Aihe

Thai-aimon myrkkyhampaat

Onx muilla samanlaisii ongelmia thaiaimojen kanssa täällä thaimaassa? Joillaki ihmisillä voi olla myrkky hambaat oikeesti. Ei oo ihme että mulla on sen puremista aina tulehuksia milloin missäkin. Niskassa, jaloissa, reisissä ja naamassa.

"Tiede tutkimuksen mukaan on saatu selville, että ihmisistä voi kehittyä myrkyllisiä. Tutkimukset osoittivat, että ihmisten sylkirauhaset voivat kehittyä siihen suuntaan, että ne muodostaisivat myrkyllistä sylkeä samaan tapaan kuin esimerkiksi käärmeet.
Tutkijat huomasivat, että ihmisillä on jo valmiiksi olemassa sellaiset sylkirauhaset, joiden ominaisuudet tukevat myös myrkyn muodostumista. Tutkimuksen mukaan ihmisten evoluutio voi olla menossa siihen suuntaan, että ihmisistä tulisi yhtä myrkyllisiä kuin käärmeistä"

Aimolla on jo sellaset. Ihan mustat piikki malliset naskali hampaat joista tulee aina tulehus täällä Chiang Maissa paikkeilla. Henki haisoo ku ois hukkuneen rotan raato ollu auringossa rannalla viikon täällä thaimaassa.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   412
   9292
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   8384
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4674