Aihe

Haapaveden kaupunki etsii johtajaa nostamaan kaupungin elinvoimaa kukoistukseen .

Anonyymi

Pari viikkoa on hakuaikaa:

Haemme Haapaveden kaupungille
KAUPUNGINJOHTAJAA vakituiseen virkaan 1.9.2021 alkaen

Haapavedellä on vireillä monia mielenkiintoisia elinkeinoelämää ja vetovoimaa kehittäviä hankkeita. Haapaveden kaupunki tarjoaa palvelut 6700 asukkaalle n. 700 ammattitaitoisen työntekijän voimin. Tervetuloa kehittämään kaupungin toimintaa ja palveluita yhteistyössä kaupunkikonsernin ja laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Etsimme tulevaisuuteen suuntautuvaa, kehittämismyönteistä johtajaa, jolla on kykyä asioiden, ihmisten ja verkostojen hyvään johtamiseen. Yhteistyökumppaniksi tarjoamme tähän motivoituneen johtoryhmän, osaavan henkilöstön ja rakentavan luottamushenkilöyhteistyön. Uuden valtuustokauden alkaessa strategiatyö antaa hienot mahdollisuudet johtajuudelle ja uusille avauksille.

Hakijoilta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta sekä perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Arvostamme kuntatalouden, kuntien toimintaympäristön sekä elinkeinoelämän tuntemusta ja osaamista. Aikaisempi kuntajohtajakokemus katsotaan eduksi.

Hakemus liitteineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 16.4.2021 kello 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun henkilön kanssa laaditaan johtajasopimus. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Rekrytoinnissa voidaan hyödyntää soveltuvuusarviointia osana valintaprosessia.

Lisätietoja antavat valtuuston puheenjohtaja Päivi Ollila p. 044 7591235 ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anri Kolehmainen 044 7591310.
Lisätietoja

https://www.haapavesi.fi/

3

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ILKKA REPO on sopiva Haapaveden kaupunginjohtajaksi

   • Anonyymi

    Kyllä ja paras, tuntee Haapaveden asiat!


  • Anonyymi

   Ei tänne ketään har, ei ketään osaavvaa,kokemusta omaavaa, innovatiivista, joukkue pelaajaa joka pystyisi joukot yhdistämään yhteisen hyvän taakse.
   Tästä piti Ollila ja Kärnä huolta alleviivatessaan yksipuolisesti Haapaveden olevan rähinä kaupunki huonolla ilmapiirillä. Mitäpä kepu tästä välittää, siellä on jo varmasti omalle suosikille peti pedattina. Kyllä ällöttää tämä kepuliterva missä kahlataan ja räpistellään kuin kärpäspaperissa. Kaupunginjohtajan pitäisi olla puoluepolitiikan yläpuolella. Sellaista kaupunginjohtajaa arvostaisin. Kepun valitsema mies peräsimeen.....no senhän tietää mitä siitä tulee.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2335