Aihe

Henna hyytyy ...

Anonyymi

Orimattilan pelastaja, Puutarhakaupunki, ekokaupunki, sopivasti skutsissa ja mitä niitä kaikkia nimiä rakkaalla lapsella onkaan.
On ollut jos jonkinlaista hankkeen eteenpäin viejää , maata on ostettu, infraa rakennettu kaikkea on yritetty, mutta mikään ei ole toiminut.
Nyt sitten joku on keksinyt että siirtolapuutarhaa sinne pukkaamaan, sanokaa mun sanoneen niin sekään ei tule onnistumaan.
6 taloa on Hennaan saatu ja 15 miljoonaa rahaa mennyt. Aika huonot on tuotot olleet! Kylän juoppolallitkin tuo työttömyyskorvauksista enempi tuottoa orimattilaan kun henna iki maailmassa.
Henna hyytyyy .......

8

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   juu, ei mitään järkeä alusta asti siinä ollutkaan mutta pitihän herrojen saada myytyä arvotonta maata johonkin mistä voi pyytää kunnon neliöhintaa.

  • Anonyymi

   Ei Henna hyydy. Se on Orimattilan päättäjien ylpeyden aihe. Henna kasvaa kun pidetään Orimattila oikeilla raiteilla.

  • Anonyymi

   Taitaa hetken päästä mennä sivuraide kiinni ja juna kulkee taas ja ohi Hennan ja herrat jää jälleen kerran pysäkille ihmettelemään

  • Anonyymi

   Harmi kun korona haittaa Hennan voimakasta kasvua. Henklö junaliikenne on vaarassa etä töitten takija. Sitä eivät edes Orimattilan Päättäjät voineet tietää kun Hennaa ovat jalostaneet.

  • Anonyymi

   Älä jaksa aina jauhaa samaa virttä on tosi voimakasta kasvua tosiaan kun aina vaan samat muutama talo eikä lisää tule koska ne palvelut puuttuvat edelleen ja eletään 2021 ja ihmiset eivät ala käymään kaupassa ostamassa maitoa 15km päästä.

  • Anonyymi

   Kokoomuksen pitkäaikaisena äänestäjänä ja osin vaikuttajanakin olen pettynyt kun Hennasta tuli fiasko. Meille on syötetty puppua sen menestymisestä. Ääni menee nyt Persuille tai sille bisnesnaiselle, joka saa suunsa auki.

   • Anonyymi

    PS vinner


   • Anonyymi

    Keskustalla ja Vihreillä hyviä ehdokkaita. Harkitse annatko äänesi länkyttäjille. Asialinjalaiset saa jotain aikaseks!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   6155