Aihe

Pudasjärven koronaaltistumiset

Anonyymi

Ja nyt sitten tuovat kuusamoon tullessaan.

8

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äkkiä Kuusamon rajat kiinni ja sulkutoimenpiteet koillismaalla käyttöön ennenkuin kuollaan kaikki

  • Anonyymi

   Sitten ku vähenee tarpeeksi kansalaisia niin sitten otetaan vasta tosi toimet käyttöön. Vähä liian matti myöhäsiä ollaan eduskunnassa. Ei rukallakaan ole tietoakaan mistään koronasta.

   • Anonyymi

    Kuusamon rajat kiinni ja tuplavaipat naamalle ja asbestihaalarit ennenku kuollaan kaikki


  • Anonyymi

   No ei tuo. Korona on täällä jo yli vuoden pyöriny, että eiköhän se ole jo joka paikassa jos on. Media ja thl on jatkuvasti pelotelleet kuinka se lähtee leviämään jouluna, hiihtolomilla, pääsiäisenä, vappuna, syksyllä, kesällä jne mutta ei se leviä. Pelkkää pelottelua. Mieti mikä määrä kuusamossakin ollut turisteja ihan jatkuvasti, mutta ei vaan ole levinnyt eikä leviä. Ps. kontitki purettu joka paikassa kaikessa hiljaisuudessa sekä varasairaalat. Se siitä hirvestä viruksesta.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä aina pelotellaa että nyt räjähtää korona oli se sitten joulu uusvuosi juhannus pääsiäinen vappu hiihtoloma tai mikä vaan muttei vieläkään ole tapahtunu. Kyllä lomalaiset osaa käyttäytyä. Itse olen palvelu ammatissa ja kyllä täytyy sanoa että on todella hyvin porukkaa riittäny viime kesästä lähtien kiitos siitä lomailijat. Toivottovasti viihdytte ja tulette uudestaankin. Aina on ilo palvella teitä.


   • Anonyymi

    Höpö höpö, kuollaan kaikki.


  • Anonyymi

   Poliisit kuusamon rajoille ja kauppojen tuulikaappeihin tarkastamaan ihmisten rokotustodistukset ja valvomaan maskien käyttöä, ja jakamaan sakkoja niille jotka eivät niitä käytä. Ei tämä vitsaus muuten ikinä lopu, itse olen ainakin niin sressaantunut koko vallitsevasta tilanteesta ja muiden ihmisten välinpitämättömyydestä että taaskaan ei ole saanut nukutuksi pariin yöhön

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   6810