Aihe

Hollanti lopettaa/ tauolle Astra Zenecan

Anonyymi

koronarokotteen alle 65-vuotiaiden yllättävien veritulppien esiintymisen takia. Hollannista kerrotaan niin nuo veritulpat ovat samanlaisia kuin on ollut muuallakin Euroopassa. Viidelle nuoremmalle naiselle on tullut vakavampi veritulppa ja yksi naisista kuoli. Siis tämä asia on erittäin vakava.

Amerikoissa Astra Zenecan koronarokotteet eivät ole saaneet vieläkään myyntilupaa. Siellä tuota rokotetta ei ole käytetty lainkaan. Halvalla saa huonoa ja tämä on totuus.

Kun olette menossa rokotettavaksi, niin varmistakaa, että saatte jonkin muun kuin tuon veritulppia aiheuttavan koronarokotteen. Joku systemaattinen vika siinä täytyy olla ja se vielä niin ihmisiä ja ihmisten terveyttä ei myöskään pidä antaa alttiiksi tällaisissa asioissa. Tavallaan olemme koeihmisiä osittain. Meille kansalaisille kerrotaan, että koronarokotteen siis Astra Zenecan hyödyt ovat suurempia kuin haitat ja meidän kaikkien tulisi myöskin ajatella tällälailla. Koska on muitakin koronarokotteita, niin kannattaa odottaa, että saa turvallisemman.

Myöskään iäkäille tuo rokote ei ole sen turvallisempi kuin nuoremmille, mutta kuitenkin Suomessa on aloitettu Astralla rokottamaan iäkkäitä yli 70 vee ikäisiä. Vanhemmat ihmiset eivät ymmärrä tätä rokotepolitiikkaa, he eivät ymmärrä vaalia omaa henkeään veritulppariskistä huolimatta vaan ovat ilmeisesti ymmärtämättömyydessään vaan iloisia, kun heidät rokotetaan vaarallista virusta vastaan.

Miettikäähän näitä asioita.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Astra Zenecan rokotteen nimi muuttuu kohta ja uusi nimi on VAXZEVRIA.

  • Anonyymi

   Maat, joissa on rokotettu Astra Zenecan koronarokotteella on esiintynyt erikoisia veritulppatapauksia. Olisi aika ajatella,...ei se ole yhtään vaarattomampi rokote iäkkäimmille. Miksi ikäihmisiin suhtaudutaan tässäkin asiassa välinpitämättömästi. Pitää saada johonkin pistettyä ne tilatut Astrat, niinkö se menee?????

  • Anonyymi

   Ei rokotetta voi valita. Voit valita vain otatko vai et.
   Voiko myöhemmin saada jonkun toisen, jos nyt kieltäytyy ?

   • Anonyymi

    Kyllä rokotteen voi myös valita, ei ole niin mustavalkoista tämä touhu. Turku ilmoittaa ajat tietyille ikäryhmille, mutta tottakai voi odottaa jotain muuta kuin Astrarokotetta. Maailma on melko mustavalkoinen ja tuon mustavalkoisuuden periaatteella täällä maailmassa on upottu moneen suohon.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   267
   5911
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   742
   5576
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   4314