Oletko päässyt panemaan vanhempaa miestä?

Anonyymi

Haaveilen usein seksistä vanhemman miehen (50 ) kanssa, itse olen 27v nainen. Mies saisi tehdä mitä tahtoo, panna paljaalla ja laueta sisään ;) ehkä haave vielä toteutuu...

Millaisia kokemuksia muilla on vanhemmista miehistä?

66

3099

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerro lisää miten yhteyttä jne

      • Anonyymi

        Haista paska


    • Rohkeutta. Minä haaveilen sinun ikäisestä kun pääsisin nuolemaan tollaselle orgasmin. Saatika että pääsis vielä panemaankin. Huh Huh.
      Olen 50 mies. Mistä olet? Jos kauempaa silloin tarttisin yöpaikan. Minun luokse saa kyllä tulla.
      r.sexii69 ät gmail.com

    • Anonyymi

      Älä vaan kokeile! Ne vaan tekee hitaita työntöjä tunnin ja äheltää sua kummin asentoihin ja hikoavat pirusti ja sitten ovat kuin kuollut kala etkä vois vähempää kiinnostaa...

      • Anonyymi

        Suomalaiset miehet usein unohtavat tehdä näitä hitaita työntöjä, joista nainen nauttii. Usein poljetaan hetki kuin tulpatonta mopoa ja sitten räjähdetään karjuen kuin jokin tulivuori. Naiselle ei edes yritetä tuottaa mielihyvää, vaan ollaan vain itsekkäitä.
        -Ugh


    • Anonyymi

      Haluatko kokeilla täällä on5o mies

    • Anonyymi

      Kaveri pani 120e 59v miestä.
      Uimarannan pukukopissa.
      Eikä käyttäny kumii.

      • Anonyymi

        Jaa mies ehdotti vaan randomisti seksiä niin kaverisi antoi 120€:lla panna paljaalla?


    • Anonyymi

      Olen 50v mies ja vaikk olenkin yksin, niin tuskin saisin sulkaa siitä, että olisin alaikäisen kanssa!

    • Voin auttaa sinua tämän haaveen toteuttamisessa. ;9

      • Anonyymi

        Eli melko paljon oletan?


    • Anonyymi

      Joko haluat päästä toteuttamaankin?

      • Anonyymi

        No minäkään en kyl todellakaan sun kanssa 💩


    • Anonyymi

      Missäpäin noin kiihki seura ois?...jos/kun saa nuorta seuraa ,niin naisella voi olla vähän kokemusta ja ehkä kiihkiämpikin...Riippuu ihan naisestakin .tv 50v,mies

    • Anonyymi

      Minä päädyin kokeilunhalusta itseäni 25-vuotta vanhemman miehen pantavaksi:)

      Oli tähän asti parasta seksiä sillä mies selkeästi tiesi miten naisen saa tyydytettyä.
      Pitkä esileikki ja sain muutaman kerran jo siinä vaiheessa. Yhdynnässä tuntui että mies ei tule ikinä ja kun hän sitten viimein karjuen tuli niin se oli niin kiihottavaa että laukesin itse rajusti siinä samalla.

      Suosittelen kokeilemaan;)

      N23

      • Anonyymi

        Varmasti mukava kokemus, jos on taitava taikasauvan käyttäjä. Itsellä kanssa kokemus nuoren naisen kanssa ja kyllä nautittiin aina kun tavattiin ilon merkeissä. Se mikä häntä kiihotti oli varmasti se itsevarmuus siitä kun toinen tietää tasan tarkkaan mitä tekee ja miten pitkittää tulivuoren räjähtämistä enen kuin kuuma laava pärskyi kauniille pienille terhahoille pihoille.
        -Ugh


      • Anonyymi

        Milloin haluat uudestaan?


    • Anonyymi

      Täällä 50 mies Pirkanmaalta, oletko halukas kokeileen? Viestitä jukkap9 at luukku.com

    • Anonyymi

      Heinolan setä 44 v voisi nylkyttää sinua nysällään!

    • Anonyymi

      Olen 50-v mies. Taidan sitten olla tällainen "vanhempi" mies. Nuorempien naisten kanssa on viime vuosina ollut vähän hiljasempaa.

    • Anonyymi

      Positiivistä tässä oli "päässyt panemaan vanhempaa". Voisin välillä rouvan vaihtaa hetkeksi nuorempaan. Ihan nuoruuden muisteluiden takia.

    • Anonyymi

      Olen just 50 täyttänyt ja täynnä nuoren naisen kiihkoa. Käyn rakastelemassa 30v ihanaa naista. Jos kiinnostaa, niin pks seudulta löytyis sulle sopiva vanhempi😍

    • Anonyymi

      Ihme juttu, jos joku haluaa naida vanhemman kans.
      Mitä sillä väliä kuka panee ketä, jos ei mene turva rajan alle ja ala naimaa kakaraa.
      Jos nainen on yli 20v, niin eiköhän hän ole kykenevä päättämään.
      Itse olin 21v ja minulla oli pakko saada rahaa. Tarjosin miehille mahd päästä pillulle, ja en tiedä oliko onni puolellani sillä kohdalleni sattui ihan ihana mies 58v.
      Koin sellaisen yön että pillu oli möyhennetty ihan perusteellisesti.
      Enkä ollut nähnyt sellaista varustusta.
      En tiedä naiko viagralla vaan millä. Mutta kulli oli kovana.
      Piti olla kondomilla mutta pyynnöstäni pantiin paljaalla..
      Sain rahat tipillä, harmitti niin vietävästi että oli pakko ottaa rahat. Ja siinnä oli hyvä tippi lisäksi.
      Kysyin haluaako hän lisää, vastaus oli hymyn kera että ei viikkoon ainakaan.
      Siitä alkoi meidän ystävyys, ja aina kun tunsin tarvitsevani pyysin häntä käymään.
      Aina hän huolehti siitä että sain taloudellisen avun kun tarvitsin.
      Että joskus kannattaa katsoa jos halut on.

      • Anonyymi

        Mä olen nyt päälle 50v mies ja tutustuin helvetin hyvään tyyppiin itseä seitsemän vuotta vanhempaan naiseen joka oli todella nauravan oloinen.

        Ei vaan hän lämmennyt vaan etsii seuransa muuten. Taitaa olla nyt jo pidemmässä vakijutussa

        Mut kyllä ikäerollakin on merkitys. Itse pidän esim 5 vuoden ikäeroa järkevänä rajana. Vuodelleen samanikäistä on joskus mahdoton saada.


    • Tääläkin olis valmiina ja mielellään paljaalla kantahäme . KIK ripa987654

      • Anonyymi

        Ei kiitos.


    • Anonyymi

      Järvenpäässä olisi m56 vee

    • Kieltämättä upeetahan Sun Ihanat reidet olis avata... työntää kieli häpyhuulien väliin... Nostaa pakaroiden alta ja maistaa peppureikää!

      • Anonyymi

        Mulla tulee helposti pieru , ei kai haittaa


    • Ei pieru haittaa

    • 18/6 56v iso ja karvainen mies Vantaalta

    • Anonyymi

      Olin kuskina mun sedälle kierrettiin Rovaniemelle siellä sen armeija kaverin luo, miehet kysyi voivatko ottaa ja jäädäänkö sinne yöksi, setä sanoi olet turvassa. Aloitettiin ruuan kanssa ja ja sitten joku heidän kaveri soitti että tultas sen mökille ja eikun menoksi. Mökki oli aivan hyvä kolme makkaria ja silleen. illalla otettiin viinaksia kuljin shorsit ja T-paita päällä miehet kehui jo illemmalla kunnolla ja olenhan hyvä vartaloinen urheilija. Sovittiin että nukun sedän kanssa parisängyssä. Saunan jälkeen olin pukemassa kun setä tuli huoneeseen laittoi oven kiinni ja sanoi olet sinä kyllä kaunis sulla on varmaan monta sulhasehokasta. Ei ole kun urheilee on yksi jota näen liian harvoin, laitoin pelkän paidan ja shortsit, setä sanoi ukot näkee hyvät unet kun pyörähtelet noin, nauroin älä kerro niille mutta se on kivaa.
      Yöllä alettiin nukkumaan oli kuuma nukuin vain pikkarit päällä, setä kääntyili kysyin eikö nukuta vastasi ei oikein otti viereen jos nyt nukuttas paremmin tunsin kylkeä vasten paksun kalun käännyin selin kalu painoi haaroihin en välittänyt, kädet minun kiinteillä rinnoillla alkoi kuumottaa heilautin vähän lantiota, ei kai tunsin paljaan terskan haaroissa kostuin välittömästi rupesi haluttamaan hurjana laskin pikkareita paksu iso terska oli reiällä liikuin vähän se muljahti sisään tuntui että halkean mutta himo käski painaa pyllyä vastaan purin tyynyä kun se tuntui niin hyvältä toinen käsi tuli alapuolelta pyörittämään nänniä olin tulessa kun sain aivan pohjaan tulin eka kerraan Setä piti lantiosta kiinni veti itseensä ja laukesi tärisin koko ajan kun purkautu sisään, nukahdin siihen. Heräsin yöllä ja puhdistelin spermoja paperilla. Setä heräsi ja kaappasi kainaloon, hyväilin kalua sormet ei yltänyt ympäri oli se niin paksu. Nousin päälle istuin siinä ja aloin liikkumaan, se että minä nuorena nain vanhaa miestä sai aika heti laukeamaan makasin vähän aikaa ja jatkoin setä otti kiinni lantiosta ja painoi syvään tunsin kun siemmenet lensi pohjaan mielettömän hyvä tunne laukesi minussa, makasin tovin sisäkkäin kunnes siirryin ja nukahdin. Seuraavana iltapäivänä otettiin heti huone ja rakasteltiin monta kertaa ja aamulla ennen lähtöä viimmeksi. Sedästä on tullut minulle luotto kaveri kerron kaikki hänelle ja on rakennettu mun elämää sanoisko yhdessä. Nytkin joskus soitan ja sanon suoraan haluttaa ja otetaan huone , me vain tyydytetään toisemme rauhassa ja kunnolla.

    • Anonyymi

      55m vailla nuoren naisen seuraa p-savo

    • Anonyymi

      Turha haikailla viisikymppisenä mitään parikymppisiä, ei onnistu, kun mielikuvituksissa.

      Vaikee on viisikymppisen miehen saada keltään naiselta...jol ei ole jo naimisissa ollut pitkään ja toisaalta ei saa sittenkään...

      Ei ole helppoa vanhenevan miehen.

    • Anonyymi

      Aina huolehtinut terveydestä ja saanut hyvät geenit. Kirjoitan tätä kun vieressä on unessa 24 v. nätti pehmeä neito. Takana kiihkeä paneskelu.Itse 60 v. Näinkin voi käydä, kun hoitaa terveytään ja omaa hyvät geenit. Ja koskaan en tee aloitetta enkä ahdistele. Naiset tykkää itse tehdä valintansa.

    • Anonyymi

      Itse olen yli 50v mies! Jos minä sanoisin julkisesti samaa kolmekymppisestä naisesta, niin hovioikeudessa juteltaisiin! Kolmekymppinen nainen saa kyllä kaadettua periaatteessa kenet vain ja syyttää oikeudessa.

      Mutta aikuisen oikeasti! Eikö asian voi ottaa livessä esiin jos sopiva poka tulee sopivaan hetkeen kohdalle! Äläkä nyt kaikkeen suostu! Pidä kuitenkin valta pillusta itselläsi!

    • Anonyymi

      Ainakin oma emäntä tykkäsi,kun olin jo yli 40v ja hän 27v.

      Vieläkin yhdessä ja hommat jatkuu.Tosin saan liian vähän omasta mielestäni.

    • Anonyymi

      Joskus nuorempana nussin 20v vanhempaa, se vähän kaduttaa. Mutta aina olen haaveillut yli 50v miehestä, harmaantunut ja ottaa mitä haluaa taidolla.
      Multa loppui vastikään työsuhde, olen ruvennut haaveilemaan tästä ex pomostani nyt. Hän on mua 30v vanhempi, aina flirtti ollut, mm katsomalla rintoja ja koko vartaloa haluavasti. Läppä meillä on aina ollut vähän härskiä. Olen tuntenut mangneetin välillämme jo monta vuotta sitten, mutta vasta nyt olen ruvennut miettimään häntä seksin aikana ja näkemään unia hänestä, sekä ruvennut toivomaan että hän ois ottanut mut taukohuoneen pöytää vasten vaan siirtämällä työvaatteita perseen päältä pois. Olen parisuhteessa ja hänkin perheellinen mies. Hämmentävää kun en ole kuukauteen päässyt oli tunteesta, ehkä vähän ihastuin ennenkun työni loppuivat. Tahtoisin vain nussia kiimaisena hänen kanssaan. Hän on varmasti halunnut samaa jo viisi vuotta.

    • Anonyymi

      Älä haaveile enää,tee siitä totta
      Hki mies vie sinut hekuman huipulle 40 vuoden kokemuksella


      kurt56

    • Anonyymi

      Eräs 31 v naimisissa oleva nainen oli "salasuhteessa 60 v varakkaan miehen kanssa ,ja melko julkisestikkin koska kaksi kertaa yllätin heidät autontakapenkillä täydessä touhussa erään metsätien varressa.

    • Anonyymi

      Kinnostaisko 44 v. Miehen kyrpä sua!! Haluisin työntää sen sun pilluun sisään!!

    • Anonyymi

      Olen 60v mies ja vielä hyvässä kunnossa oleva ja olen kyllä harrastanut seksiä monien 30- 40v nuorempien naisten kanssa ja myös muunkin ikäisten .

    • Anonyymi

      Minäkin olen ollu 70-80v. Miesten kanssa. Ovat ollet todella viriilejä. Itse olen 51. Muodokas nainen. Isoja tissejäni on kehuttu ja tiukkoja paikkoja. Ne on oma kokemus. Peppuseksistäkin pidän ja nautin,samoin tissien väli seksistä. Ja ihan normisti kaikesta. Kaikkee oon antanu tehdä. Ja hyvää on tehny. Mutta on ollu nuorempiaki. Ja hyvä meno heidänki kans.

      • Anonyymi

        Missäs sinä vaikutat? hemmo.x


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missäs sinä vaikutat? hemmo.x

        Ketä tarkoitat hemmo.x


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketä tarkoitat hemmo.x

        Tätä muodokasta 51v. Naista…hemmo.x


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä muodokasta 51v. Naista…hemmo.x

        Olen hesas,muodokas 51. Joskus haitaksi asti muodokas ainakin kesällä kun kuuma ja vaatteet vähenee....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä muodokasta 51v. Naista…hemmo.x

        Olis kiva vähä tehdä jotain...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen hesas,muodokas 51. Joskus haitaksi asti muodokas ainakin kesällä kun kuuma ja vaatteet vähenee....

        Minäkin aina silloin tällöin visiitillä pks. Olisi ihanaa tehdä tuttavuutta kanssasi muodokas 51…
        hemmo.x


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missäs sinä vaikutat? hemmo.x

        09-03 alue.
        hemmo.x


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin aina silloin tällöin visiitillä pks. Olisi ihanaa tehdä tuttavuutta kanssasi muodokas 51…
        hemmo.x

        Niin olisi.


    • Anonyymi

      Minäkin vanha setä saan nussia yli 30 vuotta nuorempaa tiukkaa vaaleahiuksista seksikästä pimua. Tuntuu niin mahtavalta työntää iso kalu paljaalla sisään hänen tiukkaan pilluun. Vielä En ole saanut päästää spermaa sisään, ehkä vielä joskus. Minä maksan hänelle palveluistaan mutta se seksi on joka euron arvoista. Saisin kyllä ilmaiseksikin toiselta mutta haluan juuri tätä naista.

    • Hitaasti ja rauhallisesti 71 v kik kisuille

    Ketjusta on poistettu 126 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe