Aihe

Saatana ei ole vanhoillislestadiolainen

Anonyymi

Pelkkä usko jumalaan ja jeesukseen ei pelasta. Uskoohan saatanakin nämä. Mutta ei silti pelastu. Pelastua voi vain, jos toinen vanhoillislestadiolainen sanoo synnit anteeksi jeesuksen nimessä ja veressä. Saatana ei tähän pysty, koska geneettinen aikasiirtymä ei ole hänellekään mahdollista.Siksi saatana vihaa vanhoillislestadiolaisia.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aloituksen kirjoittaja on hullu tai humalassa, tai molempia.

   • Anonyymi

    Olisiko kysymys hoitokokouksissa/-tilaisuuksissa räyhänneestä ja maineensa menettäneestä, jolla on asiansa edelleen korrjaamatta. Totuus tekee vavaaksi - "hoitajankin".


  • Anonyymi

   😂🤣 - MIKSI pilkkaat Jumalaa

  • Anonyymi

   Lestat eivät ymmärrä ettei syntinen voi antaa syntejä anteeksi toiselle syntiselle. Saarnamies ja pappikin ovat syntisiä vaikka luulevat olevansa synnittömiä.
   Ainoa synnitön ihminen maan päällä oli Jeesus ja vain hänellä oli valta Jumalalta antaa synnit anteeksi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   574
   6490
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   272
   4891
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   145
   2145