Aihe

Miksi Ouluun ei kannat muuttaa naiset

Anonyymi

Ulkopuolinen ei tunne ketä on ketäkin. Oululaisen rönttö, alkoholisoituneen miehen mielestä naisen täytyy käyttäytyä tietyllä lailla, mutta HÄN itse hän saa tehdä mitä vain. En itse kertaakaan kuullut yhdenkään lestadiolaisen vaativan itseltäni mitään käytöstä. Siis henkilökohtaisesti.
Oulun paskamaisuus on tämä. Oulussa on lukusia iloisia ja kivoja ihmisiä, mutta he eivät satu naapuriisi. naapuriisi sattuu joku pipipää.

Tämän on nyt tarkoitus olla se REHELLINEN , ehdottoman rehellinen kertomus siitä miksi Ouluun ei kannat muuttaa.

Ketähän toinen vaatii jotain käytöstä joka ei ole sinulle ominaista, naapurissa asuva ulkomaalainen. Kolmas henkilö joka vaatii on Kana.

Mutta tämä on ylipäätään ongelma, ette voi päättää ketä naapurissasi asuu.

Koskaan en itse sanonut enkä puuttunut kenenkään asioihin!

Paskin on alkoholisoitunut mies naapurissa. Kiitos sinun turhan paskan v.pään takia muiden elämä menee pilalle. Sinä ja sinun likainen p.pääsi likaa ja pilaa aina kaiken.

13

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olenpa tavannut Oulussa monenlaista ihmistä, ystävällinen entinen narkomaani naisen. Hän oli erittäin auttavainen. Etelä-Suomessa en tavannut muita kuin ilkeitä narkomaaneja. Tämä hämmästytti. Tapasin joitakin uskovia, ei lestadiolaisia työn kautta, mutta heissä oli kanoja. Muutama mukava taisi olla. Yhtään lestadiolaista ei näkynyt, ehkä tuli vastaan jossain, mutta en tiennyt ketä on.

  • Anonyymi

   Oulussa näyttää olevan pariskuntia jotka voivat hyvin, mutta he eivät koskaan ole minun naapurissani. Heitä näkee jossain ja he ovat kivoja. Mutta he ovat jossakin, en tiedä missä. Olisin niin onnellinen jos joskus saisin naapurikseni joitakin muitakin kuin juoppoja ( mies) taikka pervoja. Uskonpa vain, että nämä kansoittavat koko suomen. Niiden tarkoitus on pilata kaikilta muilta kaikki. Juopotteleva yksinäinen nainen ei Oulussa puutu toisten asioihin, mutta se mies.
   Pervojuoppo on pahin.

   • Anonyymi

    Eikö siellä oo sivistyneitä matuja opettamassa sua elämään oikkeela tavalla.


  • Anonyymi

   Minulla ei ole koskaan ollut lestadiolaista naapurissa. Mutta koska minusta ei ole kiva käyttäytyä jonkun juopon antamien ohjeiden mukaan ja ihastella häntä niin MINÄ olen leikisti lestadiolainen jolle voi kiukutella lestadiolaisvihaa. samalla kuitenkin minun pitää olla kuin lestadiolainen.

  • Anonyymi

   Tänne ei kannata muuttaa!

  • Anonyymi

   Jos olet parisuhteessa ja sinulla on kiva ennalta tiedetty asuinpaikka ja voit viettää aikasi muualta tullein kanssa tai niiden kivojen kanssa asia on eri.

  • Anonyymi

   Olen etelässä tavannut Lestadiolaisperheessä kasvaneen joka oli juonut paljon, varmasti taustansa takia, mutta hän ei koskaan vaatinut minulta yhtään mitään.

   Se ongelma juoppo kusipää. Kyse on sovinismista.
   Sovinistinen ressu itse aloittaa riidat.

  • Anonyymi

   Olen tavannut elämäni aikana lukemattomia eri ihmisiä joten minulla on vertailukohtaa.

   Rasittavin on ukko joka puuttuu naisen asioihin. HÄN aloittaa, mutta kun naisen puolustaa itseään asia käännetään niin, että tämä pervo on jotenkin väärinkohdeltu. koskaan en ole puuttunut kenenkään juomiseen. Minun puolestani jokainen saa juoda taikka olla juomatta. Ongelma on se, että se pervo juoppo aloittaa naapurinsa kiusaamisen. Takana on harmitus kun ei saa hallita naapurin naista.

  • Anonyymi

   Ouluun kyllä kannattaa muuttaa.
   Ostat asunnon keskustasta, vaikka yksiön ja erittäin suurella todennäköisyydellä et saa naapuriksesi juoppoa pervoa.
   Mulle riitti vuokra kasarmit ja tein ihan oikean ratkaisun 3-vuotta sitten.
   Kivat naapurit ja paljon yhteisiä asioita heidän kanssaan.
   Iloinen Minna 27 v. Oulun keskustasta

  • Anonyymi

   Kun on itsellä asiat kunnossa, sinut ittesä kanssa, pärjää missä tahansa.
   Elää just sitä oman näköistä elämää ja on tyytyväinen. Ei anna kenenkään viedä omia energioita eikä ime toisen energioita.
   Antaa naapurin olla just semmonen ku hää on, jos pelleilemään alkoo niin tekkee topin semmoselle.

  • Anonyymi

   En näe mitään hyvää mikä olisi Oulussa paremmin kuin muualla. Perusbetonikaupunki ja likainen nuuskamälliä ja räkäoksennusta viikoloppuisin täynnä oleva kävelykatu. Juottoloita ja räkälöitä keskustassa aivan liikaa. Näky kadulla on jo huomattu. Teidän verkkolehtenne Kaleva on maksullinen mutta samat aiheet voi lukea ilmaiseksi muista verkkolehdistä. Onko Laestadius menny ahneeksi sanomalehdessänne ja yrityksissä ehkä ansiotasot on Oulussa heikot.
   Asunnon hankkiminen Oulusta ja muualta Suomesta ei ole houkutteleva kun n.2000-3500km etäällä Suomesta on jo miellyttävämpi ilmasto ja töitä kiitettävästi.

   • Anonyymi

    Terve ihminen ei töitä kaipaa, mutta onneksi rajat taas kohta aukeaa niin polkaistaan taas nuuskaralli käyntiin.


  • Anonyymi

   Olen aina ajatellut että mielisairailla on mukavaa olla lääkittynä, mutta ei se taida niin ollakaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   6155