Aihe

Rungon korjaukset ja primerointi

Anonyymi

Minulla on hyvässä kunnossa oleva International Gel Shield primeri rungossa. Nyt joudun vaihtamaan läpivientejä ja laminoimaan yhden läpiviennin kiinni. Miten saan varmistettua että korjatun alueen epoksi tarttuu vanhaan ympäröivään kerrokseen? Miten saan kaiken pohjamaalin pois alueen ympäriltä, kovaa antifoulingia tuntuu aina jäävän pohjamaaliin kiinni? Olisiko Primocon hyvä vaihtoehto epoksille? Koko pohjaa ei viitsisi raapia puhtaaksi.

3

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Skrapalla vaan ympäriltä sentin verran pohjamaalia pois primeriin saakka. Kun epoksilla laminoit umpeen niin levitä epoksia gel shieldin reunoille saakka (tai vähän päälle). Sitten epoksikitillä tasaiseksi. Ei mitään yksikomponenttisia (Primocon).

   • Anonyymi

    Kiitos. Näin ajattelinkin, mutta sitten pohdin epoksimaalin tarttumista vanhan ja kovettuneen epoksiprimerin päälle. Yritin myös skrapailla myrkkyä pois mutta on päällimmäisessä primerissa niin hyvin kiinni että primer lähtee myös mukaan.


  • Anonyymi

   Aja reiän ympäristö hiomakoneellla kuidulle. Viistoa reuna ja tee lasikuitupaikka. Silottele pakkelilla, hio tasaiseksi, primeroi ja lopuksi väri päälle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6141