Aihe

Se omituinen telttaileva taiteilija?

Anonyymi

Parina kesänä ainakin on joku mies leiriytynyt tienvarsien pusikoissa. Kerran tuli juttelemaan, oli aika erikoinen mies. Pukeutunut harmaaseen puvuntakkiin ja harmaisiin housuihin.

Sit se sano olevansa taidemaalari ja lässytti että "sinä oot niin kaunis, haluaisin maalata sinusta muotokuvan!" Vastasin että ai jaa, ei kyllä hirveesti nyt ehtis. "no tuu nyt tänne" se sano. Menin (en tietenkään kauheen lähelle) kattomaan että mitäköhän se etti, sillä oli pyörän tarakalla pahvilaatikossa jotain sekalaista tavaraa esim. pilkkimiongelle tarkotettuja kärpäsen toukkia monta purkkia, maalaus- saati piirustustarvikkeita ei näkyny. Kysyin sitte, että "milläs sinä sitten maalaat?" vastaus oli vähän kärsimätön "en minä mitään maalaa, se on LUONNOS jonka minä ensin piirrän, se on luonnos vasta". Sit selitti jotain että sit kun hän saa valmiiksi maalauksen niin ASIAKAS (tuota noin? Just..) maksaa sitten mitä sovitaan! Ai stna.. No, selitin sit että jaa mutta kyllä mun täytyy mennä, mies soitti just ja kaipailee, hei vaan ja hyvät illanjatkot... Sinne se jäi, onneks ei perässä seurannu.

Kertoi olevansa erämies ja elävänsä kesäisin ulkona luonnossa. Sitten alkoi selittää olevansa taidemaalari ja että "sinä oot niin kaunis, haluaisin maalata sinusta muotokuvan!" Vastasin että ai jaa, ei kyllä hirveesti nyt ehtis. Mies: "no tuu nyt tänne". Meni penkomaan pyöränsä tarakalla ollutta pahvilaatikkoa, jossa oli jotain vaatteita ja useampi pilkkitoukkapurkki, mutta ei kyllä minkäänlaisia maalausvälineitä (saati edes kynää ja paperia?). Kysyin, että millä hän maalaa, vastaus oli "vähän" kärsimätön, "en minä mitään maalaa, se on LUONNOS jonka minä ensin piirrän, se on luonnos vasta". Sitten selitti jotain että sit kun hän saa valmiiksi maalauksen niin ASIAKAS maksaa sitten mitä sovitaan!

Tietääkö joku tästä ukosta enempää?

1

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tietysti meni postaukseen tuo toinenkin teksti, kun olin muokkaamassa "luettavampaan" kuntoon tekstiä. Pahoittelut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   8100