Skoda jälleen!

Anonyymi

Suomussalmella on maanantaina tapahtunut liikenneonnettomuus, jossa on loukkaantunut vakavasti ainakin kolme ihmistä.

Kyseessä oli kahden auton nokkakolari, joka sattui noin kello 9.50 valtatie 5:llä reilu kymmenen kilometriä Suomussalmelta.

Poliisin mukaan Kuusamosta Kajaanin suuntaan ajaneen Skodan kuljettaja lähti ohittamaan pitkää autojonoa. Auton vuonna 1972 syntynyt kuljettaja ei ehtinyt kuitenkaan palata omalle ajokaistalleen, vaan törmäsi vastaantulleen vuonna 1993 syntyneen miehen kuljettaman M-B keulaan.

Kummassakin autossa oli kuljettajien lisäksi kolme matkustajaa. Heistä kolmen tiedetään loukkaantuneen vakavasti, poliisi kertoo. Aiemmin Kainuun sote ja pelastuslaitos tiedottivat kaikkien kahdeksan osallisen loukkaantuneen vakavasti. Kaikki autoissa olleet on kuljetettu sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Tie oli tapahtuma-aikaan sohjoinen ja ajokeli heikko, poliisi kertoo. Alkoholilla ei epäillä olleen osallisuutta asiaan.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja taas meni terolta pieleen. Ohittaja oli toyota verso.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Käykää katsomassa Suomussalmella kumpi oli.


  • Anonyymi

   On tämä tero melkoinen vajakki ja sielunelämältään vinoutunut. Tuntee nautintoa siitä, kun saa jokaiseen postaukseensa kirjoittaa sanan Skoda. Mutta sellaisia narsistitrollit ovat.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   243
   3545
  Aihe