Viiltäväsanainen TV-kokki Kape Aihinen ei kestä tätä yhtä asiaa keittiössä: "Olen aina vihannut..."

MasterChef VIP pyörii tv:ssä ja tällä kertaa ruokaa tekevät julkisuudesta tutut. Mikä on Aihisen mittari arvostellessa julkkiskotikokkien ruokia, onko hän lempeämpi?

https://www.suomi24.fi/viihde/viiltavasanainen-tv-kokki-kape-aihinen-ei-kesta-tata-yhta-asiaa-keittiossa-olen-aina-vihannut?s24

58

3786

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei taida kape ymmärtää että ruoka on vain polttoainetta, se on ihan sama miten se valmistetaan :)

    • Anonyymi

      Tekisi vaan työtään keittiössä, ei sitä tarvitse aina telkkarissa olla useassa ohjelmassa. Suomessa on paljoa parempia kokkeja kuin Aihinen ja nämä muut TV-pellet,, Björk, Välimäki, Sukula ,Alen, Tuominen ym...

      • Anonyymi

        Olen ollut kokkina yli 35 vuotta,Helsinkiläisisissä hotelleissa,myös korkeatasoisissa.Koskaan en ole katsellut kokkiohjelmia televisiosta.Täyttä sontaa.Ja julkkiskokit edustavat juuri sitä kokkikuntaa joka ei ole hyväksi koko alalle.Luullaan itsestään liikoja.......ja puhun nyt näistä sukuloista ym. björkeistä.Kuka määrittää ja millä perusteella kuka on huippukokki? Moni isoäitikin on parempi kokki kuin nämä Elvikset.Kaikille työharjottelijoilla aina kehotan vaihtamaan alaa.Ala on huonosti palkattu,vaikka työkokemusta olisi monta vuosikymmentä.Asiakkaat vaativat yhä enemmän,kaikenlaisia vitun vegaanipellejä joka paikassa.Ja suomalaiset on maailmassa ainoa kansakunta joilla on eniten allergioita,mistään muusta kansakunnasta ei löydy samankaltaista pelleilyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ollut kokkina yli 35 vuotta,Helsinkiläisisissä hotelleissa,myös korkeatasoisissa.Koskaan en ole katsellut kokkiohjelmia televisiosta.Täyttä sontaa.Ja julkkiskokit edustavat juuri sitä kokkikuntaa joka ei ole hyväksi koko alalle.Luullaan itsestään liikoja.......ja puhun nyt näistä sukuloista ym. björkeistä.Kuka määrittää ja millä perusteella kuka on huippukokki? Moni isoäitikin on parempi kokki kuin nämä Elvikset.Kaikille työharjottelijoilla aina kehotan vaihtamaan alaa.Ala on huonosti palkattu,vaikka työkokemusta olisi monta vuosikymmentä.Asiakkaat vaativat yhä enemmän,kaikenlaisia vitun vegaanipellejä joka paikassa.Ja suomalaiset on maailmassa ainoa kansakunta joilla on eniten allergioita,mistään muusta kansakunnasta ei löydy samankaltaista pelleilyä.

        Tuo taitaapi olla ihan totta! Ruokaohjelmat olisi mielenkiintoisia ja opettavaisia, jos niissä tehtäisiin r u o k a a! Nyky ohjelmissa tehdään ihmeellisiä piperryksiä, joita tavallinen ihminen ei edes tiedä, mitä ne on. Voiko sanoa ruuaksi esim. tulitikkuaskin kokoista palaa kalaa, jonka ympärillä on jotain tipluja ja päällä yksi heinä poikittain? Ei tarvitsisi lastenkaan syödä pelkkiä mikrossa lämmitettyjä ranskiksia, kun äideille opetettaisiin oikean ruuan tekoa! Patakakkosen kaltaisia ohjelmia telkkuun, eikä mitään kakan tärkeitä piperrysten tekijöitä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo taitaapi olla ihan totta! Ruokaohjelmat olisi mielenkiintoisia ja opettavaisia, jos niissä tehtäisiin r u o k a a! Nyky ohjelmissa tehdään ihmeellisiä piperryksiä, joita tavallinen ihminen ei edes tiedä, mitä ne on. Voiko sanoa ruuaksi esim. tulitikkuaskin kokoista palaa kalaa, jonka ympärillä on jotain tipluja ja päällä yksi heinä poikittain? Ei tarvitsisi lastenkaan syödä pelkkiä mikrossa lämmitettyjä ranskiksia, kun äideille opetettaisiin oikean ruuan tekoa! Patakakkosen kaltaisia ohjelmia telkkuun, eikä mitään kakan tärkeitä piperrysten tekijöitä!

        Tuo on niin totta! Ihan huvittavia nuo "annokset". Meidän ronkeli kissakin syö enemmän.
        Kape on kuitenkin ihan lutunen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on niin totta! Ihan huvittavia nuo "annokset". Meidän ronkeli kissakin syö enemmän.
        Kape on kuitenkin ihan lutunen!

        Kapessa ei mitään vikaa, mutta oikeaa, täyttävää ja tavallista sapuskaa saisivat neuvoa uusavuttomat tekemään! 🥔🥕🍞🍖🍜🥣🥧


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ollut kokkina yli 35 vuotta,Helsinkiläisisissä hotelleissa,myös korkeatasoisissa.Koskaan en ole katsellut kokkiohjelmia televisiosta.Täyttä sontaa.Ja julkkiskokit edustavat juuri sitä kokkikuntaa joka ei ole hyväksi koko alalle.Luullaan itsestään liikoja.......ja puhun nyt näistä sukuloista ym. björkeistä.Kuka määrittää ja millä perusteella kuka on huippukokki? Moni isoäitikin on parempi kokki kuin nämä Elvikset.Kaikille työharjottelijoilla aina kehotan vaihtamaan alaa.Ala on huonosti palkattu,vaikka työkokemusta olisi monta vuosikymmentä.Asiakkaat vaativat yhä enemmän,kaikenlaisia vitun vegaanipellejä joka paikassa.Ja suomalaiset on maailmassa ainoa kansakunta joilla on eniten allergioita,mistään muusta kansakunnasta ei löydy samankaltaista pelleilyä.

        .. . . . . . . . . . . . sano kateellinen, mutta oikeasti kaikki tv.ssä esiintyvät on syvältä, normaali ihmiden ruoka karannut "tähtien metsässtyksen (michelin vai mikä se muka oli) piiperryksiin", MENISIVÄT EES KERRAN ELÄMÄSSÄÄN KUNNON REKKAKUPPILAAN, NIIN JOHAN SAISIVAT KUNNON "KURMUUTUKSEN" VIHANNESPASKOILLAAN" niillä kun vaan ei rahtari pärjää, on joka 100km päässä uus nälkä, mut kun kunnon rekkamiesannoksen (ranskalaiset, lihapullat, lenkkimakkarat, kananmunalla ja kunnon "sooseilla" vetää) 4 tunnin välein, niin johan jaksaa ja matka taittuu muutaman välipalahampurilaisen kera, eikä yhtään väsytä :)) sanon mää....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on niin totta! Ihan huvittavia nuo "annokset". Meidän ronkeli kissakin syö enemmän.
        Kape on kuitenkin ihan lutunen!

        Pitääkö kaikkien olla "Rekkamahoja", eli kun pään kääntää ns. leuka rintaan, niin ei näy kuin se "alavatsa", vaikka varpaathan sieltä pitäisi näkyä, no "pahnoilla tavataan, mut ehkä eri aikaan" ;))


      • Anonyymi

        Björkin kokkiohjelmassa aikoinaan sama ja yks lusikka kävi kokin suun ja kattilan väliä, vaihtamatta välillä lusikkaa. Tarjosi sitten ruoat pöydässä istuville vierailleen.
        Ei kiitos ja yäk sekä näkemiin. Olevinaan huippukokki mukamas.


      • Anonyymi

        Se kateus paistaa pahasti kommentista...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ollut kokkina yli 35 vuotta,Helsinkiläisisissä hotelleissa,myös korkeatasoisissa.Koskaan en ole katsellut kokkiohjelmia televisiosta.Täyttä sontaa.Ja julkkiskokit edustavat juuri sitä kokkikuntaa joka ei ole hyväksi koko alalle.Luullaan itsestään liikoja.......ja puhun nyt näistä sukuloista ym. björkeistä.Kuka määrittää ja millä perusteella kuka on huippukokki? Moni isoäitikin on parempi kokki kuin nämä Elvikset.Kaikille työharjottelijoilla aina kehotan vaihtamaan alaa.Ala on huonosti palkattu,vaikka työkokemusta olisi monta vuosikymmentä.Asiakkaat vaativat yhä enemmän,kaikenlaisia vitun vegaanipellejä joka paikassa.Ja suomalaiset on maailmassa ainoa kansakunta joilla on eniten allergioita,mistään muusta kansakunnasta ei löydy samankaltaista pelleilyä.

        Vaihda alaa pösilö jos et viihdy. Työ on kovaa, mutta nautinnollista. Mikään ei ole parempaa kuin tuoda ihmisille elämyksiä. 35 vuotta alalla olleelle ehkä vegaanit on vaikeita asiakkaita kun silloin vuonna 86 ainoa kasvisruoka oli lämmin kasvislautanen. Itse oon oppinut paljon viimevuosina nimenomaan vegaanien ansiosta. Itse oon vasta parikymmentä vuotta kokkaillut, mutta vaativat nykyruokailijat on kyllä opettaneet paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se kateus paistaa pahasti kommentista...

        Jos joku kadehtii Kokkia ja sen työtä,on kyllä pahasti ulkona.35 vuotta kokkina,täysin mätä ammatti,huonot liksat ja vittumaiset asiakkaat.Jos saisin valita uudeleen,menisin valtion hommiin,vaikka Talouden tarkastus virastoon,istumaan ja nauttimaan hyvästä palkasta ja eduista,ja käyttäisin veronmaksajien rahoja lomamatkoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaihda alaa pösilö jos et viihdy. Työ on kovaa, mutta nautinnollista. Mikään ei ole parempaa kuin tuoda ihmisille elämyksiä. 35 vuotta alalla olleelle ehkä vegaanit on vaikeita asiakkaita kun silloin vuonna 86 ainoa kasvisruoka oli lämmin kasvislautanen. Itse oon oppinut paljon viimevuosina nimenomaan vegaanien ansiosta. Itse oon vasta parikymmentä vuotta kokkaillut, mutta vaativat nykyruokailijat on kyllä opettaneet paljon.

        Ei tässä iässä enää vaihdeta alaa.Kohta siintää Espanjan aurinkoranta ja kokkipellet saa jäädä suomeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ollut kokkina yli 35 vuotta,Helsinkiläisisissä hotelleissa,myös korkeatasoisissa.Koskaan en ole katsellut kokkiohjelmia televisiosta.Täyttä sontaa.Ja julkkiskokit edustavat juuri sitä kokkikuntaa joka ei ole hyväksi koko alalle.Luullaan itsestään liikoja.......ja puhun nyt näistä sukuloista ym. björkeistä.Kuka määrittää ja millä perusteella kuka on huippukokki? Moni isoäitikin on parempi kokki kuin nämä Elvikset.Kaikille työharjottelijoilla aina kehotan vaihtamaan alaa.Ala on huonosti palkattu,vaikka työkokemusta olisi monta vuosikymmentä.Asiakkaat vaativat yhä enemmän,kaikenlaisia vitun vegaanipellejä joka paikassa.Ja suomalaiset on maailmassa ainoa kansakunta joilla on eniten allergioita,mistään muusta kansakunnasta ei löydy samankaltaista pelleilyä.

        Olet varmaan niitä kokkeja jonka ruokaa joutuu aina palauttamaan keittiöön ja erittäin katkera, koska luulet olevasi hyvä kokki etkä osaa valmistaa mitään herkullista jonka takia asiakkaat palaisivat. Tai olet töissä työmaaruokalassa jossa Saarioisten äitien tekemää ruokaa lämmitetään asiakkaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tässä iässä enää vaihdeta alaa.Kohta siintää Espanjan aurinkoranta ja kokkipellet saa jäädä suomeen.

        No tuohan on tietty totta, mitäs sitä enää suotta vaihtamaan. Teikäläiset vaan on aina ollut meidän alan syöpä. Intohimoton kokki on kertakaikkisen perseestä työkaverina saatikka siinä asemassa että valmistaa tilaamani ruoan. Valitettavasti ammattikuntaamme mahtuu näitä paljon. Karkeasti arvioiden 80% meikäläisistä tekee tätä vain sen monesti huonoksi todetun palkan vuoksi, kun ei juuri muuhunkaan pysty. Kapehan sen sijaan on aivan ihastuttava hahmo, joka suhtautuu ruokaan suurella intohimolla ja innostavasti jakaa sitä riemua myös televisiossa, joka on kyllä nykyään muuten aivan liikaa ruokaohjelmilla kylllästetty.


      • Anonyymi

        Sillä ei juttu ole oikein hallussa köökin ulkopuolella. Esittänyt saaristoruokaan korvasienikastiketta. Ei saarissa mitään korvasieniä kasva! Toinen oli arvio Hiidenpirtin hampurilaisista. Olivat liian paksuja. Kai Mäkkärin ja muiden pihampparipaikkojen lätyskät ovat hänen mieleensä.
        Pysyköön suutari lestissään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitääkö kaikkien olla "Rekkamahoja", eli kun pään kääntää ns. leuka rintaan, niin ei näy kuin se "alavatsa", vaikka varpaathan sieltä pitäisi näkyä, no "pahnoilla tavataan, mut ehkä eri aikaan" ;))

        Pitää kaikkien olla rekkamahoja.


    • Anonyymi

      Miksei millään tv-kanavalla ole sellaista ohjelmaa missä todellakin opetetaan ihan perusasioita ruuanlaitossa? Peruskeitto, kastike, uuniruoka? Ne pitää ensin opetella, sitten voi säveltää omasta päästä vaikka millaisia kulinaarisia nautintoja. Ohjelmassa saisi olla muitakin osioita, esim. siivous, pyykinpesu, vaatehuolto, raha-asioiden hoito jne.
      Monella nuorella omaan kotoa pois muuttavalla ja myös vanhemmallakin on perusasiat hukassa. Elellään huolettomana bilettämällä ja raha-asiat hoituvat pikavipeillä. Sitten ykskaks loppuelämä onkin velkojen maksamista.

      • Anonyymi

        Moni sanoo ettei osaa (viitsi!) laittaa ruokaa, ja totta on, kun muutaman perusasian opettelee, niin huomaa, ettei se niin vaikeaa olekkaan. Kiireeseen myös helposti vedotaan, mutta jos haluaa oikeasti hyvää ruokaa, on maltettava joskus odottaa. Esim. uunissa joku lihapata saa muhia miedolla lämmöllä monta tuntia, ja sen aikana voi siivota koko huushollin, tai käydä lenkillä, kaupassa jne...Ruuanlaitto on hauskaa, mutta telkussa liian monimutkaisia ja liikaa ulkomaitten herkkuja sisältäviä KOMPONENTTEJÄ!! :D


      • Anonyymi

        Pata kakkosessa tehtiin kunollist ruokaa.


      • Anonyymi

        Höh, google auttaa, pitää vaan osata sitä käyttää ;)))))))))))


      • Anonyymi

        "Hauskimmat" tv-"kokit" on esim. se burgermies eli joku veetun herlevi (vai mikä se nyt olikaan), se jos mikä on burgermainos parhaimmillaan, jotta niitä ei kannata syödä, "herlevi tukehtuu tai shit sydän" poksahtaa jokupäivä, sen verran läskimassaa on, jottei kannattais kokkina tv:ssä pöyristyä, ei auttanut ees se laihdutusesiintyminenkään pää on ja vain tosi turpeena ;)).
        No toinen hyväkäs on tää "muka hauskuttaja koulukiusattu" hedbergi, aiwan samanlainen tynnyriburger mainostaja, voi vi**u, eikö muuta ole tv:hen näyttää, kuin näitä ns. läskikasoja?
        ja no toisaaltaan ei jaksais enää "sumulamppujakaan" ruoka/asumis ohjelmissa, kyllä ne on jo nähty sataan jos toiseenkin kertaan ja ne "kuutioleuat" on tulleet tiensä päähän, köyhää on tää suomen "lifestyle" tarjonta ja kohta tulee kyllästyminen siihen "puppeli Vesaseenkin", hirnuu ja hihittää ja lopulta miltei kerjää suitsutusta onnistumisestaan "muka", rahalla saa ja hevoosella päässöö, jos on massia. . . . . Vesanen on säälittävä.

        t. HML mökkärit ;)


      • Anonyymi

        Ei siin ois mitään tekemistä/maistelemista, kaikki olis ok 15min päästä, no tuottaja haluu sen 30 min täyteen jotain, muuten eurot virtaa väärään suuntaan, snaijaksää?
        Hanuripolkkaa turkkuseen.


      • Anonyymi

        Noi asiat opetetaan koulun köksätunnilla


      • Anonyymi

        Tosiaan vois olla hyvä joku tollainen johonkin yle areenaan pysyvästi pistettävä muutaman jakson helpon kokkailun opas. Itse oon keittiömestari ja töissä laitan ruokaa oikomatta tuoreista raaka-aineista, Mut arkiruoanlaiton voi tehdä paljon helpommin. Esim. pakaste kasvikset on arkikokkauksessa ihan loisto apuväline & niitä voi käyttää hyvinkin brutaalisti saaden ihan kelpo ruokaa pöytään reippaasti alle puolen tunnin isollekin perheelle. Muutenkin esim. kypsennystekniikoissa voi käyttää luovuuutta ja erittäin monenlaisia ruokia on todella helppo valmistaa niin, että aktiivinen kokkausaika on max 10 minuuttia ja pöperö on pöydässä alle puolessa tunnissa. Ja sitten taas jos halutaan perehtyä oikeasti yksityiskohtiin, pitää opetella perusasiat lähtien esim. tällaisista yksinkertaisuuksista: jos haluaa raaka-aineen maun liemeen, laita se kiehumaan kylmästä liemestä alkaen. Jos taas haluat maun pysyvän raaka-aineessa, laita se, jo kiehuvaan liemeen.


    • Anonyymi

      Aihisen ohjeilla moni suomalaisperhe on päässyt ruoanteon makuun. Hän on upea kokki, jolla on rohkeutta sanoa sanottavansa. Siksi häntä kunnioitetaan.

      Aihinen on uransa aikana paiskinut lujasti töitä ja tuo työnteko ei todellakaan ole mennyt hukkaan. Mies osaa asiansa.

      • Anonyymi

        Kyllä, ja on vielä tosi symppis!!!


      • Anonyymi

        Ihan tavallinen ruoanlaittaja "Hän on upea kokki, jolla on rohkeutta sanoa sanottavansa", se kun on niin helvatin yksinkertaista, mutta me suomalaiset ollaan vaan niin saamarin patalaiskoja, jotta nää keskinkertaisuudetkin tuntuu tv:stä katsottuna "ihme kokeilta", mikä on yksinkertaisempaa tänä päivänä kuin, netistä ottaa ohjeet ja käy kaupasta hakemassa aineet, valmistaa ne ohjeen mukaan ja lisää tarvittaessa omia "makumieltymysmausteita", se on siinä, ei siihen Aihista tai ketään muutakan tarvita, ite oon oppinut tekemään vaikka mitä, kun vaan haluan, tähän pätee vanha sanonta: älä jää tuleen makaamaan; vaan aina jatka omin avuin, jos muita ei ole, niin -> ETEENPÄIN!!!!!
        Aihinen on /c:stä :):):):)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan tavallinen ruoanlaittaja "Hän on upea kokki, jolla on rohkeutta sanoa sanottavansa", se kun on niin helvatin yksinkertaista, mutta me suomalaiset ollaan vaan niin saamarin patalaiskoja, jotta nää keskinkertaisuudetkin tuntuu tv:stä katsottuna "ihme kokeilta", mikä on yksinkertaisempaa tänä päivänä kuin, netistä ottaa ohjeet ja käy kaupasta hakemassa aineet, valmistaa ne ohjeen mukaan ja lisää tarvittaessa omia "makumieltymysmausteita", se on siinä, ei siihen Aihista tai ketään muutakan tarvita, ite oon oppinut tekemään vaikka mitä, kun vaan haluan, tähän pätee vanha sanonta: älä jää tuleen makaamaan; vaan aina jatka omin avuin, jos muita ei ole, niin -> ETEENPÄIN!!!!!
        Aihinen on /c:stä :):):):)

        Ps. olis kiva tietää mikä on Aihisen mukaan oikea tapa tehdä lihamakaronilaatikko ja varsinkin miten?
        - montako lihamakaronilaatikko reseptiä suomenmaassa turkkusen/Aihikaistietäjän ulkopuolelta löytyypi?


      • Anonyymi

        Tosin sääli kun jokainen osaa tehdä joka yrittää, maukas pottumuussi perunat suolaa voita punaista maitoa, porkkana plus sipulia sekaan (jos sipulista tykkää) ja vot siinä se maukas muusi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosin sääli kun jokainen osaa tehdä joka yrittää, maukas pottumuussi perunat suolaa voita punaista maitoa, porkkana plus sipulia sekaan (jos sipulista tykkää) ja vot siinä se maukas muusi.

        Jep, ja siihen viel ku raastaa tuorekurkkuu ruotsalaisittain, niin johan kelpovaa herroillekii.


    • Anonyymi

      No voi helvata sentään, toi "muka kokki" on ihan perseestä, niinkuin nää TV-kokit yleensäkin, eikö ne kusipäät ymmärrä, että ei kaikki halua niitten paskapöperöitä, eli maku on syöjän suussa, eikä sen "Gourmeen" ährääjän vallassa, sori vaan, mut oon maailmalla syönyt aiwan saamarin paskaa shaissee, jonka teki yks "muka yli kokki", et näin, Kape voi työntäää sen makusormensa omaan persiiseensä ja shit miettiä, et oliko hjuvaa, ja lisäksi se, et turkkuses on kaik persiist, fitut on ku pesufatei .... ja ne vastaosat liia kapeit. ;))), no turkkusen vois sahata moottorisahal irti suomest ja antaa sen ajelehtii ruottin hualeks ;))
      Mitä hyvää turust on tullunna? . . . hmm. . . . no . . . en keksi mittää. . .

      • Anonyymi

        Kauheeta miten ahdistunut olet...varo ihmeessä sydänkohtausta ja matkusta Venäjän suuntaan niin pääset kauas Turusta!


    • Anonyymi

      Humppahan kiroilee suoraan sanoen.

      • Anonyymi

        Juu, Kape on perseestä, ei osaa ei tiedä jne. sää oot see paree.


    • Anonyymi

      Tää lässyn lässyn kokki yrittää olla itseään suurempi samaa sarjaa Nina lahtisen kanssa .

      • Anonyymi

        Onneks ei asustele turkkusensuunnal, ja lahtiska (ex hirviniemi ;) ) jossakin riihimäkeläisten suunnal, samoitenkui toi mikä se vitun Janne, no se kuitenki se napaansojottaja, joka ain maar silt "kuuleeko tiinalt" kysyy, jot kuis täs ny käy, ei mut moittis tolleen saa tehrä, ny rapiast kihniöön mummalaan, no joutukas jo... matka saattaapi olla pitkänlainen ;))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneks ei asustele turkkusensuunnal, ja lahtiska (ex hirviniemi ;) ) jossakin riihimäkeläisten suunnal, samoitenkui toi mikä se vitun Janne, no se kuitenki se napaansojottaja, joka ain maar silt "kuuleeko tiinalt" kysyy, jot kuis täs ny käy, ei mut moittis tolleen saa tehrä, ny rapiast kihniöön mummalaan, no joutukas jo... matka saattaapi olla pitkänlainen ;))

        Kokeile kirjottaa suomen kielellä seuraavat kommentit, saattaa tulla muutam a lukijakin !


    • Anonyymi

      Mikä vit*n Kape, mikä sun ristimänimes on, toi Kape tuntuu kuspaiselt egotermilt. ootko noi ittees täynnä, no se saattas kostautua, menestys ei oo ikuista. . . . nössö.

    • Anonyymi

      Montako minuuttii munii tulee keittää, et ne on hyvii? ja en kysy pehmeist tai kovist, vaan HYVIST?

    • Anonyymi

      Viiltäväsanainen TV-kokki Kape Aihinen ei kestä tätä, kannattaa vaihtaa alaa, torille kalamyyjäks, se sopis tolle JANTTERILLE, siäl filerois mummelille kaloi, "fanimummoi" riittäis.

    • Anonyymi

      Ihme vähättelyä ketjussa Kari Aihisesta ja muistakin tämän alan ammattilaisista. Moni ketjuun vastanneista tunteekin itse olevansa todellinen huippukokki ja kykenevä rajuin sanakääntein kritisoimaan Aihisen kaltaista moniosaajaa.

      Plussat Aihiselle. Opeta vaan jatkossakin meitä, jotka kykenemme vielä vastaanottamaan uutta ja itsetuntokin sen verran kohillaan, etteivät alilyönnit sinua vastaan lannista. Jo kaappaus keittiössä -sarja osoitti, että suomalaiset tarvitsevat Aihisen kaltaista uranuurtajaa.

      Aihinen arvioi lempeästi ja asiantuntevasti kotikokkeja. Hienostunut asenne hienolta mieheltä. Toivon mukaan häntä nähdään mahdollisimman usein jatkossakin erilaisissa ruokaan liittyvissä kisailuissa.

      • Itse odotan uutta kolmosta ja vanamoa..samaistun Vanamoon. No onneks voi kattoo netistä asia on pihvi..


      • Anonyymi
        pervokki kirjoitti:

        Itse odotan uutta kolmosta ja vanamoa..samaistun Vanamoon. No onneks voi kattoo netistä asia on pihvi..

        Osaa ne miehetkin olla kateellisia! Ei tuota Kapen mollaamista muuten voi selittää.
        Kape on taitava, kohtelias, ystävällinen ja kaikin puolin ihana mies!! 😍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaa ne miehetkin olla kateellisia! Ei tuota Kapen mollaamista muuten voi selittää.
        Kape on taitava, kohtelias, ystävällinen ja kaikin puolin ihana mies!! 😍

        Kapen kanssa olisi kiva kokkailla ihan aamupalaan asti!! 😉


    • Anonyymi

      ....älä edes näytä jauhelille pakkasta... !

      siis tommosia mukaohjeita sitä joutuu kuulemaan haoooohhhooijaa.a.. minulla on pakkasessa kuukausia olleita jauhelihoja j akun teen siitä kastikkeen niin kukaan ei tiedä onko se melkein hengissä ollutta vaiko pakkasessa majaillutta tavaraa.

      valion kalakeitto-ohje:

      annos neljälle.

      - 165g perunaa !

      siis haaahahhahaa... yks peruna per annos...en viitsinyt lukea pitemmälle.

      samanlaisia pikku lätäköitä lautasen keskellä on nämä kokkien Elämysannikset heheheheee.. voi isä rakas.

    • Anonyymi

      Huippukokkihan on aina sellainen joka huutaa naama punaisena kuin uhmaikäinen ja samasta syystä: EN SYÖ !!! EN SYÖ !!! YÄK !!!

    • Anonyymi

      Eihän toosasta ole tullut yhtään ruokaohjelmaa senjälkeen,
      kun Patakakkonen ja Asia on pihvi ohjelmat aikoinaan loppuivat.
      Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen näyttivät miten ruokaa tehdään.
      Mitä tarveaineita,käytetään mihinkin,ym,ym.

      Nämä nykyajan sopansotkemis ja taikinanvatkaamis ohjelmat
      ovat täysin joidenkin vitun itseään täynnä olevien julkkisten ja
      mukamas huippukokkien terveisiä perseestä vedätyksiä.
      1 huutaa naama punaisena keittiön nurkassa ja ottaa kellosta aikaa.
      Toiset ravaavat ympäri keittiötä,kun kevätkiimaiset pulloperse siat.

      Siinä teille ruokaohjelmia,jokaiselle jotakin.

    • Anonyymi

      Jokainen kokkisarja tarvitsee vähintään yhden ramsayn. Mielellään yhden.

      • Anonyymi

        Mutta Kape se vaan on ihana! 😍


    • Anonyymi

      Minusta Vanamo & Kolmonen olivat Suomen ainoat oikeat televisiokokit. Sen jälkeen ei ole muita tullut. Ne kaverit olivat aidosti mukavia, taitavia ja heillä oli todella nöyrä asenne ja kunnioitus ruokaan. Tekivät aivan loistavia kalaruokia, riistaa ja perinneruokaa. Mitenkään näiltä sivuilta, sukulaisilta, björkeiltä onnistuisi muikkukukon tekeminen?

      • Anonyymi

        Hah hah hah! Siis mitenkähän näiltä aihisilta, sukuloilta, björkeiltä... On muuten mainio tuon tekstin esisyöttö! Joo Vanamo ja Kolmonen - heiltä kävi kokin hommat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah hah hah! Siis mitenkähän näiltä aihisilta, sukuloilta, björkeiltä... On muuten mainio tuon tekstin esisyöttö! Joo Vanamo ja Kolmonen - heiltä kävi kokin hommat.

        No toinen on kirjailut ihonsa läpeen asti ja toinen jopa osaa keittää...


    • Anonyymi

      kapen tori- vuokra 52.000 eskoo tappaa kaiken ravintolan, kapen kannattais pitää vuoden tauko ja rakentaa vaikka mökki .

    • Anonyymi

      Pätevä kokki joka tekee työnsä kunnioittvasti, jotkut menevät töihin ja tekevät juuri sen mitä työnantaja vaatii (orjallisesti) eli vailla minkäänlaista kunnioitusta omaan aikaansaamiseensa. Pääasia on "kunhan tili tulee".

    • Anonyymi

      Nämä julkkis kokit voisivat ottaa kantaa näihin nykyajan koulu ja päiväkoti ruokiin. Järkyttävää kamaa. Lasten vatsat pilataan eineksillä.

    • Anonyymi

      Aihisten ja kumppanien pitäisi joskus miettiä, ehtiikö työssäkäyvät perheenhuoltajat tosiaankin tekemään monen ruokalajin ruokia.
      Ei se ole niin helppoa mitä hän yrittää näyttää, niissäkin ohjelmissa missä käy opettamassa ihmisille ruoanlaittoa.
      Helppoa ja nopeaa se on arkisin oltava, tämä on fakta. Viikonloppuina sitten ehtii lastenkin kanssa kokkailla.

    • Anonyymi

      Keskittyis vaan keittohommiin ja maksais maksunsa ajallaan, niin ei tarvitsisi aikaan viettää käräjäoikeudessa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et olisi piilossa enää

      Vaan tulisit esiin.
      Ikävä
      89
      4230
    2. Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan

      Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä
      Ikävä
      103
      2383
    3. Onko jollakin navetassa kuolleita eläimiä

      Onko totta mitä facebookissa kirjoitetaan että jonkun navetassa olisi kuolleita eläimiä? Mitä on tapahtunut?
      Puolanka
      34
      2358
    4. Miksi olet riittämätön kaivatullesi?

      Mistä asioista tunnet riittämättömyyden tunnetta kaipaamaasi ihmistä kohtaan? Miksi koet, että et olisi tarpeeksi hänell
      Ikävä
      97
      2134
    5. Tiedän, että emme yritä mitään

      Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian
      Ikävä
      28
      1907
    6. Hymysi saa tunteet

      Pintaan❤️ jos et tarkoita niin älä tee sitä
      Ikävä
      32
      1895
    7. Näin pitkästä aikaa unta sinusta

      Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni
      Ikävä
      9
      1587
    8. Aloitetaan puhtaalta pöydältä

      Mukavaa iltaa mukaville. 😊 ❤️ ⚜️ Minusta ei kaikki täällä tykkää, eikä tarvitsekaan. Kun eivät ymmärrä, niin sitten ei
      Ikävä
      188
      1550
    9. Miten hetki

      Kahden olisi paras
      Ikävä
      29
      1548
    10. Kuvaile kaivattusi

      ulkonäköä?
      Ikävä
      75
      1314
    Aihe