Aihe

Mistä näitä moraalillisesti ja arvopohjaisesti kehityshäiriöisiä Viikareita sataa???

Anonyymi

Olipa kerran tyttö, joka oli ostanut laadukkaan ja suhteellisen kalliin ruotsalaisen hevosen selkänahasta raavitun sängyn. Tyttö ja hänen pokakaverinsa olivat ostaneet osakehuoneiston uusvanhasta täysin peruskorjautsta yhtiöstä, jonka rakennusfirma oli myynyt. Kaikki rakennustyöt eivät kuitenkaan sujuneet ihan putkeen, mikä sinänsä ei ole ihme, on vaikea tai jopa mahdottomuus saada uusvanha "kerralla kuntoon", koska aina on jokin asia, joka vuotaa, ja sitä sitten täytyy korjata. No ei siinä mitään.

Tyttö ja hänen poikaystävänsä olivat muuttaneet asuntoon, ja tyttö oli ostanut upouuden hevosen selkänahasta revityn erikoismallin (siihen aikaan), ja väriltään musta/tymmanharmaa, joka oli tytön toivomuksen mukaisesti tilattu. No, se oli uutena sänkynä tuotu taloon, mutta kun osakehuoneiston osa itikin purkaa, ja uudelleen rakentaa, niin rakennusyhtiö hankki tytölle ja pojalle hyvän hotellin noin 3 kk (kiitos siitä), ja Niemi Palvelut tuli hakemaan hevossngyn varastoon kera muiden romujen. Kaikki hyvin, kunnes tavarat oli uudelleen tuotu ko. osakehuoneistoon, niin tyttö huomasi, että hevossänky oli toiselta sivulta naarmuinen ja osin reikäinen. Tyttö soitti rakennusyhtiön tavaravastaavalle, että "nyt on käynyt tämmönen tapaturma", "että nyt tämä sänky varmasti menee Niemen vakuutukseen, tarvitsen uuden sängyn". No kaikki hyväin, rakennusyhtiön tavaravastaava sanoi, että "joo, tehdään näin", olisin tietysti lähettänyt kuvat ja kaikki. No sain rahat tilille, ja päätin lähteä tilaamaan uuden sängyn, niin sen kuultua rakennusyhtiön "tavaravastaavan lakimiesnainen puuttuu asiaan". "Nyt kun sänky on korvattu, niin MINÄ TULEN HAKEMAAN SEN SÄNGYN, onhan se sänky nyt meidän". Tulee siis hakemaan minun kodista sen sängyn:D Sanoin, että joo me emme käytä ko. sankyä, koska se on sen verran rikki, mutta "ETTÄ TE OMISTATTE NYT SEN SÄNGYN JA SINÄ TULISIT SEN HAKEMAAN; NIINKÖ????????" Sanoin, "että tehän, ette omista sitä sänkyä, koska sen omistaa nyt Niemi Palvelut VAKUUTUSYHTIÖ, jos olen ihan kartalla" :D :D "Ja toisekseen, onko tämä teidän YRITYKSEN ARVOJEN MUKAISTA TOIMINTAA, kunhan kysyn????" :D Voinhan minä tietysti soittaa Ruotsin pääkonttoriin, joka sijaitsee Tukholmassa (Suomessa ko. rakennusyritys on tytäryhtiö) ja kysyä, että "Onko todella näin, että teidän yrityksen arvot sallii tämän?" :D :D

Vastavalmistunut lakimiesnainen meni hiljaiseksi, ja eikä sen jälkeen kuulunut eikä näkynyt missään (oli kerran jo käynyt urkkimassa huoneistossamme). Että tällaista, ei ihmiset oikeasti mieti päätänsä pidemmälle! Ja, jos tämä lakimiesnainen ei olisi ollut nuori vastavalmistunut henkilö, joka vasta aloittaa uransa, olisin keskustellut ruotsin kanssa, mutta nyt en viittynyt, koska ajattelin, että nuori vasta alkuurallaan saa liian vahvat tahriintuneet jäljet, ei hyvä.

Kyllä pisti jälleen kerran miettimään, mistä näitä sataa? Ei minkäänlaista ajatusta, moraalista tai arvoista puhumattakaan, jopa niin, että he itse itseään kaivaa suohon, ikäänkuin väkisin. Jos en olisi niin empaattinen, niin olisin varmasti toiminut toisin. On sieltä saanut kokeneemmatkin lähtöpasseja siitä firmasta.

5

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näitä riittää. Esimerkkejä on kirjasarjan verran.

  • Anonyymi

   Kärpäsen nahkaisen vuoksi olisin jo minäkin soitellut ja sopinut hakuaikaa.

  • Anonyymi

   No ei muuta ku pakkeloit vähän sitä ja pistät Tori.fille hyvällä hinnalla myyntiin.

  • Anonyymi

   Onkohan hyviä lääkkeitä Navalnyille vai ovatko loppu?

  • Anonyymi

   Latvabehmenneillä niin on niillä oksanreiät kurkkia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6178