Aihe

Eduskunta-tarkastusvaliokunta-VTVn sotkut-Marko Kilpi

Anonyymi

Viime aikoina VTV on ollut myrskyn silmässä pääjohtajansa Yli-Viikarin skandaalin takia. Eduskunnassa on monien muiden valiokuntien lisäksi tarkastusvaliokunta ja eduskunnan tilintarkastajat. Kansaanedustajamme Marko Kilpi on tämän tarkastusvaliokunnan jäsen.
Olisiko eduskunta voinut paremmin valvoa valtiontalouden valvojaa, onko tarkastusvaliokunta nukkunut ruususen unta. Tarkastusvaliokunta otti VTVn esiintulleet epäselvyydet tarkasteluun vasta helmikuussa kun kohu oli jo päällä. Jo viime syksynä iltapäivälehdet julkaisivat Yli-Viikarin hulppeat matkustuskustannukset, eniten valtion pääjohtajista -vaatimattomat 100 000e.
VTVn luottamusmies on myös kertonut, että virastosta on tuotu julki pariinkin kertaan viraston epäselvistä asioista tarkastusvaliokunnalle, mutta tuloksetta. Näyttää nyt siltä, että tässä asiassa on paljon selvitettävää, myös tarkastusvaliokunnan toiminnan osalta -etenkin sen puh.joht. Outi Alanko-Kahiluoto joutuu tekemään valiokunnan toiminnasta selvityksen.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

    https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
    Kotimaiset julkkisjuorut
    122
    7579