Aihe

Toyota laatu.

Anonyymi

Rapistuu korin pelti niin ohutta aiheutaa korin taipumista ja vaapumista nitinää.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja moottorista jopa lohkot halkeilee ja korkeajännitekaapelit sulaa ja lyö oikkariin. Paskoja ajaa ja meluaa. Ajatella ´kuinka tyhmä Suomalainen on kun tuollaisia ostaa omalla tai rahoitusliikkeen rahalla.

   • Anonyymi

    Toyota tekee edelleen parhaat moottorit. Niiden rikkoutuminen on ollut sangen harvinaista. Amerikassakin on ollut vuosittain noin sata tapausta, vaikka siellä myydään vuosittain miljoonia Toyotia. Muiden valmistajien moottoreissa on ollut vikoja roimasti. Skoda ei edes kelpaa Yhdysvaltoihin sen kelvottoman laadun vuoksi. Toyota on siellä kiistatta arvostetuin automerkki.


  • Anonyymi

   Skoodasta tippui pohja pois siis vuosimalli 2018 onko nämä näin huonoja?

  • Anonyymi

   Toyota on maailman paras tekemään säästöjä autojensa tuotannossa, mutta nyt alkaa olla meno jo sellaista että ne hajoavat heti alkuunsa ja mätänevät todella nopeasti ja nyt alan ymmärtämään miksi Toyotan omistajalle katsastustilaisuus alkaa olla kovin pelottava ilo on suurimmillaan jos sen saa kerrasta läpi, vaikka auto on käynyt ennakkoon katsastushuollot ja korjaukset, mutta aina se pelottaa kun tietää millaisella autolla ajaa.

   • Anonyymi

    Vaikka Toyota on tehnyt säästöjä tuotannossaan se ei näy laadussa. TOYOTAn autot ovat yhä kestäviä, viattomia ja ne eivät ruostu. Suomessa Toyotilla ajetaan noin 20 vuotta. Tämän jälkeen ne lähtee Afrikkaan. Siellä niillä ajetaan vielä pitkään.Sinne kelpaa vain Toyota merkkiset autot. Niitä lähteen Suomesta Afrikkaan tuhansia vuodessa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   422
   9331
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   265
   8423
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4706