Aihe

Sähköllä vai akulla?

Anonyymi

Harkitsen akkuavusteisen fillarin hankkimista, mutta jotkut sanovat että ostavat sähköpyörän. Mitä eroa niillä oikein on? Ladataanko sähköpyörä marketin latauspisteessä? Pitääkö sähköpyrällä ajaessa pitää kypärää?

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jessus sentään 😂 🤣

  • Anonyymi

   Osta sellainen joka toimii sormiparistoilla, ei lopu sähkö kesken matkan jos on taskussa vara paristot.
   Mulla on sormiparistoilla toimiva. Älä osta halpispyörää joka toimii nappiparistolla,vei jaksa vetää ylämäkeen ja nappiparistot on äkkiä tyhjät.

  • Anonyymi

   Sun pitää hommata siihen myös sellainen aurinkopaneeli jolla lataat koko ajan kun pyöräilet, ilmaista sähköä nääs

   • Anonyymi

    Jos minulla sähköpyörästä loppuu virta kesken matkan niin minä olen keksinyt sellaisen telineen että pyörän takarengas ilmaan ja sen alle keksimäni teline ja takapyörä pyörittää telineessä olevaa generaattoria ja se lataa pyörän akkua. Siinä kun siten puoli tuntia tai tunnin polkee niin akut on taas täynnä. Sitten voi taas hurauttaa kotiin sähköllä. Enkö ole aika keksijänero...tädääää!


  • Anonyymi

   Biltema myy sellaisia kypäriä joissa on aurinkopaneeli valmiina. Paistoi mitä päin tahansa, niin aina lataa. Potta päähän ja piha kiinni, niin ei tarvitse olla reisilihaksia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6192