Aihe

Kaku kakistelee taas turhuuksia

Anonyymi

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ahaa....

   kerropa omat käsityksesi hänen kertomistaan asioista.

  • Anonyymi

   Kaku on aiemmin jo kommentoinut että meillä on tieteellistä mittaustulosta ja dataa ufoista Maan ilmakehästä. Nyt hän on kontaktien suhteen Hawkingin linjoilla.

   Käännöstä:
   "Uskot, että vuosisadan kuluessa saamme yhteyden muukalaissivisiivikuntaan. Oletko huolissasi siitä, mitä ne voivat sisältää?
   Pian Webb-teleskooppi on kiertoradalla ja meillä on tuhansia planeettoja katsottavana. Jotkut kollegani ovat sitä mieltä, että meidän pitäisi ottaa heihin yhteyttä. Minusta se on huono idea. Me kaikki tiedämme, mitä Montezumalle tapahtui, kun hän tapasi Cortésin Meksikossa niin monta sataa vuotta sitten. Henkilökohtaisesti luulen, että muukalaiset olisivat ystävällisiä, - mutta emme voi pelata sillä. Uskon, että otamme yhteyttä, mutta meidän pitäisi tehdä se hyvin huolellisesti"

   • Anonyymi

    Kuvailet itseäsi agnostikkona. Onko tutkimuksesi johtanut sinut lähemmäksi tai kauemmas ajatuksesta suunnittelija-Jumalasta?
    Stephen Hawking sanoi, että hän ei uskonut Jumalaan, koska iso räjähdys tapahtui heti eikä Jumalalla ollut aikaa luoda universumia, joten Jumala ei voinut olla olemassa. Minulla on erilainen näkemys. Vanhempani olivat buddhalaisia, ja buddhalaisuudessa on Nirvana, ajattomuus, ei alkua eikä loppua. Mutta vanhempani asettivat minut presbiterian seurakuntaan, joten menin joka viikko sunnuntai-kouluun ja opin Genesiksestä ja siitä, kuinka maailmankaikkeus luotiin seitsemän päivän kuluessa. Nyt multiversumi-idean avulla voimme yhdistää nämä kaksi täysin vastakkaista paradigmaa yhteen. Jousiteorian mukaan isoja paukkuja tapahtuu koko ajan. Jopa puhuessamme Genesis tapahtuu jossain päin maailmaa. Ja mihin universumi laajenee? Nirvana. Yhdentoista ulotteinen hyperavaruus on Nirvana. Joten sinulla voi olla buddhalaisuus ja juutalais-kristillinen filosofia yhdessä teoriassa.


   • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3455