Aihe

Korona uutisointia

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei hätää, aina palstojen aktivointiin löytyy porukkaa !

   • Anonyymi

    Tuo on hyvä tietää. Pelasti.


  • Anonyymi

   Noudata ohjeistus.Ota rokote kun saat,mitä sitä lietsoa kuoleman pelkoasi muille?Jos on paha olo voit soitaa kriisipäivysty.Haet vaan tuolla nimellä netti puh.numeron.voit soitaa pelkoasi 24h/ 7 päivää.Ihan jokainen päivä kuukausi vuosi.Saat tukea ahdistukseesi.

   • Anonyymi

    Tuskin tuo ny hätähuuto - pelkkä kommentti vain, ironinen jopa. Korona on vakava asia mut maailmas on paljon muutaki vakavaa..


  • Anonyymi

   Niin että positiivinen ajattelu pitää koronan loitolla sanovat jotkut selvännäkijät.

   Näin myöskin me joogailijat uskomme ja kokemustakin on että kun tanssii Ananda Margan kiirtania ja meditoi niin mielen värähtely pysyy niin korkealla ettei sinne koronavirukset oikein yllä, nekun ovat matalammalla värähtelytasolla.

   En väitä kuitenkaan että olisi sataprosenttinen suoja kun tiedän muutamia meditoijia jotka ovat sairastaneet, tosin toipuneet ilman suurempia ongelmia. Karmallisesti toki on otettava huomioon että joku voi jopa kuollakin, kun on aika lähteä niin koronaviruskin voi siinä sitten olla jo avuksi, että pääsee seuraavaan elämään tai vaikka valaistumaankin.

   Mantroilla voidaan jopa estää luonnonilmiöitäkin kun niitä lauleskellaan yhdessä ja jotkut jopa väittävät poistaneensa haamujakin ulos taloista kummittelemasta.

  • Anonyymi

   Vapaaksi koronasta – tukahdutusstrategia, nyt! -kansalaisaloite on hyväksytty ja allekirjoitettavissa oikeusministeriön palvelussa. Antakaa äänenne kuulua. Allekirjoittakaa & jakakaa!

   https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/8215

   Koronalle ja jatkuville rajoituksille on vaihtoehto. Tukahdutusstrategia sisältää tukahduttamisen sekä tiukan rajakontrollin valvottuine karanteeneineen: molemmat ovat välttämättömiä kestävien tulosten saavuttamiseksi. Suomessa paluu lähes tavalliseen arkeen ja elinkeinojen harjoittamiseen on kiinni vain poliittisesta tahdosta. Nyt on kyse siitä, millaista täällä on elää lähivuosina.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   6300