Aihe

Jos Uusi Suunta valehtelee

Anonyymi

Jämsän poliittisen sekasorron varsinaista syytä pitää muodostaa pikkuisista vihjeistä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Poti kertoo johtavien viranhaltijoiden virkavapauksen taustalla olleen luottamushenkilöiden suunnalta tullut häirintä.
Ainakin kaupunginhallituksen yksi jäsen on tällainen häirintää aiheuttanut henkilö.

Kaupunginhallituksen erottaminen ja uudelleen nimittäminen on ainoa keino palauttaa Kaupunginhallituksen toimintakyky.

Seija El-Sayed (US) on hallituksen varapuheenjohtaja ja väittää ongelmien tulleen puskista ja hänelle ei ole kerrottu nimiä vaikka on kysynyt.
Valtuuston puheenjohtaja on ollut samaisissa puheenjohtajiston ja kaupunginjohtajan palavereissa ja kertoo häirintäasioiden yksityiskohtaisesti varmasti tulleen El-Sayedin tietoon.

Jos El-Sayed pysyy tarinassaan ja se osoittautuukin valehteluksi, mitä se tarkoittaa?
Hyväksyykö US ryhmä toisten päättäjien häirinnän?
Suojellaanko valehtelulla US ryhmän jäsentä?
Minkälaisen kuvan äänestäjät saavat US ryhmästä?

14

436

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko tuolla asialla oikeasti jotain väliä? Vähän draamanhakuinen aloitus.

   • Anonyymi

    Onhan se jokseenkin dramaattista jos kaupungin kahden ylimmän virkamiehen virkavapaan taustalla on luottamushenkilöiden asiaton käyttäytyminen.

    Luulisi kiinnostavan kuntalaisia, jotta äänestäjä voi halutessaan hyväksyä tai tuomita tällaisen toiminnan.


  • Anonyymi

   Onhan se aika surullista, että tällaisesta asiasta ei (edes) saada yhdensuuntaista lausumaa ulos.

   Varmasti kaikki niitä tarpeellisia työpaikkoja tänne suunnittelevat yritykset (ja yrittäjät) ovat innoissaan, kun on poliittisesti täysin arvaamaton toimintaympäristö..

   • Anonyymi

    Ja sitten voitkin perustella, millä tavalla tämä vaikuttaa mainitsemiisi asioihin?


   • Anonyymi

    Nyt olisi korkea aika asianosaisen nostaa käsi pystyyn virheen merkiksi ja erota itse hallituksesta.

    Onhan se naurettavaa virkajohdon uhkailun jälkeen kun tämä ongelma henkilö hyppyyttää vielä koko valtuustoa kokoontumaan moneen otteeseen jotta saadaan aikuinen ihminen järjestykseen.
    Jotkut vaan eivät tunnu tajuavan milloin ovat menneet liian pitkälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja sitten voitkin perustella, millä tavalla tämä vaikuttaa mainitsemiisi asioihin?

    No ei siinä yhteistä näkemystä synny jos tuollai lapsellisesti kinataan ja intetään aina omaa mielipidettä asiasta kuin asiasta. Kyllä erittäin viisaidenkin on joskus nöyrryttävä jos yksinkertaisesti enemmistö on eri mieltä. Niin siinä vaan välillä käy. Jos uskoo ehdottomasti omaan erinomaisuuteensa, jää helposti yksin ja voi tuntua kurjalta. Ja tuolainen eripurainen porukka nyt ei vaan saa soudettua yhteistä venettä eteenpäin. Ei etene hsnkkeet ja seutukunnan kehitys tälla lailla mitä on ollut. Nyt nostettiin kissa pöydälle, ja siitäkään ei päästä yhteisymmärrykseen. Aina vaan revitään niitä mielipide-eroja. kuka osaa rakentaa yhteistyötä, esimerkkejä tästä kiitos, mitä se tarkoittaa olla sovussa myös heidän kanssaan joiden kanssa on joitain mielipide-eroja? Osaatteko keksiä yhtään?


  • Anonyymi

   Lyhyt oppimäärä:
   Kun yritys miettii toimintansa tai sen osan siirtämistä tai perustamista, minne tahansa, vaikka nyt sitten Jämsään, kun siitä on paljon viime aikoina ollut keskustelua että sellaisia työpaikkoja pitäisi tänne saada lisää.

   Niin on aivan selvää, että jos se ympäristö, minne yritys on rahojaan siirtämässä, (Jokainen tänne tuleva yritys tuo aina mukanaan rahaa jossain muodossa. Ei täältä sitä pelkästään ole saatavilla!) tarkastelee myös toimintaympäristöä. Eli onko jatkokehittämisen mahdollisuuksia, laajentaminen, tilat, tontit, työvoima, rahoitus ja päätöksenteko! ym. Kaupungilla on vähintään sormenpäät mukana aivan varmasti liki kaikessa, mitä uutta tänne tulee.

   Ja kun puhutaan eri pitäjien yrittäjämyönteisyydestä, niin sillä tarkoitetaan karkeasti näiden kaikkien toimintojen summaa ja asioiden sujuvuutta.

   Eikä todellakaan pidä ajatella, jos politiikantekijät toimivat miten sattuu, ennakoitavuus näiltä osin on se, että sitä ei ole, että yritykset tulevat tästä huolimatta pidemmässä jonossa pistämään sivuliikettä Jämsään, eivätkä tekisi sitä mieluumin vaikkapa Muurameen tai Kangasalle, jos se Yrittäjästä tuntuu turvallisemmalta tai helpommalta.

  • Anonyymi

   Eikä se jonkun erottaminen edellytä mitään suurta rikostuomiota tms.

   Jyväskylän tapaus Torssosen osalta hallitus erosi ja uusi nimettiin ilman Torssosta. Eikä siinä kohtaa ollut muuta kuin rikosepäily.
   Lopulta ei Torssonen saanut edes syytettä, joten moni voi ajatella hänet heitetyn pois hallituksesta perusteetta.

   Vaan se on lopulta kyse demokraattisen enemmistön antamasta luottamuksesta. Jos enemmistö kääntää peukun alas, se on do svidaniya.

  • Anonyymi

   Täällä on vielä hyvä kirjoitella. Sitten kun on sormi napilla ja äänestys käynnissä, niin sitten sitä luottamusta ja epäluottamusta jaetaan.

   Ja menee miten tahansa niin yleisönosastot lehdissä täyttyvät.

   Bullshitbingo. Asetan termit joita aikanaan päätöksen jälkeen löytyy paikallislehdestä, riippumatta päätöksen lopputuloksesta: On tehty laiton ja käsittämätön päätös ja vähintään väärässä järjestyksessä. Päätös on varmasti jonkinlaista kiusaamista ja vastustajien masinoimaa, ehkä jopa joku omakin koira jo puraisee nilkasta, jos on sattunut silmät aukeamaan, syntyy mahdollisesti keskustelua takinkääntämisestä. Seasta löytynee myös ainakin hyvää veljeä, pahaa siskoa ja muuten vaan huonoa valmisteltua ja varmastikin aika moni on jäävi päättämään, mistään. Joku vaatii myös varmasti erilaisia lisäselvityksiä, erilaisiin lisäselvityksiin.

   Ja syksyn tullen äänestäjätkin ovat ymmärtäneet totuuden väärin.

   • Anonyymi

    Jos päätös tehdään kokouksessa teknisesti/muodollisesti oikein, niin ei sillä ole väliä vaikka enemmistön valitsema vaihtoehto olisi huono/tyhmä/väärä. Enemmistön tahdon mukaan mennään ja pulinat pois.


  • Anonyymi

   Jos luottamushenkilö voi savustaa virhemiehen saikulle, on kyllä väärät henkilöt molemmin puolin. Ja johto yhtä väärä.

  • Anonyymi

   Juutuupistako kattoit? Kai oikein kommentoitkin suoraa lähetystä?

  • Anonyymi

   Mitäpä tämä Uusi Suunta ryhmä tekisi vallalla jos se sitä rajattomasti saisi?

   Kun ryhmä kuvailee tavoitteikseen anarkismin oppien mukaan asiantuntijavallan kyseenalaistamisen, yksilönvapauden, ohjeiden ja normien ylenkatsomisen sekä vapautumisen valtahierarkioista.

   Kaaoshan siitä seuraisi.

  • Anonyymi
   UUSI

   Uusi Suunta kertoo omista arvoistaan tärkeimmän olevan avoimuus.

   Kaupungin päätöksentekijöiden työhyvinvointiongelmat alkavat pikkuhiljaa keriytyä auki.

   Ongelmien keskipisteestä paljastuu Uuden Suunnan luottamushenkilöiden huono käyttäytyminen. Toisin kuin esim hallituksen 1. varapuheenjohtaja El-Sayed (US) väittää on ongelmat olleet laajalti tiedossa ja niitä on yritetty ratkoa erilaisissa kokoonpanoissa syksystä asti. Häirintää väitetään harjoitetun Uuden Suunnan ryhmän luottamushenkilöiden taholta.

   Avoimuuden ilosanomaa julistava Uusi Suunta -ryhmä on ryhmittynyt siilipuolustukseen ja torjuu kaikki ratkaisuyritykset vihalla ja uhmamielellä.

   Nimitetty Tilapäinen valiokunta saa käyttöönsä kaiken häirintätapausten selvittelyyn liittyvän aineiston.
   Hyvä kun Uuden Suunan vaatima avoimuus toteutuu ja keskeiset tiedot tulevat julkisiksi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   333
   10485
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8532
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   5929