Aihe

Näyttelijä Jussi Lampi joutui myymään moottoripyöränsä

Anonyymi

8

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei voi olla totta että kaikki vuosikymmenten tulot on tuhlattu ?

  • Anonyymi

   Olisi pitänyt istua vähemmän Roskapankissa.

   • Anonyymi

    Juuri niin, vaikka olisi joskus suuret tulot olleetkin, niin meneehän se kurkusta helposti alas.


  • Anonyymi

   Kauheaa menetys pyörä oli taitelijalle mittatilauksena tehty ja hinta varmaan vähintäänkin kymmeniä tuhansia, mutta eiköhän maailmanluokan tähti uuden mopon saa helposti tienattua kun filmijä taas tehdään , eikö noita tehdä nytkin ? Vaikeaa on monella tähdellä ja kilvan esiin tullaan ,melko epätoivoisestikin väliin tämä Daddyn ex kuminainainen esittelee jo masturbointivälineitään tuosta on lyhyt matka aikuisviihteen pariin . Tosin puukyrpien tehtailija meni konkaan sekin , kärsi panettelusta ?

  • Anonyymi

   Joku muutaman satasen tuninki pv-suzuki, HD:tä nähnytkään

  • Anonyymi

   Näyttelijäthän saavat inspiraatioita tavallisten elämästä ja kohtaamistaan asioista joita sitten esittävät niille joista ovat aiheen saaneet. Ellei kyse ole vuosisatoja aikaisemmin tapahtuneista asioista ja yhteiskunnista. Mitä jos vakoiltais yksityisiä ihmisiä tosi törkeästi heidän riitojaan heidän yksitysyyttään ja mitä se sairas touhu tekisi henkilöille joita loukataan.

  • Anonyymi

   Taiteilijat ei selviä normaalielämästä ilman ökytuloja ja ravintolassa asumista. Palkkatyötä tekevälle tavikselle muutaman vuoden työttömyys on jokaiselle tuttu ja siitä selviää ilman itkuvirsia juorulehdille. Suurin osa taiteilijoista kuolee persaukisina ja yksinäisinä.

   • Anonyymi

    Juuri noin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   6857