Aihe

Vaalien alla

Anonyymi

Nyt täytyy saada tämä kusiaispesä hajotettua. Äänestäkää nyt ihmiset siihen kahtoen. Itse kallistun persuihin, hyviä uusia ehdokkaita on.

2

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä avaus, itse ainakin annan ääneni Perussuomalaisille. Siellä on hyviä ehdokkaita ja ne osaa tehdä Viitasaarelaisia ajatellen oikeansuuntaisia ja paikkakunnan etujen mukaisia päätöksiä. Mikä sitten on sellainen päätös jota pidän hyvänä Viitasaarelaisille? Niitä on vaikka kuinka paljon, mutta ekana tulee mieleen tämä Kuuskaistan valokuituhankkeen kaataminen valitusprosessilla. Saamani tiedon mukaan tämä hanke olisi toteutuessaan vienyt meiltä tuhkatkin pesästä. Toistakymmentä miljoonaa on iso raha. Meillä ei käynyt kuten Pihtiputaalla- Kiitos Persuille tästä.

  • Anonyymi

   Minä kallistun nukkuviin , mikään ei voita hyviä unia. ei löyvy Suomesta sellasta ehokasta, Elekiä hyvät lapset menkö äänestämään , jouvutte köyhyysasteelle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   6183