Aihe

Haussa monipuolisen kätevä emäntä

Anonyymi

Olen mies. Harmikseni en ole vielä löytänyt elämääni sopivaa naista. On minulla yksi, mutta pitkästä ajasta huolimatta hänestä ei ole kouliutunut monipuolista yleiskumppania. Toivelista uudesta elämänkumppanista on seuraava: Kiihkeä rakastaja, sopivasti itsenäinen, itseään arvostava, toista kunnioittava, teknisesti monitaitoinen, henkisesti tasapainoinen, sivistynyt mutta ei liian korkealentoinen, riuska ja hellä sekä mukiinmenevän näköinen.
Sopiva muodokkuus ei ole haitaksi, mutta silikoni- kollageenibarbia en huoli. Aito raikas nainen on paras. Eloveena on aina pop, myös tummaverikkö toki käy. Huutakaa hep, jos löydätte itsenne kuvauksesta.

Heinäpellon poika

10

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljon pitää olla ikää naisella??

   • Anonyymi

    Mieluiten 30-40 välillä. Ei sekään niin tarkkaa ole.
    Tärkeintä on, että sopisit vaikka maatilalle emännäksi. Et turhia kainostele, osaat ja uskallat tarttua toimeen, ja silti uskallat olla Nainen.


  • Anonyymi

   Mitä ominaisuuksia siltä yhdeltä puuttuu? :)

   • Anonyymi

    Vähän kaikkia. Miksi muuten täällä huutelisin?


  • Anonyymi

   Hep!

  • Anonyymi

   Heppi

  • Anonyymi

   Sitten se sinun markkinointipuhe, kiitos. Kerro mitä hyvää sinulla on tarjota sille ihanalle nais ihmiselle. Miksi tuo suloinen unelmiesi nainen sinut juurikin haluaisi. Hänhän saisi kenet vaan. Miksi sinä olisit se hyvä vaihtoehto.

   • Anonyymi

    Minä olen perusjätkä, olematta sohvalla makkaraa ja olutta nauttiva pallero. Koulutettu ja kouluja käynyt, mutten mikään snobi. En varakas tai kovatuloinen. vaan keskituloinen palkansaja.


  • Anonyymi

   Hyi saatana.

   Ei sovi.

   • Anonyymi

    Riuska ja toimelias emäntä? En tarkoita sillä kuulantyöntäjää, vaan rohkeaa, omatoimista ja oma- aloitteista naista.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   580
   6529
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   280
   4929
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   147
   2326