Aihe

Miten kertoa tekstarilla tunteistaan ihastukselle??

Noh oon nyt sitten päättänyt että kerron pitkäaikaiselle ihastuksen kohteelle tunteistani ja koska nähään vasta kesällä (& mun kieli varmaa menis solmuun jos yrittäisin sanoo jotai face to face) päätin kertoo viestillä. JA EI MULLA KYLLÄ POKKA SOITTAMISEENKAAN RIITÄ ENNEKU JOKU EHOTTAA! Asutaan siis n.100km pääs toisistamme ja ollaan iha ok kavereita et välil jotai pientä jutusteluu ku oon niillä mut siihen vähä kaatuki ollaan siis molemmat 12 ja tarviin yksinkertasesti apuu sen kaa et mitä sanon:) KOSKA EN OO KOSKAAN ENNEN KERTONU KELLEKKÄÄ TUNTEISTANI:-)

3

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rakkaudella. Mut mietipä niin päin, että tyttö lähettää poikakaverilleen tekstarin missä kertoo jättävänsä sen, samalla kun viettää iltaa toisen pojan kanssa.. Tai että nainen jättää deitti-miehen tanssilattialla kun toinen mies osuu samalla tanssilattialle.

   Miltä tuntuu sivuun jääneestä miehestä? :(
   Ensimmäinen sai pitää poikakaverin kun se poika oli kaveri mulle ja kaverisuhde on tärekeämpi kuin ailahteleva "teline", tanssilattia :).

  • Anonyymi

   Itse olen nyt 51v mies. Kauan sitten eräs ikäiseni nuori nainen ilmaisi kiinnostuksen jonka jouduin henkilökohtaisien syiden vuoksi torppaamasn. Jos tuohon aikaan olisi ollut omat puhelimet niin asia olisi ollut helpompi. Todellinen syy oli kuitenkin sellainen ettei mikään olisi pelastanut juttua

  • Anonyymi

   Lähetä sopiva hymiö tms.symboli.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2420