Aihe

Oulun ärsyttävin piirre

Anonyymi

Juoruilu. Juoruilu on ärsyttävin ominaisuus. Ärsyttäväksi sen tekee se, että juorun todenperäisyyttä ei tarkasteta. Jos juorun todenperäisyyttä ei tarkisteta niin se ei ole fakta. Ihmettelen tätä.

Toinen ärsyttävä pakkomielle on leikkiä tuntevansa jonkun jonka on nähnyt yhden kerran jossakin taikka vaihtanut pari sanaa. Tällinen päävaivainen sitten kuvitelmissaan keksii elämäntarinaa toiselle.
Juorun erottaa tosiasiasta se, että sitä ei sitten millään haluta korjata tosiasioilla.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei. Olen samaa mieltä juoruilusta. Ja jos juoru on täysin keksitty niin vielä epätodennäköisemmin kohde siitä kuulee. Esim työympäristössä juoru kiertää kohdehenkilöä kuin kiertoradalla. Joku mehukas juoru, eikä välitetä onko se totta vai ei, vaikka olisi helppo kysyä ja varmistaa, vaan kerrotaan eteenpäin.

   Esim. Seiska lehteä tilaa Suomessa yli 300000 henkilöä, ja se sisältää pelkkiä julkkisjuoruja, tyyliin julkkis laivalla kaatokännissä katso kuvat.

  • Anonyymi

   Totta. Monilla oululaisilla on pienet piirit ja reviiri.

  • Anonyymi

   Jännä miten lähes kaikki paha lähtee siitä kun ihmiset ei osaa pitää suutansa kiinni, vaan alkavat tarjoilla omia konseptejaan muille. Näiden väärintulkintojen varassa sitten eletään, tehdään päätöksiä ja suhtaudutaan toisiin.

   • Anonyymi

    Ja selväähän on että moni käyttää valehtelua ja totuuden muuttelua sumeilematta hyväkseen. Sehän se vaarallinen valhe on joka on osaksi totta. Mutta näinhän on aina ollut. Samaa on kirjoitettu jo raamatussa 2000 vuotta sitten.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   6106