan Aasiassa ja Aasian maista tulevilta matkailijoilta. Euroopan tautikeskuksen havaitsema kanta on kuitenkin eurooppalainen.
– Ei tiedetä, liittyykö Suomessa havaittu tapaus ulkomaan matkailuun vai ei."

Just joo, taas yritetään selitellä, ettei tällaiset superbakteerit tule ulkomailta matkailijoiden mukana, vaikka näitä bakteereja havaitaan Aasiasta tulevilta matkailijoilta.
Ihme matkailun suojelua, että yritetään väittää, ettei matkailu viruksia ja bakteereja levitä, kyllä levittää ja matkailu on yksin syy siihen, että eksoottisessa maassa esiintyvä bakteeri tulee suomeen.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuolla Aasian suunnalla monessa maassa antibiootteja on käytetty jo vuosia melko sumeilematta ja aivan järeimpiäkin pikkuoireisiin, tietenkin ilman reseptejä ja lääkärikäyntejä. Tällainen avoin lääkitseminen on aiheuttanut sen että on kehittynyt kaikille tavanomaisille antibiooteille vastustuskykyisiä superbakteereita. Jos sattuu saamaan tuollaisen vaikkapa Intianmatkallaan, siinä ollaankin pahassa tilanteessa.

  • Anonyymi

   Bakteerit osaavat mutaation, muuten ei olisi elämää maapallerolla?☠️☠️

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   372
   8175
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   7295
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   3511