Aihe

Kaksi kotia?

Anonyymi

En tiedä onko aikaisemmin keskusteltu tällaisesta kuin että pariskunnan toinen osapuoli hankkii itselleen "kakkosasunnon"? Joko omistus, asumisoikeus tai vuokra sellaisen. Tarkoitus ei olisi erota tms, vaan nimenomaan parantaa molempien elämänlaatua antamalla molemmille enemmän elintilaa elää omannäköistään elämää. Pitkän parisuhteen jälkeen monillahan on se tilanne, että pariskunta on kasvanut hieman erilleen siten, että molemmilla on omat juttunsa. Kuitenkaan eroa ei vättämättä kumpikaan osapuoli halua, koska kuitenkin on jäljellä paljon yhteistäkin. Ajatuksena olisi siis jatkaa yhteiselämää, mutta siten että aika-ajoin toinen (minä) viettäisin aikaani toisessa kämpässä.

Jos siis taloudellisesti on mahdollista järjestää elämänsä ko tavalla, kuulostaisi ainakin omasta mielestäni kokeilemisen arvoiselta asialta. Onko jollakulla kokemuksia tällaisesta?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

    Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
    Kotimaiset julkkisjuorut
    97
    6775